- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 168
- 35
kadın abla yerine apla yazınca ortalık karışmış özet olarakApla konusu nedir hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadın abla yerine apla yazınca ortalık karışmış özet olarakApla konusu nedir hanımlar
Apla konusu nedir hanımlar
boşver apla ya kız apla apla yazıp duruyordu her gelen ne demeye böyle yazıyorsun dedi konu uzadı kız da diddir olun gidin dedi
kk trend topicleri var ama
1.beddua timi
2.dert değil ama'cılar
3.ahlak bekçileri
4.bende o yok amacılar (konunun aksine kendinde durumun olmadığını savunanlar)
5.havacılar(sadece hava atmak için konu açanlar)
6.bekaretçiler(ki kendileri kknın vazgeçilmezleridir )
7.benim kocam yapmazcılar
8.boşanma konusu açıp boşanmayacaklar
9.şiddet görüp çok sevenler
10.entel dantel yazmaya çalışıp rezil olanlar
11.alakasızlar ( konu açmayı bilmiyorum buraya yazayın diyen ortakçılar yani)
daha uzar da gider bu liste sonra vay efendim niye agresifiz buyrun şekerler bunlardan ötürü agresifiz off gene sinirlendim ha !!
konu sahibi küfür etmiş . . konu sahibi yazdığını silince o aplaları sadece başlıkta gözüküyo
boşver apla ya kız apla apla yazıp duruyordu her gelen ne demeye böyle yazıyorsun dedi konu uzadı kız da diddir olun gidin dedi
kadın abla yerine apla yazınca ortalık karışmış özet olarak
başlıkta apla yazmış ablacım bulursun hemen
ben küfrü ne olursa olsun savunamıyorum bana öyle birşey olunca yönetime bildiriyorum gereğini yapıyorlarİyi demiş ama cidden takılmaz yani o kadar
bizim Kayseride de apba derler .Şive iştebaşlıkta apla yazmış ablacım bulursun hemen
ankaradan dönem evine posta gidince anlıcak o ilahi adaleti
böyle bilmeceli konuşunca merak ediyorum bak ofiş.kimse kusura bakmasın ama 10 kere söylendiği halde "bnm tlfnun tsları bzk" ya da "bnm trzm bu" yazanları kibliyorum ve konudan çıkıyorum.. burası bir forum ve kuralları var, benim tarzım bu deyip yeni bir dil geliştiremez kimse.. ha muhakkak banlanıyorlar, hele hele bir- iki üye var onları kiblemeyi seriye bağladım artık
yani hep aynı tarz napalım?Aynenn!
Merak ettim bakıp hemen geliyorum
yaptıysa ne olmuş ki kime ne?Bende aysenaz vardı onun bağzen lerine takıktım bazı şeyler yazım yanlışı bazı şeylerde cidden şive olabilir
geçen bi konuda biri cart diye vay ben öss de derece yaptım diye attı kendini ortaya