Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

CANIM NASILSIN. HEYECANLISINDIR YARIN KESEYİ GÖRECEKSİN ASLINDA SANIRIM GÖRMÜŞSÜN DAHA ÖNCE DOKTOR KİST SANDIĞINA GÖRE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM. BİZİM İÇİNDE DUA ET CANIM
Çok heyecanlıyım gerçekten.
Bilmiyorum ki artık gördüğü bebek miydi? Kist miydi,yarın belli olur.
Ama dr. üstten baktı.Üstten kese görünmez şimdi sanırım ya bilmiyorum yine de?
İnşallah güzel bir haberle gelirim yarın.Sizinde inşallah güzel haberlerinizi alacağız yakında.

senağlamakızlar ne yazıkki hamile değilim az önce adet oldum

KEDERLİ canım bende senin kadar üzüldüm ama bundan sonrası için güçlü olman ve kendi kendine olacağına kendini inandırman gerekiyor.Olmasa bile her ay umut et.De ki ben her duruma hazırım ve bebeğime de hazırım,onu bekliyorum de..
Belki ısrarla beklersen seni kırmaz canım a.s.

canım ya uzelme dıyemem ama pers etme bak ne guzel hamıs haberlerı alıyoruz sıra sanada gelecek

Bencede çok yaklaştınız bebeğinize sakın pes etmek yok.

arkdaşım ya gözün aydın benim pc de sorun vardı giremiyodum 1 hatta oldu görünce öylebi kaldım inan çok sevindim arkadaşım yaaa gerçekten darısı bize olur inş ay çok mutlu oldum vala

Sağol Yumyumcum inşallah darısı sana da olur ..

Öyle zamanı gelince hiç bişey dinlemiyor ama hepimiz hemen olsun istiyoruz.
Bende böyle ağladığım günlerde Kuzi bana destek verirdiniz canım ya ..Hepinizi seviyorum ..

SEFİLİM geçecek canım bu günlerde, hepimiz kavuşacağız.

Bende böyle ağladığım günlerde Kuzi bana destek verirdiniz canım ya ..Hepinizi seviyorum ..

Evet canım ya işimize gelmeyince aman şimdi çocuk yapamam ayak bağı olur diyoruz, canımız isteyince de hemen olsun diyoruz, herşeyi kendimiz planlamaya kalkıyoruz, Allahda madem öyle, işte böyle diyo heralde, ben kendi adıma çok nankörüm galiba, Allah affetsin ve tez zamanda hayırlısıyla kucağımızı doldursun inşallah amiiiiinn

Darkcımmmm yarın hayırlı haberlerini bekliyorum, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur inşallah:1hug:

Evet canım ya işimize gelmeyince aman şimdi çocuk yapamam ayak bağı olur diyoruz, canımız isteyince de hemen olsun diyoruz, herşeyi kendimiz planlamaya kalkıyoruz, Allahda madem öyle, işte böyle diyo heralde, ben kendi adıma çok nankörüm galiba, Allah affetsin ve tez zamanda hayırlısıyla kucağımızı doldursun inşallah amiiiiinn

Darkcımmmm yarın hayırlı haberlerini bekliyorum, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur inşallah:1hug:

Haklısın bende ilk zamanlar maddiyattan sonra eşim askere gittiğinden vb sebeplerden erteledim hep.
İsteyincede hemen olsun diyordum.Hemen bu ay aşılama yapalım diye tutturuyordum.
Üstüste 2 aşılamadan sonra tırstım galiba birazda şu yaramı yaktırayım, bayram geçsin,yarıyl tatili geçsin, bu ay çok açıldık bi dahaki ay derkennn oldu şükür.

Bi de benim 3. aşılama olmazsa tüp yaza kalacaktı belki ondan aşılamaya geçmeden yara faktörünü aradan çıkarmak istedim galiba.

Sen değilsin yalnız biz de yaptık onu malesef :KK43:

İnşallah güzel haberler veririm canım yarın.Sizlerinde güzel haberleri inşallah kısa zamanda gelir.a.s.

Dark yara da çocuk olmasını engelliyo diyolar, bi tanıdığımında ilk çocuğundan sonra 3 sene falan olmadı sonra yarasını yaktırdı hamile kaldı, acep senindemi öyle oldu, bende de yara var doktora sordum engelleyecek kadar büyük bi yara değil dedi, smear testi'de temiz çıktı, ama gerçi normal yoldan olmasını engellese bile en azından tüp bebeği engellemezdi dimi

dankinlife cim senin kac senedir olmuyordu bebis??yani kac sene sonra kavusmus oldun melegine :))
2,5 yıldır korunmuyoruz 5 yıllık evliyiz Mehaycım İnşallah kavuşurum .Yarın için çok heyecanlıyım.
Dark yara da çocuk olmasını engelliyo diyolar, bi tanıdığımında ilk çocuğundan sonra 3 sene falan olmadı sonra yarasını yaktırdı hamile kaldı, acep senindemi öyle oldu, bende de yara var doktora sordum engelleyecek kadar büyük bi yara değil dedi, smear testi'de temiz çıktı, ama gerçi normal yoldan olmasını engellese bile en azından tüp bebeği engellemezdi dimi
Olabilir gerçekten yaradan dolayı yada yaranın yaptığı kanamadan dolayı spermler ölebilir.
Benim bi arkadaş dondurdum hemen ertesi ay hamile kaldım demişti.Ben birazda ondan cesaret aldım.Bende de işe yaradı galiba.Ama eşimdede enfeksiyon vardı.Sanırım o da baya geç geçti.
Yok canım tüpü engellemez.Bende zaten aşılama oluyorum dedim de yaktırdım.Artık dayanamıyodum ben ağrısına.resmen evden kaçacaktım :)

Çook Çook tebrik ediyorum ne kadar güzel bir mucize yaa sanki kendimmiş gibi heyecanlandım.Dikkat et kendine.
Teşekkürler canım Seninde mucizelerin gerçek olsunn inş.
yerim ben seni mucizeni darkım benim napıcaktık poposuna mı vuracaktık mucizenin ayy kıyılırmı kız onlaraaa

:roflol::roflol::roflolYe tabi mucizemi poposunu ısırcam ben :emir_bebek:
Ceza ona jeyyar

Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.

Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:

İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.

Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..
Canım benim
Ne kadar çok sevindim senin adına. allahım tamamına erdirsin inşallah. Sağlık ve mutlulukla birlikte. Hayırlı olsun. Söyleyecek şey bulamıyorum. Senin adına çok sevindim.Kocaman öpüyorum.

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
galiba bu bebişler hiç beklenmedik anda mı geliyorlar? burdan bu sonuç çıkarmı acaba bizlere

X