- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
allah analı babalı büyütsün
Sağol canım.Ben geçmeden tesadüf öğrendim.canim benim yaaa inan ne kadar sevindim anlatamam darisi bizim basimiza..insallah bebisini saglikli bir sekilde kucagina alirsin!!!canim ilk ve ikinci kan testlerini kac gun gecince yaptin ve degerin kacti yazarmisin???
İnşallah herkes yaşar canım.Teşekküeler.:teytey::teytey:çok sevindim darkcım Allah tamamına erdirir inşallah Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yarrabbim olmayan herkese nasip eder inşallah.Canım benim yaa ne güzel bir duygu yarabbim çok ama çok sevindim
a.s.Görmem mi:))))canım avatarımı görüyor musun bu alkış sana yuce rabbimize şükürler olsun maaşaallah ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :teytey: oh oh çok sevindim çok ama çok inan ki çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok mutlu oldum
Sağol canım ben çizgiyle öğrenmedim.Yarın sabah bir deneyeceğim bakalım idrarda çıkacak mı.Hayırlı olsun Darkinlife çok sevindim canım.İnşallah bende o 2 çizgiyi en kısa zamanda görürüm.Dua et.
:)))SAĞOl Canım İnşallah sende süper olcaksınnnnnnn.Gel katıl tabe halaya:teytey:DARKİNLİFEEEEEEEEEE SÜPERSİN YAAAAAAAA
CANIM BENİM NE KADAR SEVİNDİĞİMİ ANLATAMAM. ALLAH İKİNİZE DE SAĞLIK VE UZUN UZUN ÖMÜRLER VERSİN CANIM.
AAAA AMA BENSİZ HALAYA BAŞLAMAYIN, BENDE TUTİYM Bİ UCUNDAN, KISMET BU İŞLER BELLİ Mİ OLUR BELKİ SENİN UĞURUN BANA DA BULAŞIR AZICIK
:teytey:
Tek tabanca da yaparız Güleycim içini ferah tut sen.Sende kavuşursun inş. mucizene.Canım benim....... seni çok çok çok çok çok çok ama çoooookkkkkkkk tebrik ediyorum!O kadar heyecanlandım ki şu anda anlatamam :))) Allahım işallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin!!! :teytey:
Benim de sol tüpüm tıkalıydı biliyorsun!Bana çok büyük umut oldun arkadaşım dilerim kısa zamanda ben ve diğer herkes mucizelerine kavuşur!!
İnşallah sende başkalarına uğur getirirsin canım.Hadi tekrar hayırlı olsunnn:teytey:darkinlifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bende hamişim ya
sevinçten kalbim durdu
sandım tansiyonum düştü şimdi geldimmmmmmm ya canım ya sen bana uğur getirdinnnnnnnnnnnnnn
İnşallah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız canım.Güzel dileklerin için teşekküeler.darkcım Allah tamamına erdirsin arkadaşım..Allah bizlerede kısmet eder inşallah..inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına aldığın günleride burada bizlerle paylaşırsın..tebrikler...
tebrik ederim canim.allah insaallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip eder.rabbim isteyen herkese tez günde böyle haberleri duyurmayi nasip etsin......
Darkinlifecığım,
Seni uzun süredir buradan takip ediyorum. Pozitif enerjin,yazdığın güzel tavsiyeler ve tecrübelerini paylaşmanla hep takdirimi kazandın.Öyle güzel yazıyordun ki ve insanların dertlerini öyle güzel paylaşıyordun ki senin tertemiz bir kalbin olduğunu düşündüm hep. Ben de 2 aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra 3. aşılamada hamile kaldım. Aşılamalarımın arası da çok uzundu.. Umudumu kesmiştim artık. Senin yazdıkların hep bana umut oldu. Şimdi 10 haftalık hamileyim. Bugün de inan sadece senin için girmiştim bu kısma.. Uzun süredir artık "Hamileler" bölümünde yazışıyordum. Senin için çok dua ettim, biliyor musun? Senin gibi tertemiz kalpli bir insanın anneliği çok hak ettiğini düşünüyordum. Yüce Rabbim de bunun zamanının artık geldiğine inandı ki sonunda senin de mucizeni gerçekleştirdi.Bende de eşimde de sorun yoktu. Ona rağmen hamile kalamıyordum. Senin tüplerde sorun olduğu halde hamile kalman gerçekten Allah'ın takdiri. İnsan hiçbir zaman ümidini kaybetmemeli. Benim de moralimin çok bozulduğu zamanlar oldu;ama hiçbir zaman isyan etmedim. Sonuçta biz tıbbın tüm nimetlerinden yararlanıyorduk;ama verecek olan yine Allah'tı.
Seni ve eşini çok çok tebrik ediyorum.İnşallah Allah'ım tamamına erdirir ve sağlıklı bir hamilelikten sonra bebişini kucağına alırsın.Darısı tüm isteyenlerin başına...Seni kucaklıyorum benim tertemiz kalpli,güzel arkadaşım.....:teytey:dance::dance::dance::hooray::hooray:
İnşallah.Herzaman destek olmaya hazırım canım elimden geldiğince.Darısı başına..darısı herkesin başına uzun zamandır yazılarınızı okuyor ve takip ediyordum.sizin adınıza inan çok sevindim zaten görenlerde isminize aşınadır lütfen bizi bırakmayın çünkü sizin destek ve tavsiyelerinize ihtiyaçımız olacak.
