Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

canım inşallah dualarınızla ben de kavuşucam bebişime .darkcım sen ve curly çok moral oldunuz bana.1-2 güne kadar adet olucam.dr adet olur olmaz gel demişti.bu ay mı olsun öbür ay mı daha karar vermedim ama yine de bir muayene olucam.sanırım orada karar vericem ben de çok düşünmek istemiyorum aslında.bebek düşünmekten bir süre sonra insan başka bişey düşünemez hale geliyor.kendi kendime kararlar aldım bir dahaki sefere annem ve kardeşim dışında kimseye söylemicem.4-5 gün robot gibi yatmıştım bu sfer fazla yatmıcam günlük hayatıma devam edicem fazla yorulmadan.Çünkü buradaki arkadaşların deneyimlerinden de gördüğümüz gibi hamişlik kısmetimizde varsa öyle de böyle de oluyor.transferden sonra hiç bişiy düşünmicem.zaten eskisi gibi heyecanım da kalmadı,alışıyorum sanki tedaviye ,bu benim yaşam biçimim gibi oldu.1 yıldır bebek tedavisi görüyorum.ve 1 yıldır bunun dışında yaşadığım bişiy hatırlamıyorum.ne kadar acı.neyse......bebişime kavuşunca inşallah unutucam bu acıları, bir gün ben de anne olucam.
dua et darkcım sen de hamişsin artık duaların daha etkili olur....mucccccckkkkkkkkkkkkkkk

Canım hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşAllah
ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
tebrik ederim :))
Sağol Minik Annişcim.Sanırım annesin öyle ise Allah evladına ve sana hayrılı ömürler versin canım.
evet göğüslerime elleyince acıyor ama sancılarım her ay ki gibi aynı
Canım benimde her ay olurdu ama adet günün geçti ve ağrıyorsa vardır bişeylar o zaman.Yaptır hemen bugün test olmazmı??

Evet canım curly. banada çok moral oldu. Zoru başararak.İnşallah herkes mucizesini yaşar canım.
Benimde artık son zamanlarda aman aman hemen olsun heyecanım kalmamıştı.Bekli çok odaklanınca hedeften şaşıyoruz kimbilir.Hani zihin biraz dağılsın diyorlar ya sanırım haklılar.
Bende ara ara uzanıyorum.Kendimi yormadan ama iş miş yapmıyorum evde.
Dikkat ediyorum bakalım ne olacak.
Dualrım seninle canım sende bakarsın bu ay kendi kendine olursun.

Kızlar tam bugün adet olma günüm az önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.
sabah yapsaydım belki daha net çıkardı.
Allahım isteyen herkese yaşatsın çift çizgiyi.

canım ben de hamileyim 11 hafta 6 günlük

sabah idrarıyla yapsan net çizgi olurdu ama silik de olsa hamilesin :))

benim de silik çıkmıştı ve inanamıştım :)

kederli adet günün iki gün geçmiş sanırım
senin de çıkabilir, benim de iki gün geçtiğinde çıkmıştı
sen de bir test yap bence hadi hayırlısı..

kederli adet günün iki gün geçmiş sanırım
senin de çıkabilir, benim de iki gün geçtiğinde çıkmıştı
sen de bir test yap bence hadi hayırlısı..

canım tebrik ederim allah tamamınada erdirsin inşallah
evet 2 gün geçti ama adet sancılarım olduğu için test apmaya korkuyorum açıkçası
2 gün daha bekliyecem, tabi adet olmasam yaptıracam bir test inşallah bende bu ay buraya hamileyim diye bir başlık açarım

Cok sevindim dark,eh sonunda seninde dilegin oldu,allah bebisini kucagina alip doya doya koklamayida nasip etsin insallah,darisi biz bekleyip umut edenlere olsun,hayirli ugurlu olsun...

hayırlısı olsun canım, adet ağrıları gibi ağrılarım olmuştu benim de

inşAllah hayırlı haberini verirsin canım a.s.

darkcım canım hayırlı olsun çooook sevindim anlatamam hele böyle mucize oluşuna daha bi sevindim. Allah tamamına erdirsin. Eşini de tebrik ederim. allah hepinize uzun sağlıklı bir ömür versin. Oluyor işte böyle mucizeler, bu yolda çaba gösteren, acılara göğüs geren bütün arkadaşlar bu haberler umut ateşinizi alevlendirir inşallah.
Diğer hamişleri de tebrik ederim. Allah hepinizin bebişlerini korusun. Sayamadım ama baya var gibi. Ne bereketli oldu bu ay :)
Eşin nasıl tepki gösterdi, ikiniz de havalar da uçuyorsunuzdur şimdi.

darkin doğrumu hamilemisin çooooook sevindim. bir haftadır açamıyorum
Evet canım ya öyleyim şükür bugün idrarda bile çıktı şükür.
Desteklerin için teşekküler canım.Hep yanımdaydın.:içelim:

dark yapsam idrarda çıkarmı daha erken değilmi senin en son adet tarihin ne zamandı

Canım benim 11 şubat son adet tarihim.Aslında bende son adetimin tarihini unutmuştum Allahtan buralara bi yerelere yazmışımda ordan buldum.
Bugünde adet olmam gereken gün ve çıktı idrarda.

