• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

hangi konudan bahsettiğinizi bile anladım sanırım. konu sabihi yazım iyi değil dikkat etmeye çalışıyorum fakat elimde olmadan yanlış yazabiliyorum diye açıklama yapıyor ki gerçekten de bazı yerlerde kelimeyi doğru kullanıyor ama ne fayda dile düştü bir kere...

ama insana olabiliyor bu durum.
ki konu sahibi yazmış türkçesinin iyi olmadığını
belki farklı bir ülkede yaşıyordur
kafam dalgınken türkiyede bir kantinciyle ingilizce konuştum
ve farkında olmadan yaptın
geçen gün "mesella" yazdım mesela
olabiliyor yani
ve fark etmeyedebiliyorsun

Valla bunun agresif olmakla alakası yok. O konuyu beğenmemem yorum yazmamamı gerektirmez ona ben karar veririm. Gereksiz yere dalga geçer gibi konu açanlara sinir oluyorum.
Saçma sapan karşında ki kişiyi ezmeye çalışan insanlara sinir oluyorum mesela birisi şu DUL olmak konusuna yorum yazmış ben kendime denmiş gibi sinirlendim. Herkesle aynı düşüncede olmak zorunda değiliz aynı düşüncede değiliz diye fikrimizi söylemeyeceğiz diye bir şey yok. Hakaret içeren yorumlar olmadığı sürece herkes eleştirebilir bunun adı ne zaman takıntılı oldu.?

Topluma açık bir yerde konuşuyorsan iyi ya da kötü olumlu ya da olumsuz eleştirilere katlanmak ZORUNDASIN

Evet konu açanı kışkırtmak gibi faaliyetlerde bulunan bazı üyeler var.
Tek bir cümle yazıyor... o cümleyi böyle nasıl kibirle kuruyor sormayın gitsin..
Onlar kendilerini iyi bilirler.. Hiç hatasız, dört dörtlük, kibirli kaprisli üyeler..
Onlar sırf burda ego tatmini için bulunuyorlar.. mükemmel insanlar..
Biraz üzerinize alının bu sözlerimi..
Ben hiç üye ismi hatırlamam aklımda tutamam profildeki resimden bilirim.. görürüm o kişileri
Napıcan burasıda böyle biryer... gülün dikeni misali olacak

duygularıma tercuman oldunuz :KK9::KK9::KK9:

Benim de içimi baydı artık
Her yerde saçma sapan bir kelimeye takılan
Konuyu uzattıkça uzatan vs
Sıkıcı olmaya başladı

Az önce şey gördüm ya
Kız bir kelimenin bir harfini yanlış yazdı diye 10 sayfa dalga geçmişler
Bir de üstüne "Bize bunu yaşattın" demiş üyenin biri
Ne yaşatmışsa sanki :KK70: :KK70:
Nasıl bir travmadır bilemiyorum :KK70: :KK70:
Aynen.Bende bi konu açtım buraya ve telefonumun dokunmatiği cok yavaş ve sorunlu biraz sıkıntılı oldu yazdıklarım ve neden oldugunuda acıkladım.açıkladığım halde yeter sizinceyi kimse bilmek zorunda değil yazmış.Hayda ölürmüsün öldürürmüsün.evet uyarı yapılabilir ama hemen saldırıya hemen dalgaya vuruyorlar.He birde bazen insan saçma bişey biliyor zaten saçma bi düşnceye kapıldığı içinde en yakınlarına anlatamıyor buraya acıyor konu.sen hastasın doktora git bilmemne aslında bunu söyleyen kendi gitmesi lazım doktora kendini böyle insanları kırarak mutlu ettiği için.Birşeyi söylemek var söylemek var.
Bence böyle insanlar pc başında biri bi kelimeyi yanlış yazsın saçma soru sorsunda saldıralım die bekleyenler.İşleri bu yani egolarını böyle tatmin ediyorlar.

Soyle dusunmek lazim. O konu sahibi normalde kk uzerinde yakin oldugun biri olsa yazimiza ne kadar dikkat edeceksek diger uyelere de dikkat etmek lazim.

