• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
Bazilarina psikopatlarkulubu acmak lazim

Ya diyelimki bi olaya cok kizdik o sinirle iste hizlica yaziyoruz,dikkat etmedik,belki sive,belki türkcesi iyi degil..yani derdimi yazmadan evvel önce bir onlara dikkat etmiyorumdur belki o an sadece yardim istiyorum.olamazmi :110:
Oluyor tabiki canim mesela ben yabanciyim istesemde istemesem de yalnis yazabiliyorum bazi uyeler gercekden yazi hatalari konusunda cok yaralilar ailelerinde heralde helal olsun ne guzel yaziyosun diyen okuma yazmasi olmayan insanlar cok.uzulunecek birdurum.arkadas yabanciyim diyorum kadin obsesifce takiyor bukonuya kres kafasinda olan insanlar var maleseff.ay cok komik ya rabbim ama insan sinirde olmuyor degil tabiki ama bazilarI ozellikle polemik yaratiyolar grup halinde mikrop stratejisi uyguluyorlar offf tinnnn umrumuzda degilsiniz anaokulu beyinliler ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
öyleler demek ki
yazzık ya kız banlandı bir de :/

Forumla dalga geçenler bile canım kelimesini dillerine dolamış vaziyetteler.Onlara da hak vermeden edemeyeceğim hayatımda gördüğüm en samimiyetsiz "canım"lar burda yazılanlar...
Kesinlikle!
Bende eskiden bu 'canım' kelimesi yüzünden kadınlar kulübünden fena soğumuştum.
Neyse ki sizin gibi tatlı kadınlar sayesinde ısınıyorum yavaş yavaş. :)
Aslında sert yorum yapıyor olarak düşünmüyordum ben kendimi, gerçekçi ve eleştirel yorumlar yapıyorum ama sert algılanıyor nedense..
Son zamanlarda sizin yazdıklarınızı beğenerek okuyorum.Gayet mantıklı, aklıselim, objektif yorumlarınız var.Dediğiniz gibi realistsiniz.Eleştirel bir bakış açısıyla bakıyorsunuz ve en önemlisi empati kuruyorsunuz.Daha ne olsun.Sert algılanmasına şaşırdım doğrusu.Hiç böyle görmemiştim.

Son düzenleme:
Mutsuzlar.

Allah zihin acikligi versinler onlara.

Mutlu olmak icin cabalamak yerine herkesi mutsuz edip kendilerine benzetmeye calısıyolar.

Kendileri kalkıp egolarına yer versinler
Buyuklere saygı=)

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
kesinlikle katılıyorum.biri eleştiri için bişey yazıyor.herkes ona arka çıkmaya çalışıyor.

Mutsuzlar.

Allah zihin acikligi versinler onlara.

Mutlu olmak icin cabalamak yerine herkesi mutsuz edip kendilerine benzetmeye calısıyolar.

Kendileri kalkıp egolarına yer versinler
Buyuklere saygı=)
kesinlikle katılıyorum.bide mutsuzluklarını konu sahiplerini yüklemeye çalışmıyorlar mı ölüyorum

mesela sen suan tamda elestırdıgın seyı yaptıgın gıbı resmen de bunu beklıyorsun
ıletısım seklın yaklasımın yanlıs
bu sebeple her okuduguna tersden bakıyorsun
bacılarıma laf atma :KK20:

Yaa geçenlerde ben açacaktım bu konuyu valla. En ufak şeyde tartışmaya sorun çıkarmaya hazır bi grup var kk da. Milleti konu açtığına pişman ediyolar. Biraz sakin olalım hanımlar :KK48:

Back
X