Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

Canııııım gözümüz aydııın:)) :hooray: :hooray: çok sevindim ve heyecanlandım:)) böyle güzel haberler içimi umutla dolduruyor Şeniz Allah sana ve tüm bekleyenlere, vatana millete hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin inşallah. a.s.

darkinlife inanamıyorum hamilesin haa tebrik ederim gözün aydın canım hayırlı olsun allah tamamınada erdirsin allah bizede bu sevinci yaşatsın bize bu haberin çok moral oldu inan kendine ve bebişine iyi bak tamammı

darkinlifeeee coook sevindim , seni de eşinide tebrikederim allah sağlıklı bir hamilelik gecirmeni ve aynı zamanda sağlıkla kucağına almanı nasip etsin........gözünüz aydınnnn
güzel allahım bizlerede nasip etsin

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle darısı başımıza dua et bizim için canım

DARKİNNNNNNNNNN yaaaaaaaaaaa ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM CANIM İNANAMIYORUMMMMM. SIRA BİZE DE GELİR İNŞALLAH.

ALLAH BÜYÜK İŞTE BAK O KADAR AŞILAMA YAP VE SEN KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ KAL. DUA ET BİZE DE....

AYAĞINI SÜRÜDÜN BİZEDE UĞURLU GEL İNŞALLAH

gozunuz aydin ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip eder INSALLAH.RABBIM bizlerede nasip eder boyle guzel haberleri bizde veririz INSALLAH.

canım çok sevindim gözün aydın tebrik ederim.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza.bizlerede dua et canım.

tebrik ederim canım böyle hamiş haberleri alınca çok mutlu oluyorum sevincini burdan hissettim birde görmek isterdim o nasıl bir mutluluktur kimbilir rabbim kucağınada almayı nasip etsin tatlım bizlerede dua et

darısı herkesin başına uzun zamandır yazılarınızı okuyor ve takip ediyordum.sizin adınıza inan çok sevindim zaten görenlerde isminize aşınadır lütfen bizi bırakmayın çünkü sizin destek ve tavsiyelerinize ihtiyaçımız olacak.

Darkinlife çoooooooooooooook Sevindim Yaaaaaaa.....ne Güzel Bir Haber Verdin Bize...darisi Bizlerin Başina Inş.ne Olur çok Dua Et Canim.benim Bu Ilk Aşilamam Inş Tutarda Bende Ayin 17 Sinde Müjdeli Haberi Veririm Size...
İnşallah sende ayın 17 sinde böyle güzel bir haberle gelirsin canım.Bol şanslarr.
canım çok sevindim allah inşallah tamamı na erdirir.kucağına da alırsın bebeğini bol bol dinlen kendine ve bebişine iyi bakallah inşallah böyle mutlu haberi yazmayı bizede nasip eder
İnşallah sizlerin mutluluğunu da paylaşırız burdan.
ne güzel yaa birbirimizi tanımıyoruz ama her hamişş haberi hepimizi havalara uçuruyor aynı sevinci hepimizin yaşamaı dileğiyle tebrikler darkinlife
İnşallah canım herkes yaşar bu mutluluğu ve hepimiz bebeklerimizi sevgiyle büyütürüz umarım.
:)))))))) Süperim di mi a.s.
Durdum durdum size sürpriz yaptım nasıl ama :teytey::teytey:
Sağol güzel dilekler için.İnşallah bende sizde Böyle halaylar çekicem..
darkkk gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin
Saol Karamelcim,İnşallah hepimizinkini tamamına erdirir Allah.
canım benımmmmmmmmmmmmmm ya valla cokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmm Allah kucagınada almayı nasıpp etsın ayyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaa ALlah isteyen herkese versın..............
Şeniz:teytey:Teşekküerler Hafsacım İşte birer birer geliyoruz sizin gruba
Amin amin inşallah kimse çok beklemez ve herkes hayırlısıyla tontiş bebeişlere kavuşur.(Benden de tontiş pek çıkmaz ya :))))
canımmmmmmmmmm ne kadar güzel bi haber verdin bizlere...çok sevindim ya....rabbim tamamına erdirir inşallah...darısı bizlere...
İnşallah canım dualarım sizlerle olacak.İnşallah sizinde benle.
Allah tamamına erdirsin,darısı başımızaa.s.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah..

gözün aydın canım inşallah kucağına aldığın günleri de görürüz
darısı tüm dileyenlere olsun inşallah

ben bile inanamiyorum hala neleri planlarken neler oldu.....
gercekten bi mucize allahin sana verdigi bu mucizeyi iyi koru canim....
gercekten bu dr islerinden uzak kalmak iyi olacak....
allah sana ve bebegine saglik versin....

canim benim yaaa inan ne kadar sevindim anlatamam darisi bizim basimiza..insallah bebisini saglikli bir sekilde kucagina alirsin!!!canim ilk ve ikinci kan testlerini kac gun gecince yaptin ve degerin kacti yazarmisin???

:teytey::teytey:çok sevindim darkcım Allah tamamına erdirir inşallah Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yarrabbim olmayan herkese nasip eder inşallah.Canım benim yaa ne güzel bir duygu yarabbim çok ama çok sevindim

canım avatarımı görüyor musun bu alkış sana yuce rabbimize şükürler olsun maaşaallah ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :teytey: oh oh çok sevindim çok ama çok inan ki çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…