- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
-
- Konu Sahibi leondapper
Tamam saol bişey olmamış diyorsunuz ama bende korkuyorum anlayın beni dalga geçip sinirleniyosunuzO zaman niye konu actin bu kadar kisinin yorumu yalansa git jinekoloji ye öğren için rahat etsin
Bide ablana bunu nasıl dedin buda ayrı bir konu
evet bir şey olmamış zar sağlam.unutun bu konuyuTamam saol bişey olmamış diyorsunuz ama bende korkuyorum anlayın beni dalga geçip sinirleniyosunuz
Dalga geçen bir yorumum yok kimsenin de yok sen yorumlara tavır yapıp burdakilere yalancı durumuna sokuyorsunTamam saol bişey olmamış diyorsunuz ama bende korkuyorum anlayın beni dalga geçip sinirleniyosunuz
Kız onu biyere vurdum anlamında demiş benceAma yine de fake olduğunu düşünüyorum o ayrı konu
bence tahriş olacak bir durum yok.sen klitorisle işini hallediyosun kızlık zarı vajinanın içerisinde yani içeri bi cisim sokmadıgın sürece öyle kolay bozulmaz. akıntı çok normal bişey her kadında olabilir. bununla bağdaştırma bence kafan rahat olsun. birde zar bozulunca açık kırmızı gibi gelir kan. koyu kırmızı daha çok rahimdeki kalan eski kan olabilirErtesi gün akıntı gelmesi tahrişten mi sizce
Ben de öyle anladım başka ne gibi bir anlam çıkabilir kiKız onu biyere vurdum anlamında demiş benceAma yine de fake olduğunu düşünüyorum o ayrı konu
tosun pasa suan bizimle kafa buluyor olmali
Pro pro bu konuları BDV de konuşmaya hiç utanmıyor musunGeçen yıkanıyorum sen gel elim kukuma dokun 41 yaşındayim hiç dokunmadım acaba kizliğım bozulmuş mudur
Hayır vurmak ayrı vurdurmak ayrı. O bakımdan. Yoksa ne kafası allasen?tosun pasa suan bizimle kafa buluyor olmali
Ama kendi kendine yapiyor ya vurmak demesi o bakimdan ben oyle anladim.. belkide ben fesatimdir bilememHayır vurmak ayrı vurdurmak ayrı. O bakımdan. Yoksa ne kafası allasen?
Yok estağfurullah kendi kendine vurmak olunca gerçekten o anlam da çıkıyorAma kendi kendine yapiyor ya vurmak demesi o bakimdan ben oyle anladim.. belkide ben fesatimdir bilemem