Sağol Meralcim canım.İnşallah başına olur darısı.Dualarım sizinleay çok sevinim
canım ya Allah analı babalı büyütsün inşallah
bizede dua et DARISI BAŞIMIZA
Sağol canım sende çok yaklaştın mucizene.İnşallah bu ay sendende bu çığlığı duyarız.gözün aydın canım inşallah kucağına aldığın günleri de görürüz
darısı tüm dileyenlere olsun inşallah
Ya neler planlıyodum ben:)))))ben bile inanamiyorum hala neleri planlarken neler oldu.....
gercekten bi mucize allahin sana verdigi bu mucizeyi iyi koru canim....
gercekten bu dr islerinden uzak kalmak iyi olacak....
allah sana ve bebegine saglik versin....
Sağol,inşallah canım.[Ftebrikler allah tamamına erdirsin darısı gözü yolda olanlarınONT="Arial Black"][/FONT]
Darısı başınıza canım dikkat ediyorum...darkinlife tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza kendine dikkat et
Canım ya okudun mu hepsini.İyi oluyor bu başlıklar.Sırf bu yüzden uğraştım, başlık elden gitmişti.Yeniden başlığıma kavuşmak için çabaladım.Allahtan kavuştum başlığa da bu hikayenin başrol oyuncusu olarak herkese belki umut olacağım.Darkinlife ben de inanamıyorum neden bilmem? Hani forumda birçok kişi hamileyim başlığı açıyor ya "aa ne güzel darısı başıma" deyip geçiyordum. Senin başlığı görünce inan çok heyecanlandım bi de gözlerim doldu.Galiba son 1 haftadır "aşılama yolunda tecrübelerimiz" başlığını baştan sona okuduğum için baştan beri biliyor gibi oldum. Her neyse çok ama çooooooooook sevindim. İnşallah kalp atışını da duyar zamanı gelince sağlıkla da kucağına da alırsın arkadaşım. Tayfun Bey'e gerek kalmadı demekyerimseniben Gözünaydın arkadaşım a.s.
Sağol bitanem inşallah darısı herkese olur.Dark çok Sevindim Seni Ve Eşini Tebrik Ederim Rabbim Sağlik Sihatle Dünyaya Gelmesini Nasip Etsin Kendine Ve Meleğine Dikkata.s.
darkinlife gözün aydın canım allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım :)ayy bende sevindim ne güzel yaaa tebrik ederim :)
tebrik ederim darkinlakife cim.çok sevindim inian.yazılarını uzun zamandan beri takip ediyodum.bugün gördüm dahainin çok sevindim.bizlerede umut ışıgı oldun inan.benimde tüplerimin birisi kapalı.sizleri gördükçe umutlanuyorum valla. bende 2. aşılamamı yaptırcam adet olmayı beklitorum.günü geçti ama hale adetolmadım.test yaptırdım oda negatiff.o yüzden çok sıkıntılıyımm.senin problemlerin neydi canım?
Teşekküeler,amin.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar pzt. büyük gün keseye bakılacak.Allahım görürürm inşallah hayırlısıyla.hayırlı olsun canım ALLAHkucağınada almayı nasip etsin inşllh
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrra.s.a.
ay nasıl sevindim yaaa... gerçekten pozitif düşününce oluyormuş demek...a.s:teytey::teytey:
Allah tamamına erdirsin darkcım.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
bu arada geç gördüm bende kusura bakma. bu aralar doktor işlerim yoğun dün yumişlerim toplandı.. yakında transferim var... bizler içinde dua et tatlım...
kendine iyi bak..Şeniz
ya darkçım bende en son 7 şubatta adet görmüştüm yani 2 gün felan geçti şimdi adet belirtilerim var ama yinede senin bu hamişlik haberin beni biraz umutlandırdı
biliyorsun ben geçen ay tüp bebek yapmıştım ama olmadı dr umuz fazla bir sorununuz yok kendiliğindende hamile kalabilirsin dedi acaba bende bu ay hamile olabilirmiyim
ama bu sancılar moralimi bozuyor sendede varmıydı adet sancısı
Teşekküler canım.Sende hamilesin sanırım,inşallah sende hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına.Yazılarınıza gözüm takılıyodu aradaArkadaşim Gözün Aydinn Umarim Sağlikli Bir şekilde Bebeğini Kucagina Alirsin Allahin Izniyle.........
Amin inşallah Allahım bu mutluluğu daim eder de doğumuda hayırlısıyla yaşarım.eşinle ve bebeğinle koskocaman çok mutlu bir ömür diliyorum sana,, Rabbim utandırmasın inşallah doğum haberinide müjdelersin.. isteyen tüm anne adaylarının duaları kabul olsun ALLAHım hepinizin kucağına süt kokulu birer bebiş versin.. Dualarınıza boşa çıkarmasın..
canım hemşşşoooom çooook sevindim .bir kaç gündür yoktum hamişler basmış valla buraları.süüüpeerrrr.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.Çok tebrik ediyorum.Dualarını esirgeme bizlerden hamiş dark.Ama ben hep senin bu şekilde hamile kalacağını düşünüyordum,içime öyle doğuyordu.son adet gecikmende çok şüphelenmiştim.kısmet bu aymış....böcüğüne iyi bak sağlıkla büyüt...
evet göğüslerime elleyince acıyor ama sancılarım her ay ki gibi aynıCanım olabilir adet benzeri bişeyler oluyor ara ara.
Çok bi belirti yok bende.Göğüsleri elleyince ucu acıyormu?Daha doğrusu hafif sıkınca.
Bende bu belirti adetten bi gün önce devam ederdi.
Bugün normalde adet günüm hala geçmedi mesela.Bi de kasık ara ara sancı girer gibi oluyo.