Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

canim benim yaaa inan ne kadar sevindim anlatamam darisi bizim basimiza..insallah bebisini saglikli bir sekilde kucagina alirsin!!!canim ilk ve ikinci kan testlerini kac gun gecince yaptin ve degerin kacti yazarmisin???
Sağol canım.Ben geçmeden tesadüf öğrendim.
İlk test adete 6 gün varken 36 idi.
ikincisi adete 3 gün varken 170 çıktı canım.
Yarın adet günüm.

İnşallah herkes yaşar canım.Teşekküeler.
a.s.Görmem mi:))))
Teşekküeler.Şükürler olsun.İnşallah herkes yaşar.

Hayırlı olsun Darkinlife çok sevindim canım.İnşallah bende o 2 çizgiyi en kısa zamanda görürüm.Dua et.
Sağol canım ben çizgiyle öğrenmedim.Yarın sabah bir deneyeceğim bakalım idrarda çıkacak mı.
İnşallah yaşarsın canımmm

:)))SAĞOl Canım İnşallah sende süper olcaksınnnnnnn.Gel katıl tabe halaya:teytey:
Tek tabanca da yaparız Güleycim içini ferah tut sen.Sende kavuşursun inş. mucizene.
darkinlifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bende hamişim ya
sevinçten kalbim durdu
sandım tansiyonum düştü şimdi geldimmmmmmm ya canım ya sen bana uğur getirdinnnnnnnnnnnnnn
İnşallah sende başkalarına uğur getirirsin canım.Hadi tekrar hayırlı olsunnn:teytey:
darkcım Allah tamamına erdirsin arkadaşım..Allah bizlerede kısmet eder inşallah..inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına aldığın günleride burada bizlerle paylaşırsın..tebrikler...
İnşallah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız canım.Güzel dileklerin için teşekküeler.
tebrik ederim canim.allah insaallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip eder.rabbim isteyen herkese tez günde böyle haberleri duyurmayi nasip etsin......

Teşekküeler.İnşallah canımm..

Teşekküelr canım ne güzel şeyler yazmışsın.O senin kendi güzelliğin.
Allah bağışlasın bebeğini inşallah kucağına da hayırlısıyla alırsın.
Bende seni kucaklayıp öpüyorum canım.Yine görüşelim.a.s.

İnşallah.Herzaman destek olmaya hazırım canım elimden geldiğince.Darısı başına..
ay çok sevinim

canım ya Allah analı babalı büyütsün inşallah

bizede dua et DARISI BAŞIMIZA
Sağol Meralcim canım.İnşallah başına olur darısı.Dualarım sizinle
gözün aydın canım inşallah kucağına aldığın günleri de görürüz
darısı tüm dileyenlere olsun inşallah
Sağol canım sende çok yaklaştın mucizene.İnşallah bu ay sendende bu çığlığı duyarız.
ben bile inanamiyorum hala neleri planlarken neler oldu.....
gercekten bi mucize allahin sana verdigi bu mucizeyi iyi koru canim....
gercekten bu dr islerinden uzak kalmak iyi olacak....
allah sana ve bebegine saglik versin....
Ya neler planlıyodum ben:)))))
Ben hala inanamıyorum:)
Biraz uzak kalmak lazımmış.Darısı başına canım.
[Ftebrikler allah tamamına erdirsin darısı gözü yolda olanlarınONT="Arial Black"][/FONT]
Sağol,inşallah canım.
darkinlife tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza kendine dikkat et
Darısı başınıza canım dikkat ediyorum...
Canım ya okudun mu hepsini.İyi oluyor bu başlıklar.Sırf bu yüzden uğraştım, başlık elden gitmişti.Yeniden başlığıma kavuşmak için çabaladım.Allahtan kavuştum başlığa da bu hikayenin başrol oyuncusu olarak herkese belki umut olacağım.

İnşallah seninde hikayeni ve güzel sonucunu okuruz buradan.Kısa olsun hikayen inşallah hemen pozitifi gör.Tayfuna gerek kalmadı gibi.Bi aksilik olmaz inş.
Öptüm canım benim.Bol şanslar.

Dark çok Sevindim Seni Ve Eşini Tebrik Ederim Rabbim Sağlik Sihatle Dünyaya Gelmesini Nasip Etsin Kendine Ve Meleğine Dikkata.s.
Sağol bitanem inşallah darısı herkese olur.
darkinlife gözün aydın canım allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin inşallah.Allah kimseyi bekletmesin....

KIZLAR hepinize tekrarteşekküer ediyorum güzel dilekleriniz için.

UMARIM sizlerin içinden geçenler de gerçek olur hayırlısıyla..

