- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
-
- Konu Sahibi leondapper
Bu soruyu sormak için üye oldum zaten bundan sonra kapatıcam istediğin kadar şikayet et selam da söyle hadi naşBirde yeni uyesin var bu iste birsey seni sikayet ediyorum
BozulmuşturMerhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
TamamBozulmuştur
Bence hemen test de yap hamile kalmış olabilirsin
Ay kimi nasıl inandırcan kızlıgını bozanın bir yastık olduğuna
Ablam onda nasıl kanama olduğunu söyledi bikaç tanıdığım daha bikaç gün ped takacak kadar kanama olmuş millet yalan mı söylüyo herşeyin en iyisini siz biliyosunuz taktınız ablama burda soru başkaEvli Ablanin bilgi birikimi Haydar Dumen'e taş cikartir.
Ayrıca soz konusu Ablanın çocuğu var mı ?
Eğer öyle ise kocasından değil de yastığındandir belki..
A.s.Bu soruyu sormak için üye oldum zaten bundan sonra kapatıcam istediğin kadar şikayet et selam da söyle hadi naş
Yastık elyaf mıydı pamuk muydu? Ona göre değerlendirme yapcam
Kuş tüyü ablacım en pahalısındanYastık elyaf mıydı pamuk muydu? Ona göre değerlendirme yapcam
O sonraki bölümun konusu.hamile miyim diye sormamış allahtan
İddiaya var mısın erkek değilsem ne vereceksin banaA.s.
Bi kadin vurdurmak vurmak bunlari kullanmaz. bir uye vardi.. becermek kelimesinden erkek oldugunu ele vermisti..sende oylesin
Soruyor diyoruz ki olmaz bir şey halen öyle oldu böyle oldu akintı geldi bla blaTek sucumda yasini sormakyani 23 yasinda bu kadar cehalet masallah subhanallah
aynen yaa benim de aklıma bu geldiBen şeye takıldım ablanıza ne dediniz mastürbasyon yapıyordum mu:)
Babayi alirsin bu gidisleİddiaya var mısın erkek değilsem ne vereceksin bana
Oha öyle mi demiş yorumu kaçırdımA.s.
Bi kadin vurdurmak vurmak bunlari kullanmaz. bir uye vardi.. becermek kelimesinden erkek oldugunu ele vermisti..sende oylesin
Olmustur diyenide kaideye(!) almiyorSoruyor diyoruz ki olmaz bir şey halen öyle oldu böyle oldu akintı geldi bla bla
Ne dememizi istiyor acaba
Bakirelik gitti kizlik bir yastıkla hikaye oldu
Bunu mu diyelim konu sahibi
o zaman yorum yok diyorum.bunu kaale alır mı sence?Olmustur diyenide kaideye(!) almiyorolmamistir diyenede
O zaman niye konu actin bu kadar kisinin yorumu yalansa git jinekoloji ye öğren için rahat etsinAblam onda nasıl kanama olduğunu söyledi bikaç tanıdığım daha bikaç gün ped takacak kadar kanama olmuş millet yalan mı söylüyo herşeyin en iyisini siz biliyosunuz taktınız ablama burda soru başka
Oha öyle mi demiş yorumu kaçırdım
Yok vurdum dedim
Konu sonu vanessanin konusu gibi banlar gelmesin de ama beddualar gelicek gibi geliyor banaOlmustur diyenide kaideye(!) almiyorolmamistir diyenede
Aman tuhaf tuhaf konusuyo yardimci olanada cemkiriyoro zaman yorum yok diyorum.bunu kaale alır mı sence?