• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Ohooo bir de ahlak zabitalari varki evlere şenlik
Eğer üye Cinsellikle ilgili konu açmışsa ya erkektir yada sapık
Ayyy sen fakesin eee fake se eğer bas kib butonuna çık ellerine yazık değilmi fake bulduğum konuya yorum yapma zahmetinde bile bulunmam ondan sonra sayfalarca kendini inandırma mesajları en sonunda üye zıvanadan çıkar bu defada sen bize nasıl hakaret edersin eder efendim eder
Nasıl yanliş harf kullanirmiş
Yahu sen cahilsin diye dalga geçtiğin insandan kat be kat daha cahilsin haberin yok
Belki okuması yazması iyi değil belki ilk okul terk okuyamadı,belki klavyesi bozuk b harfini basmıyo ki konu sahibi açıklama yapıyor düzenleme hakkı dolduğu için değiştiremiyor yok anlamıyorlar vurun ...
Yettiniz artık yaaa gerçekten her konu havada kalıyor

Bir de içinde şeytan kaynana, fesat görümce geçmeyen hiç bir derdi dertten saymayanlar var. :KK14:

kimse kusura bakmasın ama 10 kere söylendiği halde "bnm tlfnun tsları bzk" ya da "bnm trzm bu" yazanları kibliyorum ve konudan çıkıyorum.. burası bir forum ve kuralları var, benim tarzım bu deyip yeni bir dil geliştiremez kimse.. ha muhakkak banlanıyorlar, hele hele bir- iki üye var onları kiblemeyi seriye bağladım artık :KK53:

Hangileri onlar haydi söyle söyle :KK45::KK45:

Bende aysenaz vardı onun bağzen lerine takıktım bazı şeyler yazım yanlışı bazı şeylerde cidden şive olabilir

geçen bi konuda biri cart diye vay ben öss de derece yaptım diye attı kendini ortaya
erol köse de öss 2. napalım akıl ve zeka aynı şey değil ki azizim :cool:

kimse kusura bakmasın ama 10 kere söylendiği halde "bnm tlfnun tsları bzk" ya da "bnm trzm bu" yazanları kibliyorum ve konudan çıkıyorum.. burası bir forum ve kuralları var, benim tarzım bu deyip yeni bir dil geliştiremez kimse.. ha muhakkak banlanıyorlar, hele hele bir- iki üye var onları kiblemeyi seriye bağladım artık :KK53:
:KK9::KK9::KK9:
kesinlikle katılıyorum.
sanki bu tarz benim gibi :KK70:

Ya hu iyi de tek kullanımlık fakeler olsa neyse de uzunca süre organize edilmiş sahte hesaplar çıkıyor artık. Geçen gün tanıdığım biraz muhabbetim olan biri fake çıkmış. Hayretler içinde kaldım. Ben hatunları çok da haksız bulmuyorum bu konuda valla.

Bir de şunu unutmamak lazım tabi. Başıma geldiğinden biliyorum. Bir konu hakkında fikir beyan edersin birinin ondan bir yarası vardır ama nereden bileceksin ki zaten bilsen papaz olmamak adına dilinin altında tutuverirsin yazacaklarını ama yazmış bulunursun. Ve o kişi hiç suçun yokken ve sen bilmediğin halde kendi konusunu araya kaktırarak neden böyle yazdığının da hesabını sorabilir. Artık yazarken topik altındakilere şöyleeeee bir bakıyorum alınacak biri var mı diye.

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
millet beim yazmama takmıs takıklar yaa kendince haza giriyolar heralde ben ceza alınca böyle düsman kadın milleti iste

apla yazan konuyu gördümde açıp bakmamıştım, çok üstüne gitmişler kızın

Back