- 19 Temmuz 2015
- 1.775
- 3.823
- Konu Sahibi ferideeeeeee
Kokusundan anlarsın aslında ekşi ekşi kokuyor muBozulmuşmudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokusundan anlarsın aslında ekşi ekşi kokuyor muBozulmuşmudur
zaten adet olmuşsunuz. adet olmadan hemen önce kahverengi akıntı gelmesi niye bu kadar garip geldi ki doğal bir sey bencePeki neden sürtündükten sonra hep öyle adett oldum veya neden o kahverengi akintim geldi adettim ağrısız ve az kan geldi
haklisinÇünkü adet öncesi azgın oluyoruz da ondan sürtünme isteğin oluyor ve sonra da adet oluyorsun. Kaç yaşındasın çok merak ettim ? Ayrıca madem bozulmaktan bu kadar korkuyorsun niye sürtünüyorsun şeytan doldurur
peki neden kahverengi akintim geldi öyle sonra adett oldum ve neden her sürtünmenin diyer günü adett oluyorumCanım kızlık sarı vajinanın içinde. Penis girmedikçe bozulmaz öyle. Korkma.
Bu kadar sürtünmeyin bir bakmışsınız çarşaf alev almışşmerhabalar. İlk öncelikle beni yargılamadan cevap verirseniz sevinirim..
Geçen sene bir ilişkim vardı ve 3,4 sefer sürtünerek ilişki yaşadık erkek arkadaşımla bir veya iki kere kıyafetsiz bir şekilde sürtündük tabi asla içine girme durumu olmadı bir kere de kıyafet üzerimizdeyken sürtündük onda pantolon bende ise eşortman vardı ve her sürtünmemizde diğer günü veya ikinci günü adet oluyordum normalde çok ağrılı ve çok kan geliyordu adet dönemimde sürtündükten sonra birgün sonra veya iki gün sonra adet oluyordum ve ağrısız, kan az bir şekilde geliyordu kıyafetle sürtündügümüz gece sürtündükten sonra lavobaya gittim ve kahverengi akintim geldiğini gördüm korkum başladı o gece o korkuyla uyudum sabah kalktığımda iç çamasirimda kan gördüm ağrısız ve az kanla 5 gün sürdü adettim düzensiz olduğu için daha önce de sürtündukten sonra ağrısız az kanla adet olduğum için adettir dedim ama o kahverengi akıntı neden geldi bilmiyorum acaba kızlık zarıma zarar vermiş olabilirmiyim. yardımcı olun evli ablalarım yardımcı olabilirlermi bana.. şimdiden herkese teşekkür ederim.
Bu kadar sürtünmeyin bir bakmışsınız çarşaf alev almış
ya dalga gecmeyinBu kadar sürtünmeyin bir bakmışsınız çarşaf alev almışş
Normal cinsel ilişkiye girmediysen bir şey olmaz.Bu kadar korkacaksan yapma zaten.ya dalga gecmeyin
hayır normal cinsel ilişkiye girmedimNormal cinsel ilişkiye girmediysen bir şey olmaz.Bu kadar korkacaksan yapma zaten.
O zaman niye soruyosun bozuldumu diye?hayır normal cinsel ilişkiye girmedim
ben kızlık zar konusunda hic birşey bilmediğimden vs bu kadar bu konuda cahil olduğumdan korktum sadeceO zaman niye soruyosun bozuldumu diye?
