Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

DARKİNLİFEEEEEEEEEE SÜPERSİN YAAAAAAAA

CANIM BENİM NE KADAR SEVİNDİĞİMİ ANLATAMAM. ALLAH İKİNİZE DE SAĞLIK VE UZUN UZUN ÖMÜRLER VERSİN CANIM.

AAAA AMA BENSİZ HALAYA BAŞLAMAYIN, BENDE TUTİYM Bİ UCUNDAN, KISMET BU İŞLER BELLİ Mİ OLUR BELKİ SENİN UĞURUN BANA DA BULAŞIR AZICIK

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım benim....... seni çok çok çok çok çok çok ama çoooookkkkkkkk tebrik ediyorum!O kadar heyecanlandım ki şu anda anlatamam :))) Allahım işallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin!!! :teytey:
Benim de sol tüpüm tıkalıydı biliyorsun!Bana çok büyük umut oldun arkadaşım dilerim kısa zamanda ben ve diğer herkes mucizelerine kavuşur!! :emir_bebek:

darkinlifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bende hamişim ya
sevinçten kalbim durdu
sandım tansiyonum düştü şimdi geldimmmmmmm ya canım ya sen bana uğur getirdinnnnnnnnnnnnnn

darkcım Allah tamamına erdirsin arkadaşım..Allah bizlerede kısmet eder inşallah..inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına aldığın günleride burada bizlerle paylaşırsın..tebrikler...

Darkinlifecığım,

Seni uzun süredir buradan takip ediyorum. Pozitif enerjin,yazdığın güzel tavsiyeler ve tecrübelerini paylaşmanla hep takdirimi kazandın.Öyle güzel yazıyordun ki ve insanların dertlerini öyle güzel paylaşıyordun ki senin tertemiz bir kalbin olduğunu düşündüm hep. Ben de 2 aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra 3. aşılamada hamile kaldım. Aşılamalarımın arası da çok uzundu.. Umudumu kesmiştim artık. Senin yazdıkların hep bana umut oldu. Şimdi 10 haftalık hamileyim. Bugün de inan sadece senin için girmiştim bu kısma.. Uzun süredir artık "Hamileler" bölümünde yazışıyordum. Senin için çok dua ettim, biliyor musun? Senin gibi tertemiz kalpli bir insanın anneliği çok hak ettiğini düşünüyordum. Yüce Rabbim de bunun zamanının artık geldiğine inandı ki sonunda senin de mucizeni gerçekleştirdi.Bende de eşimde de sorun yoktu. Ona rağmen hamile kalamıyordum. Senin tüplerde sorun olduğu halde hamile kalman gerçekten Allah'ın takdiri. İnsan hiçbir zaman ümidini kaybetmemeli. Benim de moralimin çok bozulduğu zamanlar oldu;ama hiçbir zaman isyan etmedim. Sonuçta biz tıbbın tüm nimetlerinden yararlanıyorduk;ama verecek olan yine Allah'tı.

Seni ve eşini çok çok tebrik ediyorum.İnşallah Allah'ım tamamına erdirir ve sağlıklı bir hamilelikten sonra bebişini kucağına alırsın.Darısı tüm isteyenlerin başına...Seni kucaklıyorum benim tertemiz kalpli,güzel arkadaşım.....:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray::hooray::nazar::nazar::nazar:

:nazar:tebrik ederim canim.allah insaallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip eder.rabbim isteyen herkese tez günde böyle haberleri duyurmayi nasip etsin......:teytey:

canım allah tamamını erdırsın.burda ısteyen herkese ve bana nasıp etsın.eeee artık nickide degıstırmen lazım darkinlıfecımm.nemı olsun? LIGHTINLIFE

darkinlıfe hayırlı olsun canım allah tamamını erdırsın .bende dun yaptırdım aşılamamı ıhsallah benımde tutar çok heyecanlıyım doktor 12 gun sonra test yapdedı cıkarmı 12 gun dsonra

canım çok sevindim inanki allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş bütün isteyenlerede senin mutluluğunu tatdırsın allahım.kendine dikkat et tebrikler öpüyorum

canım tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlere versin inş.kendine dikkat et öpüyorum

