- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
İnşallah sende ayın 17 sinde böyle güzel bir haberle gelirsin canım.Bol şanslarr.Darkinlife çoooooooooooooook Sevindim Yaaaaaaa.....ne Güzel Bir Haber Verdin Bize...darisi Bizlerin Başina Inş.ne Olur çok Dua Et Canim.benim Bu Ilk Aşilamam Inş Tutarda Bende Ayin 17 Sinde Müjdeli Haberi Veririm Size...
İnşallah sizlerin mutluluğunu da paylaşırız burdan.canım çok sevindim allah inşallah tamamı na erdirir.kucağına da alırsın bebeğini bol bol dinlen kendine ve bebişine iyi bakallah inşallah böyle mutlu haberi yazmayı bizede nasip eder
İnşallah canım herkes yaşar bu mutluluğu ve hepimiz bebeklerimizi sevgiyle büyütürüz umarım.ne güzel yaa birbirimizi tanımıyoruz ama her hamişş haberi hepimizi havalara uçuruyor aynı sevinci hepimizin yaşamaı dileğiyle tebrikler darkinlife
:)))))))) Süperim di mi a.s.DAAARRRRRRKKKKKKK SÜPERRRRSİİİİNNNNN işte budur yaaa, biliyodum ben zati böyle olacağını, inan kendimin olmuş kadar sevindim canım benim yaaaa, çok çok çokkkkk sevindim, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllllaaaaahhhhhh, darısı başımıza bacımmmm, maşallah sanada bebişedeeee
:teytey::teytey::dance::dance:ŞenizŞeniz
Saol Karamelcim,İnşallah hepimizinkini tamamına erdirir Allah.darkkk gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin
Şeniz:teytey:Teşekküerler Hafsacım İşte birer birer geliyoruz sizin grubacanım benımmmmmmmmmmmmmm ya valla cokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmm Allah kucagınada almayı nasıpp etsın ayyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaa ALlah isteyen herkese versın..............
Amin amin inşallah kimse çok beklemez ve herkes hayırlısıyla tontiş bebeişlere kavuşur.(Benden de tontiş pek çıkmaz ya :))))darkinlife,canım,inanamıyorum yaa...ne güzel bir haber bu...Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inş...bebek özlemiyle yanıp tutuşanların da en kısa zamanda hamiş kalmaları,hamişlerin de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları duasıyla(AMİN)
İnşallah canım dualarım sizlerle olacak.İnşallah sizinde benle.canımmmmmmmmmm ne kadar güzel bi haber verdin bizlere...çok sevindim ya....rabbim tamamına erdirir inşallah...darısı bizlere...
Allah tamamına erdirsin,darısı başımızaa.s.
Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.
Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:
İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.
Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..