- 22 Şubat 2008
- 7
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.
Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:
İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.
Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..
Tamam güzelim nasıl rahat olacaksan öyle yap.Bekliyoruz dört gözler hayırlı haberlerini.canım benim ben biraz daha bekliyeyim olmasam eğer pazartesi günü sağlık ocağında test olayım zaten pek bir umudumda kalmadı ya çünkü sancılarım, akıntılarım ve baş ağrım çok var yani bu belirtilerim daha çok adet olacakmışım gibi neyse herşeyde vardır bir hayır
Gerçekten yeterki gelmeye niyeti olsun hiçbirşey dinlemiyor.hayırlı olsun canım benim allah isteyince ne kanal ne ilac ne o ne bu tek o istesin olmaını bak nasıl veriyo mevlam inş. sende bu mucizeni 9 ay boyunca yasar ve hayırlısından kucagın aalır bize burdan bebişinin resimlerini gösterirsiğn cnm tekrar tebri,k ediyorum seni mevlam tüm istyenelere nasip etsin inş. bend ebu ay yaptırıyorum asılmamamı inş. tutar ben ve isteyen tümn arkadaslarım bu kervana katılırız öptüm seni cnm
Canım benim gibi olmuş seninkide :)merhaba arkadaslar ben yeni uyulerden biriyim okuduklarima cevap yazmasamda yakindan takip edeyordum yazdiklarinzi. subatin 14 de bende ilk asilamami yaptrdim cok sancili geceler gecirdim ilk on gun boyunca hemen hemen hic kalkmadim desem yeridir. igneler yumurtaliklarla birlikte kisti de buyutmus icimde. o yuzden esim ve ben kan vermeye gittigimizde sonucun negatif olduguna oyle inandrdik ki kendimizi kan tahlilinde pozitif cikinca sevinemedik bile dogru duzgun bir hafta daha bekledik ve bi kan daha verdim sonuc yukselmis dedi doktor ve ulturasonda da kesecik gozukunce yavas yavas inanmya basladik esimle. Rabbime binlerce sukurler olsun bizde iki yildir ugrasiyorduk ve sonunda sabrin meyvasini verdi rabbim. Hep dualarimdasiniz inanin. ben duanin gucune cok inaniyrum arkdaslar.
Arkdaslar paylasmak istedigim bisi daha var. asilama yaptrdigimda bi ablamiz bana dediki birinci derece akraban veya kendin 21 kez isra suresi oksun dedi. Bizde elimzden geldigince okumaya calstik. Belkide onun yuzu suyu hurmetine kabul etti rabbim bilmiyrum. Paylasmak istedim.
Allah hepinizin gonlune gore versin ins
Teşekkürler canım.Tebrikler Canim Allah Tamamina Erdirsin
Amin inşallahhh.Tebrikler canım Allah hayırlısı ile kuçağına almayı nasip eder inşallah Tüm anne olmak isteyenlerin başına
Canım hayırlı olsun. Allah ım tamamına erdirdin insallah. Darısı bizlerinde başına insallah
İnşallah ikimizinde hamileliği mucize gibi olur Canım benim.:dance:
Oleyyyyyyyy. İşte ben mucize diye buna derimmmm.MUhteşemsiiin.Harika bir haber bu.Biliyordum desem inanır mısın Darkinlife.Bu kadar işte yaa.İnşallah bütün hamileliğin mucize gibi olur.Hiçbir olumsuzluk olmaz ve sağlıkla kucağına alırsın.Allah gönlünün güzelliğine verdi bunu.Umarım tüm isteyenlere verir.Seninle hamileliği paylaşmak da benim için çok güzel olacak :içelim:Çok sevindim.
Sağol Zazacım seninde herşey gönlünce olur umarım.İnşallah doüum müjdesini de paylaşırım sizlerle.ayyyyyyyyy ne kadar sevindim anlatamam allah tamamina erdirsin canim benim bu mücizeyi ne kadar istedigini biliyorum insallah dogdugu günün müjdesinide verirsin canim hersey gönlünce olsun
Amin canım herkese bulaştıralım darısını.Katılın halaya :)darkinlife çok tebrik ediyorum allah yüregindeki mutlulugudaim etsin allah isteyip te olmayan herkese nasip etsin
Amin inşallah tüm isteyenler kavuşur bebeişine inş.ya canı cok sevindim adına ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah
canım arkadaşımmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yemin ederim ben biraz rahatsızdım bu ara pek giremedim siteye samira yazmış bana valla darkinlifeden haberin varmı diyeee ayyyyy çokkkk güzellll ALLAH nazarlardan saklasın gönlüne göre versin rabbimmm umarım sağlıkla sıhhatle eli yüzü düzgün hayrlı bir evladın ayyyy yokkkk ikizlerinnn olur innnşallah kızzz çok sevindimmm yaaaa darısı diğer arkadaşların başınaaa.aman canım dikkat et emiiiii kendineeee
canım gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
a.s.
Sağol canım, İnşallah canım hepimiz bir aksilik olmadan kollarımıza alırız ve ona güzel bir yaşam sunarız.sevgili darkinlife;
sevincini taaaa yuregimin en derinlerinde hissedebiliyorum...umarim bir aksilik cikmadan bebegine kavusursun!!!
Sağol canım, İnşallah canım hepimiz bir aksilik olmadan kollarımıza alırız ve ona güzel bir yaşam sunarız.
Sadece hamile kalmak yetmiyor,İnşallah gerisi de güzel gelişir.
Allahım seninde meleğini kollarına aldığın günleri gösterir inşallah Mehaycım.a.s.
senağlamakızlar ne yazıkki hamile değilim az önce adet oldum
senağlamakızlar ne yazıkki hamile değilim az önce adet oldum