Cavap yazamadıklarım varsa kusuruma bakmasın.Hepinizi tek tek öpüyorum canlarımm.

tebrik ederim darkinlakife cim.çok sevindim inian.yazılarını uzun zamandan beri takip ediyodum.bugün gördüm dahainin çok sevindim.bizlerede umut ışıgı oldun inan.benimde tüplerimin birisi kapalı.sizleri gördükçe umutlanuyorum valla. bende 2. aşılamamı yaptırcam adet olmayı beklitorum.günü geçti ama hale adetolmadım.test yaptırdım oda negatiff.o yüzden çok sıkıntılıyımm.senin problemlerin neydi canım?

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.
ay nasıl sevindim yaaa... gerçekten pozitif düşününce oluyormuş demek...a.s:teytey::teytey:
Allah tamamına erdirsin darkcım.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
bu arada geç gördüm bende kusura bakma. bu aralar doktor işlerim yoğun dün yumişlerim toplandı.. yakında transferim var... bizler içinde dua et tatlım...
kendine iyi bak..Şeniz

ayy bende sevindim ne güzel yaaa tebrik ederim :)
Sağol canım :)

Benim sol kanalım kapalıydı canım bildiğin gibi.Eşimde de morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı.
Adet günün geçtiyse kan testi yaptır lütfen.Zaten bu evrede pek bi belirti yaşamadım ben.Olsada anlamayabilirsin.Hadi bakalım vardır inş. bişiler

hayırlı olsun canım ALLAHkucağınada almayı nasip etsin inşllh
Teşekküeler,amin.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar pzt. büyük gün keseye bakılacak.Allahım görürürm inşallah hayırlısıyla.

Meleğim sağol canım Pozitif düşüncenin gücü.Walla bi ara düşünerek kapalı kanalımın açık olduğuna bile inanmaya çalışmıştım )) Kimbilir belki de açıktı.Kasılmadan kapalıydı DD
Canım inşallah güzel bir transfer olur sıkı sıkı yapışır bebeişler..
Allahım sizinde yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla.

eşinle ve bebeğinle koskocaman çok mutlu bir ömür diliyorum sana,, Rabbim utandırmasın inşallah doğum haberinide müjdelersin.. isteyen tüm anne adaylarının duaları kabul olsun ALLAHım hepinizin kucağına süt kokulu birer bebiş versin.. Dualarınıza boşa çıkarmasın..

canım hemşşşoooom çooook sevindim .bir kaç gündür yoktum hamişler basmış valla buraları.süüüpeerrrr.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.Çok tebrik ediyorum.Dualarını esirgeme bizlerden hamiş dark.Ama ben hep senin bu şekilde hamile kalacağını düşünüyordum,içime öyle doğuyordu.son adet gecikmende çok şüphelenmiştim.kısmet bu aymış....böcüğüne iyi bak sağlıkla büyüt...

ya darkçım bende en son 7 şubatta adet görmüştüm yani 2 gün felan geçti şimdi adet belirtilerim var ama yinede senin bu hamişlik haberin beni biraz umutlandırdı
biliyorsun ben geçen ay tüp bebek yapmıştım ama olmadı dr umuz fazla bir sorununuz yok kendiliğindende hamile kalabilirsin dedi acaba bende bu ay hamile olabilirmiyim
ama bu sancılar moralimi bozuyor sendede varmıydı adet sancısı

Canım olabilir adet benzeri bişeyler oluyor ara ara.
Çok bi belirti yok bende.Göğüsleri elleyince ucu acıyormu?Daha doğrusu hafif sıkınca.
Bende bu belirti adetten bi gün önce devam ederdi.
Bugün normalde adet günüm hala geçmedi mesela.Bi de kasık ara ara sancı girer gibi oluyo.

Arkadaşim Gözün Aydinn Umarim Sağlikli Bir şekilde Bebeğini Kucagina Alirsin Allahin Izniyle.........
Teşekküler canım.Sende hamilesin sanırım,inşallah sende hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına.Yazılarınıza gözüm takılıyodu arada
Amin inşallah Allahım bu mutluluğu daim eder de doğumuda hayırlısıyla yaşarım.
Çok güzel dilekler bunlar Seninde ne varsa gönlünde gerçek olur umarım.

Kelebeğim Görüyomusun bak bende hamişim yazdım sonundaaaa.Hemde en az umutudum olan zamanda ve sürprizle öğrendim.
Darsı seninde başına inşallah canım benim.Seninde burdan haykırdığını tez zamanda görürüz inş.
Ne alaemdesin nasıl gidiyor işler?

Canım hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşAllah
ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
tebrik ederim :))

evet göğüslerime elleyince acıyor ama sancılarım her ay ki gibi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…