Kızlık zarıma bişey olmuş mudur?

Yok estağfurullah kendi kendine vurmak olunca gerçekten o anlam da çıkıyor :KK70: ben düz vurdum olarak anladım. Çünkü vurmuslugum var 😂😂
Agauhahah😐😂 valla oraya buraya vurmayla kan gelmesi
Ihtimali hic gelmedi aklima..cidden basina buyuk birsey gelmis olmasi gerekir herhalde..

Bozulmuş muhtemelen ertesi gün hapı alın da hamile kalmayın yastıktan :KK70: :KK48:

Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Ablana tam olarak ne dedin yaw :KK70:

Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
sadece surtunmeyle zara bir sey olmaz, gelen kahverengi sivi kalan adet kanidir muhtemelen. icine bir sey sokmadigin surece zarar vermen zor.

Bu ayın sürtünmeli, zara zeval gelmeli konusu nerede kaldı diyordum, artık gençlerimiz sürtünmez mi oldu, daha mı bilinçli sürtünüyorlar diyordum ki nihayet açılmış.

Şimdi o yastığına göre değişir, siz ne yastığı kullandınız? Hava yastığıysa, aniden açılınca basınçla birlikte gider o. Kaynımdan biliyorum, onun öyle gitti.

Bozulursa bozulsun ne olacak aş artık bunları

Kızlık zarı kanamasını öyle bir abartıyorlar ki. Benim yarım saat sürmüştü o da kesinlikle abartılacak bir kanama değil sonra da geçmişti zaten. Birkaç gün falan sürmüyor ama nadiren sürebilir. Bekaretin gitmesi de o kadar kolay değil.

Kızlık zarı kanamasını öyle bir abartıyorlar ki. Benim yarım saat sürmüştü o da kesinlikle abartılacak bir kanama değil sonra da geçmişti zaten. Birkaç gün falan sürmüyor ama nadiren sürebilir. Bekaretin gitmesi de o kadar kolay değil.
Bu herkese göre değişen bişey aşırı akmamakla birlikte 3 gün leke şeklinde gelen tanıdıklarım var hatta bi çoğu öyle ped koyma ihtiyacı duyacak kadar kimisinde de hiç gelmiyomuş sizde öyle diye kesin diyemeyiz

Bu herkese göre değişen bişey aşırı akmamakla birlikte 3 gün leke şeklinde gelen tanıdıklarım var hatta bi çoğu öyle ped koyma ihtiyacı duyacak kadar kimisinde de hiç gelmiyomuş sizde öyle diye kesin diyemeyiz
Ben ped koymuştum kimisinde de damla damla geliyormuş herkeste farklı dediğiniz gibi. Akmayan da var.

X