- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- Konu Sahibi leondapper
3 gün olmuştu hiç 3 gün sonra akıntı gelmemiştiadetiniz yeni bitmiş onunla bağlantılı olabileceğini gerçekten hiç düşünemediniz mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün olmuştu hiç 3 gün sonra akıntı gelmemiştiadetiniz yeni bitmiş onunla bağlantılı olabileceğini gerçekten hiç düşünemediniz mi ?
İnşallah saolunYa tahriş olmuştur,belki regl öncesi /sonrası olabilir akıntı, kanama ,lekelenme vs. Ama yastıkla kızlık zarına zarar vermeniz pek olası değil yani.
Ohoo nediyon beş aylıktır bebek şimdiYastıktan hamile kalma ihtimaliniz bile var.
Ağrılı demedi leke onda bikaçgün gelmiş kan gibi ama benim gibi kahverengi gelmemiş bende bir kere geldi bittiBi kaç gün ağrılı kanama mı oluyormuş. Ablan da biliyormuş gibi yazmış da yazmış.
Öyle üsten sürtünmeyle zar mar bozulmaz.
Hadi sen cahilsin de evli ablan da pek bişey bilmiyomuş.Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Buyuk ihtimal vajinal akintiyla beraber reglden kalanlar inmistir endirse edilecek bisey yok. Ablan da cok biliyomuş oyle bi kac gun kanama falan bi de regl gibi oyle bişey yok agri aci bile yok ufak bi lekelenme o kadar.Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Yok canım bişey olmamıştır bn evliyim ve kızlık sarının bozulması o kadar kolay olmuyor zor bişey eğer bir cisim skmdysn içine hiç birşey olmaz merak etme canımMerhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Siz çok iyi biliyosanız aydınlatın bizi madem laf sokacağınıza yorumunuzda bi anlam olurdu. Ablam onda nasıl olduğunu söyledi yalan mı söyleyecek allah allahHadi sen cahilsin de evli ablan da pek bişey bilmiyomuş.
Ya da erkek üyesin burdan uyduruk hikayenle laf almaya çalışıyosun ergen hayal gücüne :)
Kaide kural demek, kaale almıyorum denir senin kurmaya çalıştığın cümlede. Önce türkçe öğrenSenin yorumlarını kaideye almıyorum saçmalayıp duruyorsun yazma daha bişey
Herkeste farklıymış bi arkadaşımda da öyle olmuştu hatta ped koymuştu yalan söyleyecek halleri yokBuyuk ihtimal vajinal akintiyla beraber reglden kalanlar inmistir endirse edilecek bisey yok. Ablan da cok biliyomuş oyle bi kac gun kanama falan bi de regl gibi oyle bişey yok agri aci bile yok ufak bi lekelenme o kadar.
İnşallah saolun ertesi gün gelen kahverengi leke sizce tahrişten falan mıYok canım bişey olmamıştır bn evliyim ve kızlık sarının bozulması o kadar kolay olmuyor zor bişey eğer bir cisim skmdysn içine hiç birşey olmaz merak etme canım
Ya iğrenç iğrenç konuları buraya açıyorsunuz muhtemelen de kafa buluyorsunuz ama bekaret kanı kahverengi olmaz kırmızı ya da pembe olur. Reglden içerde kalan kandır o gelen. Hadi bu bilgiyi de burayı okuyan başka genç kızlarımız için vermiş olayım.Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Endişenme ,laf sokulduğu zaman bozulacagini düşünuyorsan korkma.Siz çok iyi biliyosanız aydınlatın bizi madem laf sokacağınıza yorumunuzda bi anlam olurdu.
Tek sucumda yasini sormak yani 23 yasinda bu kadar cehalet masallah subhanallahKaide kural demek, kaale almıyorum denir senin kurmaya çalıştığın cümlede. Önce türkçe öğren
hamile miyim diye sormamış allahtanOkudum 23 yasindaymissin.. bence kesin olmustur
Evet ama ben çok araştırdım internette ona göre yazıyorum bazen kan içeri doğru akıp ertesi gün yada birkaç saat sonra kahverengi olarak çıkabiliyormuşYa iğrenç iğrenç konuları buraya açıyorsunuz muhtemelen de kafa buluyorsunuz ama bekaret kanı kahverengi olmaz kırmızı ya da pembe olur. Reglden içerde kalan kandır o gelen. Hadi bu bilgiyi de burayı okuyan başka genç kızlarımız için vermiş olayım.
sürtünme o zamanBiliyorum ama iç çamaşırı gibi sürtünme yapmıyoruz ki bastırarak sürtme yapılıyo normalden fazla. Gelen akıntı sizce neydi
Ok o zaman bir doktora görünün ne diyim yani şimdi. Yastıkla bekareti bozulanı da ilk defa duyuyorumEvet ama ben çok araştırdım internette ona göre yazıyorum bazen kan içeri doğru akıp ertesi gün yada birkaç saat sonra kahverengi olarak çıkabiliyormuş