KK DE KONU OKURKEN KAC KiSi VAR

gormek istiyormusunuz

• evet

OY: 53 89,8%
  • hayir

OY: 6 10,2%

• Ankete Katılan
    59
7 kullanıcı 2 ziyaretçi :KK53: bu kadar zamandır pro'yum 3 ya da 4 kere ya bakmışımdır ya bakmamışımdır :) çok önemli değil tartışmalar hariç, tartıştığınız kişi orada mı? okuyor mu? onu gözetleyebiliyorsunuz :KK53:

Ben para verdim ama çok hayirli bir iş içindi. Bunun için Kazene tekrar teşekkür ediyorum.
Ben de konu sahibi konuda mi diye bakiyorum genelde :KK53:

Ben kkyı çok sevip benimsediğim sürekli girdiğim için pro oldum. Hiçbir fırsatından da faydalanmadım merak bile Etmedm ne faydası var die. Konuyu kim okuor görsek ne görmesek ne :KK66:

aslında pro olmakta ucuz 30 lira sanırım bi ara okumuştum. bi rimel parası:) ama ben yarışma kazanarak pro olmak istiyorum! para değil alın teri yazacağım sonra!

aslında pro olmakta ucuz 30 lira sanırım bi ara okumuştum. bi rimel parası:) ama ben yarışma kazanarak pro olmak istiyorum! para değil alın teri yazacağım sonra!
Hatırlıyorum vardı bi ara o yarışmalardan.... Eğlenceliydi baya... Doğrumu cevabım? Ne kadar yaklaşabildim tahmine? diye sabırsızlıkla cevabı bekliyorduk. :KK45:

Yine olsa keşke...

Hatırlıyorum vardı bi ara o yarışmalardan.... Eğlenceliydi baya... Doğrumu cevabım? Ne kadar yaklaşabildim tahmine? diye sabırsızlıkla cevabı bekliyorduk. :KK45:

Yine olsa keşke...
o zaman ben üye değildim heralde pnu bilmiyorumda yemek moda makyaj yarışmaları oluyorya onları diyorum. dişime göre bir tane denk getirebilsem katılacağım:)

X