Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

Tebrikler Zehracım Allah gönlünüze göre versin tamamını erdirsin inşallah 9 ay sonra kuçağına alır bu seferde ondan bizlere bahsederdin .İsra suresinden bahsetmişsin acaba kaç günde ne kadar okumak lazım.

ayyyyyyyyy ne kadar sevindim anlatamam allah tamamina erdirsin canim benim bu mücizeyi ne kadar istedigini biliyorum insallah dogdugu günün müjdesinide verirsin canim hersey gönlünce olsun

canım arkadaşımmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yemin ederim ben biraz rahatsızdım bu ara pek giremedim siteye samira yazmış bana valla darkinlifeden haberin varmı diyeee ayyyyy çokkkk güzellll ALLAH nazarlardan saklasın gönlüne göre versin rabbimmm umarım sağlıkla sıhhatle eli yüzü düzgün hayrlı bir evladın ayyyy yokkkk ikizlerinnn olur innnşallah kızzz çok sevindimmm yaaaa darısı diğer arkadaşların başınaaa.aman canım dikkat et emiiiii kendineeee

Tamam güzelim nasıl rahat olacaksan öyle yap.Bekliyoruz dört gözler hayırlı haberlerini.
Gerçekten yeterki gelmeye niyeti olsun hiçbirşey dinlemiyor.
İnşallah resimlerini gösterebileceğim günleri de görürüz hep birlikte.Allahım görcekmiyim o güzel günleri.

Canım benim gibi olmuş seninkide :)
Hayırlısıyla büyütürsün inşallah.Dualara inanırım bende çok dua ettim.İsteyen olursa yazarım.Ama ben hep hayırlısını diledim illa olsun demekte doğru olmuyormuş duada.

Tebrikler Canim Allah Tamamina Erdirsin
Teşekkürler canım.
Tebrikler canım Allah hayırlısı ile kuçağına almayı nasip eder inşallah Tüm anne olmak isteyenlerin başına
Amin inşallahhh.
Canım hayırlı olsun. Allah ım tamamına erdirdin insallah. Darısı bizlerinde başına insallah

Darısı sizlere olur inş.

İnşallah ikimizinde hamileliği mucize gibi olur Canım benim.
İnşallah bu güzellik hep devam eder.Pzt görcem inşallah bakayım nasıl bir duygudur.
Artık yazışırız umarım gelişmeleri :):içelim:
ayyyyyyyyy ne kadar sevindim anlatamam allah tamamina erdirsin canim benim bu mücizeyi ne kadar istedigini biliyorum insallah dogdugu günün müjdesinide verirsin canim hersey gönlünce olsun
Sağol Zazacım seninde herşey gönlünce olur umarım.İnşallah doüum müjdesini de paylaşırım sizlerle.
darkinlife çok tebrik ediyorum allah yüregindeki mutlulugudaim etsin allah isteyip te olmayan herkese nasip etsin
Amin canım herkese bulaştıralım darısını.Katılın halaya :)
ya canı cok sevindim adına ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah
Amin inşallah tüm isteyenler kavuşur bebeişine inş.

:teytey::teytey::teytey:Sağol Bitenem ya ne güzel dilekler bunlar.Allahım hepimize eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
İkiz mi dedin :)))
Birini sana gönderirim bak diye karışmam :)
Tamam canım çok dikkat ediyorum.Ama o güçlü ben bunu hissediyorum.Kendi başına başardı bunu çünkü.

sevgili darkinlife;
sevincini taaaa yuregimin en derinlerinde hissedebiliyorum...umarim bir aksilik cikmadan bebegine kavusursun!!!

sevgili darkinlife;
sevincini taaaa yuregimin en derinlerinde hissedebiliyorum...umarim bir aksilik cikmadan bebegine kavusursun!!!
Sağol canım, İnşallah canım hepimiz bir aksilik olmadan kollarımıza alırız ve ona güzel bir yaşam sunarız.

Sadece hamile kalmak yetmiyor,İnşallah gerisi de güzel gelişir.

Allahım seninde meleğini kollarına aldığın günleri gösterir inşallah Mehaycım.a.s.

CANIM NASILSIN. HEYECANLISINDIR YARIN KESEYİ GÖRECEKSİN ASLINDA SANIRIM GÖRMÜŞSÜN DAHA ÖNCE DOKTOR KİST SANDIĞINA GÖRE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM. BİZİM İÇİNDE DUA ET CANIM

arkdaşım ya gözün aydın benim pc de sorun vardı giremiyodum 1 hatta oldu görünce öylebi kaldım inan çok sevindim arkadaşım yaaa gerçekten darısı bize olur inş ay çok mutlu oldum vala

darkinlife o kadar çok sevindim ki anlatamam.böyle mucizeler bizlerede umut oluyor.tekrar tebrik ederim,darısı başımıza.
sana sormak istediğim bir şey var,eşinde ve sende sorun varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…