Dikkat ediliyor elbette,ama bazı üyelerde cidden işi kızdırma noktasına getiriyorlar..

bide beddualar var yazıyorsun güzel güzel emek emek

diyor ki benim başıma gelenin bin beteri gelsin diyor gidiyor

bir gün bir yerimize bir şey olucak dur bakalım

Beddua etmek moda zaten burada..

Aynen.Bende bi konu açtım buraya ve telefonumun dokunmatiği cok yavaş ve sorunlu biraz sıkıntılı oldu yazdıklarım ve neden oldugunuda acıkladım.açıkladığım halde yeter sizinceyi kimse bilmek zorunda değil yazmış.Hayda ölürmüsün öldürürmüsün.evet uyarı yapılabilir ama hemen saldırıya hemen dalgaya vuruyorlar.Söylemek var söylemek var.
Bence böyle insanlar pc başında biri bi kelimeyi yanlış yazsın saçma soru sorsunda saldıralım die bekleyenler.İşleri bu yani egolarını böyle tatmin ediyorlar.

bazı bariz konulara ben de sinir oluyorum ama sonradan düşününce de üzülüyorum açıkçası
çünkü kalp kırmak benim nezdimde korkunç bir şey
karşındaki insanın ne yaşadığını, ne halde olduğunu bilmeden alay ediyorsun, yükleniyorsun
belki son umudunu da tüketiyorsun.

Buna bende katılıyorum , konu açtı bir kere bu eleştirileri kaldıracak gibi sözler sarfediliyorda peki , yaşadıklarından öte yazılan sözler onu daha çok kırıp eğer kendisi hasta ise örn; şeker , tansiyon, panik atak vs... durumunun daha da kötüye gidebileceğini düşünemiyorlar. Bu konudan bende çok rahatsız oluyorum, kimilerinde empati duygusu sıfır olabilir ama karşıdakini kırmak , ezmek , aşağlamak yerine , hatasını uygun bir dille türkçemizi kullanıp dile getirebilirler , fakat görüyorum ki bazıları türkçe yerine çir.efçe alfabesini kullanmayı tercih ediyorlar, onları kınıyorum ciddi olarak.
Lütfen herkesten rica ediyorum , karşınızda ki insanları reel anlamda tanımıyorsunuz , kendini ifade etmekte eksiklikler yaşayabilir konu sahibesi (bu yüzden yanlışda anlaşılabilir) yazdığı bir konudan yola çıkarak onu hastalığa ve intihara sürükleyebilirsiniz , bu konu da gerekli itinayı gösteriniz kk hatunları olarak.

Bazen cidden sanal linç yapıyoruz ki hiç ama hiç hoş değil. İzlediğim dizilerin birinde sanal olarak linç edilen insanların ruh hali ile ilgili bir bölüm vardı, kız sonunda intihar ediyordu. O kadar etkilenmiştim ki bir insana yapılabilecekler en kötü şeyler listeme eklemiştim. Ne kadar kendimizce karşıdakinin hakettiğini de düşünsek bu kadar sürü psikolojisi ile hareket edip birine ardı ardına saldırmamalıyız bence. Ben bazen sadece okurken daralıyorum mesajları. Bir de o mesaj bombardımanına tutulan taraf olduğumu düşünemiyorum.

Böyle konular bir açıdan güzel. İnsana öz eleştiri yaptırıyor. Yazılanlar doğrultusunda insanları irrite eden şeyleri yapmamaya özen gösteriyorum artık. :)

Dikkat ediliyor elbette,ama bazı üyelerde cidden işi kızdırma noktasına getiriyorlar..

Beddua etmek moda zaten burada..
Gecen bir konu vardi ilahi adalet diye .
Orada ben de yazdim dogrusu, neredeyse zil takip oynayacaksin dedim.
Kiz beddua edince de ben sana yardim etmeye calisiyorum sen beddua ediyorsun demedim yani :27:
Cunku yardim etmeye calismiyordum uyuz olup laf sokmustum.
Gerci ettigi beddua kufur beni rahatsiz etmez herkes kendi kalitesini belli eder.

Back
X