Evet yaa sırf yorum yazmak için yazanlar var.
üyeler hakkında konu açmak yasaktır bakın kk hanımları kuralları da biliyor..Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
Ya diyelimki bi olaya cok kizdik o sinirle iste hizlica yaziyoruz,dikkat etmedik,belki sive,belki türkcesi iyi degil..yani derdimi yazmadan evvel önce bir onlara dikkat etmiyorumdur belki o an sadece yardim istiyorum.olamazmiYapılan kelime hatası birileri tarafından tepkiye yol açtığında konu sahibi mesajını düzenleyebilir değil mi?
Genelde insanlar ilk sayfayı okuyup diğerlerini okumadığından her gelen o hatayı söylüyor.
Bende ısrarla hatalarını kabul etmeyip aynı şekilde yazmaya devam eden konu sahiplerine gıcık oluyorum bazen.
''Arkadaşım telefonda mesaj yazmıyorsun ,sesli harfleri yutma,nokta koy ''deniyor.Konu sahibi telefondan giriyorum deyip aynı şekilde yazmaya devam ediyor.
BDV nin girişine yazmak lazım ''KAYNANALAR VE GÖRÜMCELER GİREMEZ''görümceysen ya da k.valideysen baştan haksızsın, bir de karşı tarafı dinleyelim denir.. ama ne zaman bir gelin konu açar o zaman k.valide ve görümceler dibe dibe gömülürha bir de herkesin annesi ideal k.validedir ama ne hikmetse gelinleri (yengeleri) kötüdür.. bu da böyle bir çelişki işte..
hahaha aynen yaaa nedir arkadas kresdemiyiz, cocukmuyuz,birbirimizi böyle acimasizca elestiriceksek dertlesmenin ne manasi kaldi ki
bilerek yapıldığını düşünüyorum artık
bu kadar kuru yerden nem kapılıp laf sokmaya çalışılmaz insanlara
bazı konular var çıldırtıyor ama o kıza üzüldüm bir de banlandı
kızla dalga geçtiler
sövünce de
aa ağzını topla
az bile dedi bence
Yapılan uyarıdan sonra düzeltirsiniz ama yazınızı değil mi?Ya diyelimki bi olaya cok kizdik o sinirle iste hizlica yaziyoruz,dikkat etmedik,belki sive,belki türkcesi iyi degil..yani derdimi yazmadan evvel önce bir onlara dikkat etmiyorumdur belki o an sadece yardim istiyorum.olamazmi
Bir de en kotu niyetli olabilecek, en sivri yorumu yapip sana yardim etmeye calisanlara boyle mi cevap veriyorsun demiyorlar mi
sagol canim actim bi kere,silerler yanlisim varsa sorun degil.Saol bu arada bilmiyodum ama bir üye hakkinda degil, genel böyle burasi,olmasa daha gpzel bir ottam olurduuuBirtanem uyeleri sikayet icin topic acmak yasak birtanem
o dediğin şekilde yazınca hiç bişey anlaşılmıyo, anlamayınca nasıl yardım edelimYa diyelimki bi olaya cok kizdik o sinirle iste hizlica yaziyoruz,dikkat etmedik,belki sive,belki türkcesi iyi degil..yani derdimi yazmadan evvel önce bir onlara dikkat etmiyorumdur belki o an sadece yardim istiyorum.olamazmi
kesinlikle katılıyorum konuyu beğenmezsen yorum yapma olur biter ...Burada biraz zaman geçirin sizde görürsünüz,üyeleri nasıl tahrik ettiklerine.
Ya bazı yazılar oluyor noktalama işareti yok çok karışık yazılmış ona bende sinir oluyorum. Ama belki de o kızın yaşadığı şehirde öyle deniliyor. Bilemeyiz ki. Ban yediğini bilmiyordum üzüldüm.
Yaa öyle olsun bakalımKimse onu bombardımana tutmaz kk üyeleri olarak artık kimin ne amaçla konu açtığını anlayabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?