• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Evet hiç düşünülmeden bir kaç yorumdan çıkarılarn öyle haksız cümleler okudumki...
bizzat kendimde yaşadım..kimi zaman görümce olduğum için bana git koca bul diyen bile oldu...
Birinin üzerine gidip bilemden etmeden kırmak ne kadar sıradan geliyor insanlara...
Sanıyormusunuzki bu kul hakkı değil....?

Son düzenleme:
bunun nedeni duygu farklılıkları
biri ağlarken yazıyor , diğeri kahkaha atarken. . mutlu olan esprili bakıyor . . mutsuz olan alınıyor. . buna açık olmak lazım

görümceysen ya da k.valideysen baştan haksızsın, bir de karşı tarafı dinleyelim denir.. ama ne zaman bir gelin konu açar o zaman k.valide ve görümceler dibe dibe gömülür :KK53: ha bir de herkesin annesi ideal k.validedir ama ne hikmetse gelinleri (yengeleri) kötüdür.. bu da böyle bir çelişki işte..

Çok haklısın ama konuyu açan gelinse ve kayınvalide ya da görümceden yakınıyorsa bir de karşı tarafı dinleyelim diyen olmaz hiç.

sagol canim actim bi kere,silerler yanlisim varsa sorun degil.Saol bu arada bilmiyodum ama bir üye hakkinda degil, genel böyle burasi,olmasa daha gpzel bir ottam olurduuu :KK14:
Begenmiyosan girme bir derdim var bolumune gülüm silah zoruyla mi sokuyolar, forumun diger kisimlarinda takil

Evet konu açanı kışkırtmak gibi faaliyetlerde bulunan bazı üyeler var.
Tek bir cümle yazıyor... o cümleyi böyle nasıl kibirle kuruyor sormayın gitsin..
Onlar kendilerini iyi bilirler.. Hiç hatasız, dört dörtlük, kibirli kaprisli üyeler..
Onlar sırf burda ego tatmini için bulunuyorlar.. mükemmel insanlar..
Biraz üzerinize alının bu sözlerimi..
Ben hiç üye ismi hatırlamam aklımda tutamam profildeki resimden bilirim.. görürüm o kişileri
Napıcan burasıda böyle biryer... gülün dikeni misali olacak

Konu açana yardım ediyorsun,hakareti biz işitiyoruz,daha geçen gün ergenin birisi resmen çirkefleşme dedi.
Bu ne şimdi seviyesine insem ağzından girer çıkarım onun..
Valla yardim amacli tatli sert yazmak baska, bir kac kisi bir olup konu sahibiyle alay etmek baska.

Benim de içimi baydı artık
Her yerde saçma sapan bir kelimeye takılan
Konuyu uzattıkça uzatan vs
Sıkıcı olmaya başladı

Az önce şey gördüm ya
Kız bir kelimenin bir harfini yanlış yazdı diye 10 sayfa dalga geçmişler
Bir de üstüne "Bize bunu yaşattın" demiş üyenin biri
Ne yaşatmışsa sanki :KK70: :KK70:
Nasıl bir travmadır bilemiyorum :KK70: :KK70:

hangi konudan bahsettiğinizi bile anladım sanırım. konu sabihi yazım iyi değil dikkat etmeye çalışıyorum fakat elimde olmadan yanlış yazabiliyorum diye açıklama yapıyor ki gerçekten de bazı yerlerde kelimeyi doğru kullanıyor ama ne fayda dile düştü bir kere...

Back
X