- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
-
- Konu Sahibi keten prenses
Para değil, alın teriBen para vermeden pro oldum
Elini çabuk tutacaksın işte. O ekşınlı konular önce hep BDV'de açılıyor, sonra taşınıyor. Elin klavyede beklemen lazım.O değil de, ben +18'deki ekşınlı komikli konulara yorum yapamadığım için çatlıyorum ya
Aah ah, ben o konuda çok bahtsızım. Biraz uzak kalıyorum, bir bakıyorum yer yerinden oynamış. Ben varken hep görümce elti kaynana konularıElini çabuk tutacaksın işte. O ekşınlı konular önce hep BDV'de açılıyor, sonra taşınıyor. Elin klavyede beklemen lazım.
Aynen... :/O değil de, ben +18'deki ekşınlı komikli konulara yorum yapamadığım için çatlıyorum ya
Hadiya o hangi bolum adi neSadece proların gördüğü bir bölüm daha var bdv gibi siz göremiyorsunuz ah biz neler kaynatıyoruz neler
Hatırlıyorum vardı bi ara o yarışmalardan.... Eğlenceliydi baya... Doğrumu cevabım? Ne kadar yaklaşabildim tahmine? diye sabırsızlıkla cevabı bekliyorduk.aslında pro olmakta ucuz 30 lira sanırım bi ara okumuştum. bi rimel parası:) ama ben yarışma kazanarak pro olmak istiyorum! para değil alın teri yazacağım sonra!
o zaman ben üye değildim heralde pnu bilmiyorumda yemek moda makyaj yarışmaları oluyorya onları diyorum. dişime göre bir tane denk getirebilsem katılacağım:)Hatırlıyorum vardı bi ara o yarışmalardan.... Eğlenceliydi baya... Doğrumu cevabım? Ne kadar yaklaşabildim tahmine? diye sabırsızlıkla cevabı bekliyorduk.
Yine olsa keşke...
Yarismayla nasil pro uye oluyorsun bende olmak istiyorumaslında pro olmakta ucuz 30 lira sanırım bi ara okumuştum. bi rimel parası:) ama ben yarışma kazanarak pro olmak istiyorum! para değil alın teri yazacağım sonra!
birinciye pro üyelik veriyorlar. üstte yarışmalar diye bir sekme varya ordan bakabilirsiniz. ama bu ara yok sanırım.Yarismayla nasil pro uye oluyorsun bende olmak istiyorum
Hmm. Haberim yok bunlardan... Diğeri daha zahmetsiz ya hu....o zaman ben üye değildim heralde pnu bilmiyorumda yemek moda makyaj yarışmaları oluyorya onları diyorum. dişime göre bir tane denk getirebilsem katılacağım:)