Belli olmaz seninde belki çıkabilir.Silikti önce yarım sat sonra biraz daha belirgin.Sabah tam belirgin çıkar benim.
Ya bekleme işte test al yinede yap sabah.Olmazsa pzartesi sabah kan yaptır canım..

canım ben de hamileyim 11 hafta 6 günlük

sabah idrarıyla yapsan net çizgi olurdu ama silik de olsa hamilesin :))

benim de silik çıkmıştı ve inanamıştım :)
Kanda çıktı pzt inanamadım dedim ki yok be başkasının kanı karışmıştır.
Perşembe ikinci kan yaptım yükselmiş yine inanamadım.
Eşim dün gitmiş idrar testi almış.Çıkana kadar yap diye 5 tane hemde.
Sabah unutup wc ye gittim neyse yinede yapalım dedim.Test bol ya ne de olsa allahım çıktı yüne de .Çok şükürrrrr

darkınlife tebrikler canım çok sevindim allah tamamına erdirsinnnnnn:1hug:
sağol canım hepimizinkini inşallah...
Cok sevindim dark,eh sonunda seninde dilegin oldu,allah bebisini kucagina alip doya doya koklamayida nasip etsin insallah,darisi biz bekleyip umut edenlere olsun,hayirli ugurlu olsun...
Dileğim gerçek oldu dilerim seninde umutların tükenmez ve dileğine kavuşursun.

Eeee hep mucizeyi siz mi yapcaksınız :dance:
Bende şaşırtayım dedim :)
Baya var şükür bereketli olacak bu ay yeni başlamasına rağmen.Allahım tüm bebebk bekleyenlerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.Diğerlerine de göbişine :)))Derramın dediği gibi :))))
Eşim bana söyledi zaten ben gitmedim sonucu almaya.
Çünkü kistin iyi mi kötü mü olduğu belli olcaktı.eşimin ısraryla kan testi yazdı dr. yoksa istemeyip kisti yokj etmeye yönelcekti.
Allahtan bebiş çıktı ben inanamadım bana telde söledi.Yapma şaka dedim bak bu işin şakası olmaz dedim.Ne şakası ya dedi o kist değil bebek dedi :))

canım benim ben biraz daha bekliyeyim olmasam eğer pazartesi günü sağlık ocağında test olayım zaten pek bir umudumda kalmadı ya çünkü sancılarım, akıntılarım ve baş ağrım çok var yani bu belirtilerim daha çok adet olacakmışım gibi neyse herşeyde vardır bir hayır

hayırlı olsun canım benim allah isteyince ne kanal ne ilac ne o ne bu tek o istesin olmaını bak nasıl veriyo mevlam inş. sende bu mucizeni 9 ay boyunca yasar ve hayırlısından kucagın aalır bize burdan bebişinin resimlerini gösterirsiğn cnm tekrar tebri,k ediyorum seni mevlam tüm istyenelere nasip etsin inş. bend ebu ay yaptırıyorum asılmamamı inş. tutar ben ve isteyen tümn arkadaslarım bu kervana katılırız öptüm seni cnm

merhaba arkadaslar ben yeni uyulerden biriyim okuduklarima cevap yazmasamda yakindan takip edeyordum yazdiklarinzi. subatin 14 de bende ilk asilamami yaptrdim cok sancili geceler gecirdim ilk on gun boyunca hemen hemen hic kalkmadim desem yeridir. igneler yumurtaliklarla birlikte kisti de buyutmus icimde. o yuzden esim ve ben kan vermeye gittigimizde sonucun negatif olduguna oyle inandrdik ki kendimizi kan tahlilinde pozitif cikinca sevinemedik bile dogru duzgun bir hafta daha bekledik ve bi kan daha verdim sonuc yukselmis dedi doktor ve ulturasonda da kesecik gozukunce yavas yavas inanmya basladik esimle. Rabbime binlerce sukurler olsun bizde iki yildir ugrasiyorduk ve sonunda sabrin meyvasini verdi rabbim. Hep dualarimdasiniz inanin. ben duanin gucune cok inaniyrum arkdaslar.

Arkdaslar paylasmak istedigim bisi daha var. asilama yaptrdigimda bi ablamiz bana dediki birinci derece akraban veya kendin 21 kez isra suresi oksun dedi. Bizde elimzden geldigince okumaya calstik. Belkide onun yuzu suyu hurmetine kabul etti rabbim bilmiyrum. Paylasmak istedim.

Allah hepinizin gonlune gore versin ins

:dance::dance::dance::dance::dance:

Oleyyyyyyyy. İşte ben mucize diye buna derimmmm.MUhteşemsiiin.Harika bir haber bu.Biliyordum desem inanır mısın Darkinlife.Bu kadar işte yaa.İnşallah bütün hamileliğin mucize gibi olur.Hiçbir olumsuzluk olmaz ve sağlıkla kucağına alırsın.Allah gönlünün güzelliğine verdi bunu.Umarım tüm isteyenlere verir.Seninle hamileliği paylaşmak da benim için çok güzel olacak :içelim:Çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…