• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

görümceysen ya da k.valideysen baştan haksızsın, bir de karşı tarafı dinleyelim denir.. ama ne zaman bir gelin konu açar o zaman k.valide ve görümceler dibe dibe gömülür :27: ha bir de herkesin annesi ideal k.validedir ama ne hikmetse gelinleri (yengeleri) kötüdür.. bu da böyle bir çelişki işte..

Evet yaa sırf yorum yazmak için yazanlar var.

bilerek yapıldığını düşünüyorum artık
bu kadar kuru yerden nem kapılıp laf sokmaya çalışılmaz insanlara
bazı konular var çıldırtıyor ama o kıza üzüldüm bir de banlandı

kızla dalga geçtiler
sövünce de
aa ağzını topla

az bile dedi bence

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
üyeler hakkında konu açmak yasaktır bakın kk hanımları kuralları da biliyor..

Şimdide siz provoke ettiniz herkesin kendi dusuncesi kendi gorusu sizi niye enterese etti bu kadar anlamadım. Tabi ki Yorum yapacagız cunku ıyı veya kotu fıkır ıstemıs, objektif bakmaya calısarak yorumlarımızı yapıyoruz. Altında ne arıyorsunuz anlamadım.

Yapılan kelime hatası birileri tarafından tepkiye yol açtığında konu sahibi mesajını düzenleyebilir değil mi?
Genelde insanlar ilk sayfayı okuyup diğerlerini okumadığından her gelen o hatayı söylüyor.
Bende ısrarla hatalarını kabul etmeyip aynı şekilde yazmaya devam eden konu sahiplerine gıcık oluyorum bazen.
''Arkadaşım telefonda mesaj yazmıyorsun ,sesli harfleri yutma,nokta koy ''deniyor.Konu sahibi telefondan giriyorum deyip aynı şekilde yazmaya devam ediyor.
Ya diyelimki bi olaya cok kizdik o sinirle iste hizlica yaziyoruz,dikkat etmedik,belki sive,belki türkcesi iyi degil..yani derdimi yazmadan evvel önce bir onlara dikkat etmiyorumdur belki o an sadece yardim istiyorum.olamazmi :110:

görümceysen ya da k.valideysen baştan haksızsın, bir de karşı tarafı dinleyelim denir.. ama ne zaman bir gelin konu açar o zaman k.valide ve görümceler dibe dibe gömülür :KK53: ha bir de herkesin annesi ideal k.validedir ama ne hikmetse gelinleri (yengeleri) kötüdür.. bu da böyle bir çelişki işte..
BDV nin girişine yazmak lazım ''KAYNANALAR VE GÖRÜMCELER GİREMEZ'':KK53:

bu arada paranoyak gibi ısrarlar arka arkaya fake konu açanlar var yakalanıyolar bi yerden bu durumda saldırı kaçınılmaz oluyor demeden geçmeyeyim dedim

Aynen ya bu durumdan bende cok sikayetciyim.Eneeem oyle yorumlar yapiliyor ki konu sahiplerine agzim acik kaliyor.Hayir hanimlar smdi gercek hayatta hic birinizin ali kiran bas kesen oldugunu sanmiyorum.Ya da bu kadar atarli oldugunuzu da sanmiyorum.Ama burda millete yagdiriyonuz valla.Yok yanlis yazdin yok yanlis yaptin yok efenim fakesin yok bosa gitsn yok o yok bu :KK34::KK34:

bilerek yapıldığını düşünüyorum artık
bu kadar kuru yerden nem kapılıp laf sokmaya çalışılmaz insanlara
bazı konular var çıldırtıyor ama o kıza üzüldüm bir de banlandı

kızla dalga geçtiler
sövünce de
aa ağzını topla

az bile dedi bence

Ya bazı yazılar oluyor noktalama işareti yok çok karışık yazılmış ona bende sinir oluyorum. Ama belki de o kızın yaşadığı şehirde öyle deniliyor. Bilemeyiz ki. Ban yediğini bilmiyordum üzüldüm.

Ya diyelimki bi olaya cok kizdik o sinirle iste hizlica yaziyoruz,dikkat etmedik,belki sive,belki türkcesi iyi degil..yani derdimi yazmadan evvel önce bir onlara dikkat etmiyorumdur belki o an sadece yardim istiyorum.olamazmi :110:
Yapılan uyarıdan sonra düzeltirsiniz ama yazınızı değil mi?
Ben olsam gider ilk yorumumuda düzenlerim çok mu zor?
Dediğiniz kadar acil konular zaten o kadar uzun olmuyor ve hatalı yazılsada anlaşılabiliyor.

Feci bir anlatımla yazılmış, yazım kuralından yoksun konular (kelime hataları da buna dahil)
eleştiriyi de, agresifliği de hak ediyor.
Konuyu açan yazdıktan sonra dönsün bir baksın yazdıklarına çok zor değil, "düzenle" butonu da bunun için var..

Bu arada "fake" muhabbeti sıkıyor hakikaten, "K.İ.B" kullanmak yeterli olacak yani..

Bir de en kotu niyetli olabilecek, en sivri yorumu yapip sana yardim etmeye calisanlara boyle mi cevap veriyorsun demiyorlar mi :KK70:

Konu açana yardım ediyorsun,hakareti biz işitiyoruz,daha geçen gün ergenin birisi resmen çirkefleşme dedi.
Bu ne şimdi seviyesine insem ağzından girer çıkarım onun..

o dediğin şekilde yazınca hiç bişey anlaşılmıyo, anlamayınca nasıl yardım edelim

dün görümce gelinden dertlendi konuya bazı örnekler vermiş ama nedense elöptü öpmedi konusu uzadı uzadı ve konu imam nikahına kadar geldi.

görümceler yok olmalı kv kp ölmeli yoksa olmuyor...

ayrıca konu açanların bazen yazıları çok kötü oluyor uyarıyoruz evet ben bunu yapıyorum açıkça yazıyorum çünkü oku oku anlamıyorum

o harfi öbürüyle tuttur onu onla derken oooo daral geliyor.

fake olunca bunuda yazıyorum çünkü dalga geçilmesine kızıyorum

ne yapayım bende böyleyim:KK23::KK22::eek:En Büyük KK

Ya bazı yazılar oluyor noktalama işareti yok çok karışık yazılmış ona bende sinir oluyorum. Ama belki de o kızın yaşadığı şehirde öyle deniliyor. Bilemeyiz ki. Ban yediğini bilmiyordum üzüldüm.

bunlara bir yaptırım uygulansın bence bundan sonra
10 sayfa dalga geçtiler ve ben kızdan çok sinir oldum
10 sayfa bunu mu okuyacağız???

Back
X