hangi konudan bahsettiğinizi bile anladım sanırım. konu sabihi yazım iyi değil dikkat etmeye çalışıyorum fakat elimde olmadan yanlış yazabiliyorum diye açıklama yapıyor ki gerçekten de bazı yerlerde kelimeyi doğru kullanıyor ama ne fayda dile düştü bir kere...
Soyle dusunmek lazim. O konu sahibi normalde kk uzerinde yakin oldugun biri olsa yazimiza ne kadar dikkat edeceksek diger uyelere de dikkat etmek lazim.Kimse dalga geçmesin elbette,ama bir anda iki tarafta ateşleniyor herhalde.
Kimse dalga geçmesin elbette,ama bir anda iki tarafta ateşleniyor herhalde.
Evet konu açanı kışkırtmak gibi faaliyetlerde bulunan bazı üyeler var.
Tek bir cümle yazıyor... o cümleyi böyle nasıl kibirle kuruyor sormayın gitsin..
Onlar kendilerini iyi bilirler.. Hiç hatasız, dört dörtlük, kibirli kaprisli üyeler..
Onlar sırf burda ego tatmini için bulunuyorlar.. mükemmel insanlar..
Biraz üzerinize alının bu sözlerimi..
Ben hiç üye ismi hatırlamam aklımda tutamam profildeki resimden bilirim.. görürüm o kişileri
Napıcan burasıda böyle biryer... gülün dikeni misali olacak
Aynen.Bende bi konu açtım buraya ve telefonumun dokunmatiği cok yavaş ve sorunlu biraz sıkıntılı oldu yazdıklarım ve neden oldugunuda acıkladım.açıkladığım halde yeter sizinceyi kimse bilmek zorunda değil yazmış.Hayda ölürmüsün öldürürmüsün.evet uyarı yapılabilir ama hemen saldırıya hemen dalgaya vuruyorlar.He birde bazen insan saçma bişey biliyor zaten saçma bi düşnceye kapıldığı içinde en yakınlarına anlatamıyor buraya acıyor konu.sen hastasın doktora git bilmemne aslında bunu söyleyen kendi gitmesi lazım doktora kendini böyle insanları kırarak mutlu ettiği için.Birşeyi söylemek var söylemek var.Benim de içimi baydı artık
Her yerde saçma sapan bir kelimeye takılan
Konuyu uzattıkça uzatan vs
Sıkıcı olmaya başladı
Az önce şey gördüm ya
Kız bir kelimenin bir harfini yanlış yazdı diye 10 sayfa dalga geçmişler
Bir de üstüne "Bize bunu yaşattın" demiş üyenin biri
Ne yaşatmışsa sanki
Nasıl bir travmadır bilemiyorum
Ne oldu?
Niye ki?bak şimdi kızıcaklar sana
aa bakmadım konuya
bazı konular cidden okunmuyor ama bazen de üyeler gereksiz takıntı yapıyo bence yok de ayrı yok ki bitişik pfff
Soyle dusunmek lazim. O konu sahibi normalde kk uzerinde yakin oldugun biri olsa yazimiza ne kadar dikkat edeceksek diger uyelere de dikkat etmek lazim.
bide beddualar var yazıyorsun güzel güzel emek emek
diyor ki benim başıma gelenin bin beteri gelsin diyor gidiyor
bir gün bir yerimize bir şey olucak dur bakalım
Aynen.Bende bi konu açtım buraya ve telefonumun dokunmatiği cok yavaş ve sorunlu biraz sıkıntılı oldu yazdıklarım ve neden oldugunuda acıkladım.açıkladığım halde yeter sizinceyi kimse bilmek zorunda değil yazmış.Hayda ölürmüsün öldürürmüsün.evet uyarı yapılabilir ama hemen saldırıya hemen dalgaya vuruyorlar.Söylemek var söylemek var.
Bence böyle insanlar pc başında biri bi kelimeyi yanlış yazsın saçma soru sorsunda saldıralım die bekleyenler.İşleri bu yani egolarını böyle tatmin ediyorlar.
aynen katılıyorum sonu fena bitmiş.O konunun en az 10 sayfası apla değil apla yaz. Ben bile gerildim konu sahibi nasıl gerilmesin. Konuya yorum yapamadım yani.
Gecen bir konu vardi ilahi adalet diye .Dikkat ediliyor elbette,ama bazı üyelerde cidden işi kızdırma noktasına getiriyorlar..
Beddua etmek moda zaten burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?