Canım çok çok sevindim.Allahıma sana da mucizene kavuştuğun için şükürler olsun.Sen bunu hakediyordun çok bana verdiğin moralleri desteğini unutmadım.İnşallah kucağınada almayı nasip eder.Bende çok şükür kendimi toparladım.Allahın izniyle çok çok iyiyim.Hiç bişey olmamış gibi,Yaşamamış gibiyim.Bende inanıyorum rabbim bize de vakti gelince mucizemizi gerçekleştirecek.Seni ve bebişini çok öpüyorum. mucukkkkkk..........bitanemsin...

bu sitede uzun zamandır takip ettiğim isimlerdendin darkinlife. siteye kayıt yaptırdıktan sonra ise ilk hamiş haberini senden aldım. umarım bana da uğur getirirsin... allah hayırlı evlatlar verir inşallah.

Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.

Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:

İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.

Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..

CANIM GERCEKTEN COOOOK SEVINDIM DARISI BIZLERIN BASINA ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAK NASIP ETSIN INSALLAH

CANLARIMMMM şimdi mesajlarınızı okumaya geldim.
Hep yanımdaydınız,ben de herzaman yanınızda olacağım inşallah hepimiz hayırlı evlatlat yetiştiririz.

okudunmu beni ayyyyyyyyy bende hamileyim ya bana uğurlu geldin senden mesaj bekliyorum sen benim uğur böceğimsin darkinlife cim

CANIM GERCEKTEN COOOOK SEVINDIM DARISI BIZLERIN BASINA ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAK NASIP ETSIN INSALLAH
Amin inşallah canım tek dileğim sizlerinde bu sevinci yaşaması.
bu sitede uzun zamandır takip ettiğim isimlerdendin darkinlife. siteye kayıt yaptırdıktan sonra ise ilk hamiş haberini senden aldım. umarım bana da uğur getirirsin... allah hayırlı evlatlar verir inşallah.
Umarım uğur getiririm canım ya sevindim okuduğuna..a.s.
çok sevindim allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere nasp olsun
Teşekküler canım amin...
Canım çok çok sevindim.Allahıma sana da mucizene kavuştuğun için şükürler olsun.Sen bunu hakediyordun çok bana verdiğin moralleri desteğini unutmadım.İnşallah kucağınada almayı nasip eder.Bende çok şükür kendimi toparladım.Allahın izniyle çok çok iyiyim.Hiç bişey olmamış gibi,Yaşamamış gibiyim.Bende inanıyorum rabbim bize de vakti gelince mucizemizi gerçekleştirecek.Seni ve bebişini çok öpüyorum. mucukkkkkk..........bitanemsin...
Bu sitede çok şey öğrendik gerçekten.Başkasının derdiyle üzülüp,sevinciyle sevinmeyi....
En güzeli de kalplerimiz birbirimiz için atıyo ya o çok güzel.
Toparlanmana çok sevindim.Bende bazen bırakmıştım kendimi.Amaaaa hemen Darrrkkk olamaz senden bunu beklemiyoruz dediniz ve ben toparlandım.
Dilerim sende Mucizeni yaşarsın canımmm.Öptük bizde seni a.s.

canım tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlere versin inş.kendine dikkat et öpüyorum
Sağol canım ya seni yeni tanıdım ama inan çok sevidm.Bana destek oldun dua ettin.Gönlünden geçen her neyse seninde gerçek olsun.a.s.
darkinlıfe hayırlı olsun canım allah tamamını erdırsın .bende dun yaptırdım aşılamamı ıhsallah benımde tutar çok heyecanlıyım doktor 12 gun sonra test yapdedı cıkarmı 12 gun dsonra
Çıkar çıkar 12 gün sonra.Benden dr.um 14 gün istemişti.Dr. kaç dediyse o zaman yaptır.zaten çıkmazsa ve adet olmazsan yine ister.
Hayırlı olur umarım aşılaman.Bol şanslarrrrr:hooray:
canım allah tamamını erdırsın.burda ısteyen herkese ve bana nasıp etsın.eeee artık nickide degıstırmen lazım darkinlıfecımm.nemı olsun? LIGHTINLIFE
Süper Walla Nick bende hep bunu düşünüyordum hamile kalırsam nickim ne olsun diye:)))
Sen düşüncemi okudun galiba.Düşüneyim bu konuyu bi :uhm:

X