- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
-
- Konu Sahibi keten prenses
ama bunlarda çok eğlenceli oluyor. ben bir tanseine katıldım sonuncu falan oldum galiba bir tek oyum vardı onuda kendime verdim.Hmm. Haberim yok bunlardan... Diğeri daha zahmetsiz ya hu....
:)ama bunlarda çok eğlenceli oluyor. ben bir tanseine katıldım sonuncu falan oldum galiba bir tek oyum vardı onuda kendime verdim.
Çaktırma hiçama bunlarda çok eğlenceli oluyor. ben bir tanseine katıldım sonuncu falan oldum galiba bir tek oyum vardı onuda kendime verdim.
Ahaha aklima bi komsumuz geldi mihtar adayi olmustu sadece 1oy almis cok gulmustuk karisi cocuklari bile oy vermemisama bunlarda çok eğlenceli oluyor. ben bir tanseine katıldım sonuncu falan oldum galiba bir tek oyum vardı onuda kendime verdim.
Nasilben pro degilim ama goruyorum bilgisayardayken
ben göremiyorum pcdenben pro degilim ama goruyorum bilgisayardayken
ben göremiyorum pcden
yoksa sen gizli promusun
gizli pro diye bişey yok, pcden görüyorum dedin diye öyle dedimGizli pro ne?? Yani 2 3 hafta once girdigimde goruyordum ama 2 3 haftadir hic girmiyorum acaba o zaman mi degisti ki
bastır parayı sende gör parasıynan değil mi kroyum ama görüyorum mesela şu an konunu 4 kişi okuyor ifşa edeyim miSelam arkadasllar buda dertmi diyceksiniz ama merak iste.
Eskiden bi konu okurken yada kinu actigimizda kac uye kac ziyaretci var horebiliyordukya hangi uyeler var bakabiliyorduk hani simdi neden pro uyeler goruyorda biz goremiyoruzki.
Evet ya bide o vardi cok eglenceliydi niye yokkibide oyun kulubü vardı eskiden o ne oldu
gizli pro diye bişey yok, pcden görüyorum dedin diye öyle dedim
Ya evet ace reklamlari vardiya farki fiyati beyazlarin arasindan Ayse teyze cikardi anam ben ayzaymirmi oldum la habire gecmisi hatirliyomFarkımız olsun dimiii