Ya bazı yazılar oluyor noktalama işareti yok çok karışık yazılmış ona bende sinir oluyorum. Ama belki de o kızın yaşadığı şehirde öyle deniliyor. Bilemeyiz ki. Ban yediğini bilmiyordum üzüldüm.
görümceysen ya da k.valideysen baştan haksızsın, bir de karşı tarafı dinleyelim denir.. ama ne zaman bir gelin konu açar o zaman k.valide ve görümceler dibe dibe gömülürha bir de herkesin annesi ideal k.validedir ama ne hikmetse gelinleri (yengeleri) kötüdür.. bu da böyle bir çelişki işte..
Begenmiyosan girme bir derdim var bolumune gülüm silah zoruyla mi sokuyolar, forumun diger kisimlarinda takilsagol canim actim bi kere,silerler yanlisim varsa sorun degil.Saol bu arada bilmiyodum ama bir üye hakkinda degil, genel böyle burasi,olmasa daha gpzel bir ottam olurduuu
kesinlikle katılıyorum konuyu beğenmezsen yorum yapma olur biter ...
Valla yardim amacli tatli sert yazmak baska, bir kac kisi bir olup konu sahibiyle alay etmek baska.Konu açana yardım ediyorsun,hakareti biz işitiyoruz,daha geçen gün ergenin birisi resmen çirkefleşme dedi.
Bu ne şimdi seviyesine insem ağzından girer çıkarım onun..
Benim de içimi baydı artık
Her yerde saçma sapan bir kelimeye takılan
Konuyu uzattıkça uzatan vs
Sıkıcı olmaya başladı
Az önce şey gördüm ya
Kız bir kelimenin bir harfini yanlış yazdı diye 10 sayfa dalga geçmişler
Bir de üstüne "Bize bunu yaşattın" demiş üyenin biri
Ne yaşatmışsa sanki
Nasıl bir travmadır bilemiyorum
Valla yardim amacli tatli sert yazmak baska, bir kac kisi bir olup konu sahibiyle alay etmek baska.
Abla yerine apla yazan bayan.
Evet onu çok yapiyorlarValla yardim amacli tatli sert yazmak baska, bir kac kisi bir olup konu sahibiyle alay etmek baska.
Çünkü;
Güzel olduğumuz kadar küstahız da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?