• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Bir de kadınlar kulübü dinamiği de çok ilginç bir gün oluyor bu konunun aynısını açan arkadaşı yerden yere vuruyoruz. Hatta başta çay koyan arkadaşlar vardı ama misal bugün öyle olmadı.

Gecen bir konu vardi ilahi adalet diye .
Orada ben de yazdim dogrusu, neredeyse zil takip oynayacaksin dedim.
Kiz beddua edince de ben sana yardim etmeye calisiyorum sen beddua ediyorsun demedim yani :KK53:
Cunku yardim etmeye calismiyordum uyuz olup laf sokmustum.
Gerci ettigi beddua kufur beni rahatsiz etmez herkes kendi kalitesini belli eder.

O konuyu bugün gördüm,beddua etmiş resmen ..

O konunun en az 10 sayfası apla değil apla yaz. Ben bile gerildim konu sahibi nasıl gerilmesin. Konuya yorum yapamadım yani.

yaa konuya baktım da harbi o kıza yapılan nedir yaa oky yazmış sanırım alışkanlıktır belki diye bi üye hala eminim öyledir diyo hey Allahım olamaz mı sive belki, Malatyale arkadaşım var apla der, yani eminim öyledir derken amacı ne olabilir üyenin apla yazarak, beynim yandı diyen mi ararsın noldu yaw beynin yanacak kadar

arkadaş olup sayfalarca birbirini öpüp sevenler var bide her konuda bi geyik cidden yıldım

Gecen bir konu vardi ilahi adalet diye .
Orada ben de yazdim dogrusu, neredeyse zil takip oynayacaksin dedim.
Kiz beddua edince de ben sana yardim etmeye calisiyorum sen beddua ediyorsun demedim yani :KK53:
Cunku yardim etmeye calismiyordum uyuz olup laf sokmustum.
Gerci ettigi beddua kufur beni rahatsiz etmez herkes kendi kalitesini belli eder.

Bak işte bu samimiyet ve farkındalık çok güzel :)

Fake olayında haklısınız, ama şu bir gerçek benim de gözümden kaçmıyor bazı üyeler hakikaten çok kırıcı ve sert yorumlar yapıyorlar bende hoşlanmıyorum bu durumdan :KK14: ama ne edicen kadın milletiyiz işte :KK45:

sana ne be sana mi sorucaz kime nasil davranmamiz gerektigini? Sen once mi yi ayri yazmayi ogren kapiss....
Saka saka sen hep oylelerine denk gelmissin ama dedigin gibi yazim hatalarina cok takiliyor. yine de uyeleri elestirmek yasak sanirim kapanir konun. cok iyi yorum yapan kadinlar da var digerlerini gorme sen...

bi şey dicem. siz söyleyince şu apla konusuna baktım yok. nerede konu, niye sonu feci bitmiş.
dedikodu mu var ayol

kk trend topicleri var ama :KK14:
1.beddua timi
2.dert değil ama'cılar
3.ahlak bekçileri
4.bende o yok amacılar (konunun aksine kendinde durumun olmadığını savunanlar)
5.havacılar(sadece hava atmak için konu açanlar)
6.bekaretçiler(ki kendileri kknın vazgeçilmezleridir )
7.benim kocam yapmazcılar
8.boşanma konusu açıp boşanmayacaklar
9.şiddet görüp çok sevenler
10.entel dantel yazmaya çalışıp rezil olanlar
11.alakasızlar ( konu açmayı bilmiyorum buraya yazayın diyen ortakçılar yani)
daha uzar da gider bu liste:KK59: sonra vay efendim niye agresifiz:KK64: buyrun şekerler bunlardan ötürü:KK14: agresifiz off gene sinirlendim ha !!:cool:

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !

Ya da biri kendine guzel dedi mi senden cok daha guzeller var tadinda guzellik cekemeyen tipler de var...

Sana yuzde yuz katiliyorum.

Insan burda guzelim zenginim zekiyim dese noluuur demese noluurr. Bunlarin hepsi gercek olsa nolur olmasa nolur...

Bu insanlardaki takintiyi ben de anlamiyorum...

Buna bende katılıyorum , konu açtı bir kere bu eleştirileri kaldıracak gibi sözler sarfediliyorda peki , yaşadıklarından öte yazılan sözler onu daha çok kırıp eğer kendisi hasta ise örn; şeker , tansiyon, panik atak vs... durumunun daha da kötüye gidebileceğini düşünemiyorlar. Bu konudan bende çok rahatsız oluyorum, kimilerinde empati duygusu sıfır olabilir ama karşıdakini kırmak , ezmek , aşağlamak yerine , hatasını uygun bir dille türkçemizi kullanıp dile getirebilirler , fakat görüyorum ki bazıları türkçe yerine çir.efçe alfabesini kullanmayı tercih ediyorlar, onları kınıyorum ciddi olarak.
Lütfen herkesten rica ediyorum , karşınızda ki insanları reel anlamda tanımıyorsunuz , kendini ifade etmekte eksiklikler yaşayabilir konu sahibesi (bu yüzden yanlışda anlaşılabilir) yazdığı bir konudan yola çıkarak onu hastalığa ve intihara sürükleyebilirsiniz , bu konu da gerekli itinayı gösteriniz kk hatunları olarak.

Ben bu. dediğini nice1985 adlı üyeye yaptım sanırım ama ölüm konusuna takıntılıyım cidden sinir olmuştum. sonrada içim yandı ağzının ayarı yok be özlem dedim

bi şey dicem. siz söyleyince şu apla konusuna baktım yok. nerede konu, niye sonu feci bitmiş.
dedikodu mu var ayol
konu sahibi küfür etmiş . . konu sahibi yazdığını silince o aplaları sadece başlıkta gözüküyo

Back