Tıbben ismi hymen el deyimiyle kızlık zarı ince bir doku sürtünmeyle bozulmaz ilişkiye girince bozulur.Ve her kadında olmaz olmayan kadınlar da var olmayinca kan falan da gelmiyor yani herkes de olucak diye de bir şey yok kanda zaten azıcık bir şey oluyor bilgi bu kadar.ben kızlık zar konusunda hic birşey bilmediğimden vs bu kadar bu konuda cahil olduğumdan korktum sadece
Adet öncesi kan pıhtılaşınca olabilir.haklisin
peki neden kahverengi akintim geldi öyle sonra adett oldum ve neden her sürtünmenin diyer günü adett oluyorum
teşekkür ederim bilginiz içinTıbben ismi hymen el deyimiyle kızlık zarı ince bir doku sürtünmeyle bozulmaz ilişkiye girince bozulur.Ve her kadında olmaz olmayan kadınlar da var olmayinca kan falan da gelmiyor yani herkes de olucak diye de bir şey yok kanda zaten azıcık bir şey oluyor bilgi bu kadar.
anladımAdet öncesi kan pıhtılaşınca olabilir.
Güzel çocuğum bı gün surtunmekten alev alacaniz sondurebilene aşkolsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama cinsellik için bu kadar acele etmeseniz mi yavrum ya hayır yarın öbür gun bı anda alev alıp o duvarı yikacaniz sonrada nasıl diktiririm diye ortalıkta dolaşacaksiniz sevgi güzel bişey evet ama cinselliği katmayın içine katiyosaniz da sonuçlarına katlanin surtunmeyle kızlık bozulmaz amma erkek arkadaşın kendini tutamaz bosalirsa o zaman kizligin bozulmadan hamile kalmış olursun geçmiş olsunmerhabalar. İlk öncelikle beni yargılamadan cevap verirseniz sevinirim..
Geçen sene bir ilişkim vardı ve 3,4 sefer sürtünerek ilişki yaşadık erkek arkadaşımla bir veya iki kere kıyafetsiz bir şekilde sürtündük tabi asla içine girme durumu olmadı bir kere de kıyafet üzerimizdeyken sürtündük onda pantolon bende ise eşortman vardı ve her sürtünmemizde diğer günü veya ikinci günü adet oluyordum normalde çok ağrılı ve çok kan geliyordu adet dönemimde sürtündükten sonra birgün sonra veya iki gün sonra adet oluyordum ve ağrısız, kan az bir şekilde geliyordu kıyafetle sürtündügümüz gece sürtündükten sonra lavobaya gittim ve kahverengi akintim geldiğini gördüm korkum başladı o gece o korkuyla uyudum sabah kalktığımda iç çamasirimda kan gördüm ağrısız ve az kanla 5 gün sürdü adettim düzensiz olduğu için daha önce de sürtündukten sonra ağrısız az kanla adet olduğum için adettir dedim ama o kahverengi akıntı neden geldi bilmiyorum acaba kızlık zarıma zarar vermiş olabilirmiyim. yardımcı olun evli ablalarım yardımcı olabilirlermi bana.. şimdiden herkese teşekkür ederim.
çok haklısınız nasıl birden oldu anlayamadım cahilim işteGüzel çocuğum bı gün surtunmekten alev alacaniz sondurebilene aşkolsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama cinsellik için bu kadar acele etmeseniz mi yavrum ya hayır yarın öbür gun bı anda alev alıp o duvarı yikacaniz sonrada nasıl diktiririm diye ortalıkta dolaşacaksiniz sevgi güzel bişey evet ama cinselliği katmayın içine katiyosaniz da sonuçlarına katlanin surtunmeyle kızlık bozulmaz amma erkek arkadaşın kendini tutamaz bosalirsa o zaman kizligin bozulmadan hamile kalmış olursun geçmiş olsun
Yapma kuzum bı anlık biseyden bı ton pismanlik kalacak üzerine Türkiye de namus hala kızlık zarına baglaniyorken dikkatli olçok haklısınız nasıl birden oldu anlayamadım cahilim işte
sonradan aklım basima geldi de şimdi de bozuldu mu diye derdine düştük inşallah bozulmamıştırYapma kuzum bı anlık biseyden bı ton pismanlik kalacak üzerine Türkiye de namus hala kızlık zarına baglaniyorken dikkatli ol