• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Beni neden çağırmadınız?
İnsan bir mesaj atar hemen gelirdim konuya, eksik kalmışım negatif mesajlarımla:KK53::KK45:

kk trend topicleri var ama :KK14:
1.beddua timi
2.dert değil ama'cılar
3.ahlak bekçileri
4.bende o yok amacılar (konunun aksine kendinde durumun olmadığını savunanlar)
5.havacılar(sadece hava atmak için konu açanlar)
6.bekaretçiler(ki kendileri kknın vazgeçilmezleridir )
7.benim kocam yapmazcılar
8.boşanma konusu açıp boşanmayacaklar
9.şiddet görüp çok sevenler
10.entel dantel yazmaya çalışıp rezil olanlar
11.alakasızlar ( konu açmayı bilmiyorum buraya yazayın diyen ortakçılar yani)
daha uzar da gider bu liste:KK59: sonra vay efendim niye agresifiz:KK64: buyrun şekerler bunlardan ötürü:KK14: agresifiz off gene sinirlendim ha !!:cool:

Aynenn!

kimse kusura bakmasın ama 10 kere söylendiği halde "bnm tlfnun tsları bzk" ya da "bnm trzm bu" yazanları kibliyorum ve konudan çıkıyorum.. burası bir forum ve kuralları var, benim tarzım bu deyip yeni bir dil geliştiremez kimse.. ha muhakkak banlanıyorlar, hele hele bir- iki üye var onları kiblemeyi seriye bağladım artık :27:

Bende aysenaz vardı onun bağzen lerine takıktım bazı şeyler yazım yanlışı bazı şeylerde cidden şive olabilir

geçen bi konuda biri cart diye vay ben öss de derece yaptım diye attı kendini ortaya

kimse kusura bakmasın ama 10 kere söylendiği halde "bnm tlfnun tsları bzk" ya da "bnm trzm bu" yazanları kibliyorum ve konudan çıkıyorum.. burası bir forum ve kuralları var, benim tarzım bu deyip yeni bir dil geliştiremez kimse.. ha muhakkak banlanıyorlar, hele hele bir- iki üye var onları kiblemeyi seriye bağladım artık :KK53:
böyle bilmeceli konuşunca merak ediyorum bak ofiş.
kim ki onlar:KK45:

Bir de tutarsizlar var.
Kocam aldatti konularinda ikinci kadin olumune savunulur, seni dusunmek zorunda degil, sana sadakat sozu veren o degil vs konu sahibi yerden yere sokulur.
Ama ne zaman ki ikinci kadinlardan biri konu acar, sen o masum kadini dusunmuyor musun? O cocuklara acimiyor musun vs diye konu sahibi yine yerden yere sokulur.
Herhalde konu sahibi olmak yetiyor :D ne yazdiginin bi onemi yok.

Back