- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amannn taktığın şeye bak
Gecen bir konu vardi ilahi adalet diye .
Orada ben de yazdim dogrusu, neredeyse zil takip oynayacaksin dedim.
Kiz beddua edince de ben sana yardim etmeye calisiyorum sen beddua ediyorsun demedim yani
Cunku yardim etmeye calismiyordum uyuz olup laf sokmustum.
Gerci ettigi beddua kufur beni rahatsiz etmez herkes kendi kalitesini belli eder.
O konunun en az 10 sayfası apla değil apla yaz. Ben bile gerildim konu sahibi nasıl gerilmesin. Konuya yorum yapamadım yani.
takamaz mı?
takarken izin mi alacağız?
şaka şaka örnek olsun diye yaptım
Gecen bir konu vardi ilahi adalet diye .
Orada ben de yazdim dogrusu, neredeyse zil takip oynayacaksin dedim.
Kiz beddua edince de ben sana yardim etmeye calisiyorum sen beddua ediyorsun demedim yani
Cunku yardim etmeye calismiyordum uyuz olup laf sokmustum.
Gerci ettigi beddua kufur beni rahatsiz etmez herkes kendi kalitesini belli eder.
O konuyu bugün gördüm,beddua etmiş resmen ..
Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
takamaz mı?
takarken izin mi alacağız?
şaka şaka örnek olsun diye yaptım
ankaradan dönem evine posta gidince anlıcak o ilahi adaleti
Buna bende katılıyorum , konu açtı bir kere bu eleştirileri kaldıracak gibi sözler sarfediliyorda peki , yaşadıklarından öte yazılan sözler onu daha çok kırıp eğer kendisi hasta ise örn; şeker , tansiyon, panik atak vs... durumunun daha da kötüye gidebileceğini düşünemiyorlar. Bu konudan bende çok rahatsız oluyorum, kimilerinde empati duygusu sıfır olabilir ama karşıdakini kırmak , ezmek , aşağlamak yerine , hatasını uygun bir dille türkçemizi kullanıp dile getirebilirler , fakat görüyorum ki bazıları türkçe yerine çir.efçe alfabesini kullanmayı tercih ediyorlar, onları kınıyorum ciddi olarak.
Lütfen herkesten rica ediyorum , karşınızda ki insanları reel anlamda tanımıyorsunuz , kendini ifade etmekte eksiklikler yaşayabilir konu sahibesi (bu yüzden yanlışda anlaşılabilir) yazdığı bir konudan yola çıkarak onu hastalığa ve intihara sürükleyebilirsiniz , bu konu da gerekli itinayı gösteriniz kk hatunları olarak.
konu sahibi küfür etmiş . . konu sahibi yazdığını silince o aplaları sadece başlıkta gözüküyobi şey dicem. siz söyleyince şu apla konusuna baktım yok. nerede konu, niye sonu feci bitmiş.
dedikodu mu var ayol
boşver apla ya kız apla apla yazıp duruyordu her gelen ne demeye böyle yazıyorsun dedi konu uzadı kız da diddir olun gidin dediApla konusu nedir hanımlar