KK DE KONU OKURKEN KAC KiSi VAR

gormek istiyormusunuz

• evet

OY: 53 89,8%
  • hayir

OY: 6 10,2%

• Ankete Katılan
    59
7 kullanıcı 2 ziyaretçi bu kadar zamandır pro'yum 3 ya da 4 kere ya bakmışımdır ya bakmamışımdır :) çok önemli değil tartışmalar hariç, tartıştığınız kişi orada mı? okuyor mu? onu gözetleyebiliyorsunuz

Ben para verdim ama çok hayirli bir iş içindi. Bunun için Kazene tekrar teşekkür ediyorum.
Ben de konu sahibi konuda mi diye bakiyorum genelde

Ben kkyı çok sevip benimsediğim sürekli girdiğim için pro oldum. Hiçbir fırsatından da faydalanmadım merak bile Etmedm ne faydası var die. Konuyu kim okuor görsek ne görmesek ne

aslında pro olmakta ucuz 30 lira sanırım bi ara okumuştum. bi rimel parası:) ama ben yarışma kazanarak pro olmak istiyorum! para değil alın teri yazacağım sonra!

aslında pro olmakta ucuz 30 lira sanırım bi ara okumuştum. bi rimel parası:) ama ben yarışma kazanarak pro olmak istiyorum! para değil alın teri yazacağım sonra!
Hatırlıyorum vardı bi ara o yarışmalardan.... Eğlenceliydi baya... Doğrumu cevabım? Ne kadar yaklaşabildim tahmine? diye sabırsızlıkla cevabı bekliyorduk.

Yine olsa keşke...

Hatırlıyorum vardı bi ara o yarışmalardan.... Eğlenceliydi baya... Doğrumu cevabım? Ne kadar yaklaşabildim tahmine? diye sabırsızlıkla cevabı bekliyorduk.

Yine olsa keşke...
o zaman ben üye değildim heralde pnu bilmiyorumda yemek moda makyaj yarışmaları oluyorya onları diyorum. dişime göre bir tane denk getirebilsem katılacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…