- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Sağol Minik Annişcim.Sanırım annesin öyle ise Allah evladına ve sana hayrılı ömürler versin canım.Canım hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşAllah
ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
tebrik ederim :))
Canım benimde her ay olurdu ama adet günün geçti ve ağrıyorsa vardır bişeylar o zaman.Yaptır hemen bugün test olmazmı??evet göğüslerime elleyince acıyor ama sancılarım her ay ki gibi aynı
canım inşallah dualarınızla ben de kavuşucam bebişime .darkcım sen ve curly çok moral oldunuz bana.1-2 güne kadar adet olucam.dr adet olur olmaz gel demişti.bu ay mı olsun öbür ay mı daha karar vermedim ama yine de bir muayene olucam.sanırım orada karar vericem ben de çok düşünmek istemiyorum aslında.bebek düşünmekten bir süre sonra insan başka bişey düşünemez hale geliyor.kendi kendime kararlar aldım bir dahaki sefere annem ve kardeşim dışında kimseye söylemicem.4-5 gün robot gibi yatmıştım bu sfer fazla yatmıcam günlük hayatıma devam edicem fazla yorulmadan.Çünkü buradaki arkadaşların deneyimlerinden de gördüğümüz gibi hamişlik kısmetimizde varsa öyle de böyle de oluyor.transferden sonra hiç bişiy düşünmicem.zaten eskisi gibi heyecanım da kalmadı,alışıyorum sanki tedaviye ,bu benim yaşam biçimim gibi oldu.1 yıldır bebek tedavisi görüyorum.ve 1 yıldır bunun dışında yaşadığım bişiy hatırlamıyorum.ne kadar acı.neyse......bebişime kavuşunca inşallah unutucam bu acıları, bir gün ben de anne olucam.
dua et darkcım sen de hamişsin artık duaların daha etkili olur....mucccccckkkkkkkkkkkkkkk
Kızlar tam bugün adet olma günüm az önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.
sabah yapsaydım belki daha net çıkardı.
Allahım isteyen herkese yaşatsın çift çizgiyi.
kederli adet günün iki gün geçmiş sanırım
senin de çıkabilir, benim de iki gün geçtiğinde çıkmıştı
sen de bir test yap bence hadi hayırlısı..
canım tebrik ederim allah tamamınada erdirsin inşallah
evet 2 gün geçti ama adet sancılarım olduğu için test apmaya korkuyorum açıkçası
2 gün daha bekliyecem, tabi adet olmasam yaptıracam bir test inşallah bende bu ay buraya hamileyim diye bir başlık açarım
Evet canım ya öyleyim şükür bugün idrarda bile çıktı şükür.darkin doğrumu hamilemisin çooooook sevindim. bir haftadır açamıyorum
dark yapsam idrarda çıkarmı daha erken değilmi senin en son adet tarihin ne zamandı
Kanda çıktı pzt inanamadım dedim ki yok be başkasının kanı karışmıştır.canım ben de hamileyim 11 hafta 6 günlük
sabah idrarıyla yapsan net çizgi olurdu ama silik de olsa hamilesin :))
benim de silik çıkmıştı ve inanamıştım :)
sağol canım hepimizinkini inşallah...darkınlife tebrikler canım çok sevindim allah tamamına erdirsinnnnnn:1hug:
Dileğim gerçek oldu dilerim seninde umutların tükenmez ve dileğine kavuşursun.Cok sevindim dark,eh sonunda seninde dilegin oldu,allah bebisini kucagina alip doya doya koklamayida nasip etsin insallah,darisi biz bekleyip umut edenlere olsun,hayirli ugurlu olsun...
darkcım canım hayırlı olsun çooook sevindim anlatamam hele böyle mucize oluşuna daha bi sevindim. Allah tamamına erdirsin. Eşini de tebrik ederim. allah hepinize uzun sağlıklı bir ömür versin. Oluyor işte böyle mucizeler, bu yolda çaba gösteren, acılara göğüs geren bütün arkadaşlar bu haberler umut ateşinizi alevlendirir inşallah.
Diğer hamişleri de tebrik ederim. Allah hepinizin bebişlerini korusun. Sayamadım ama baya var gibi. Ne bereketli oldu bu ay :)
Eşin nasıl tepki gösterdi, ikiniz de havalar da uçuyorsunuzdur şimdi.
canım benim ben biraz daha bekliyeyim olmasam eğer pazartesi günü sağlık ocağında test olayım zaten pek bir umudumda kalmadı ya çünkü sancılarım, akıntılarım ve baş ağrım çok var yani bu belirtilerim daha çok adet olacakmışım gibi neyse herşeyde vardır bir hayırEvet canım ya öyleyim şükür bugün idrarda bile çıktı şükür.
Desteklerin için teşekküler canım.Hep yanımdaydın.:içelim:
Canım benim 11 şubat son adet tarihim.Aslında bende son adetimin tarihini unutmuştum Allahtan buralara bi yerelere yazmışımda ordan buldum.
Bugünde adet olmam gereken gün ve çıktı idrarda.
Belli olmaz seninde belki çıkabilir.Silikti önce yarım sat sonra biraz daha belirgin.Sabah tam belirgin çıkar benim.
Ya bekleme işte test al yinede yap sabah.Olmazsa pzartesi sabah kan yaptır canım..
Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.
Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:
İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.
Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..