Kızlık zarıma bişey olmuş mudur?

Yok estağfurullah kendi kendine vurmak olunca gerçekten o anlam da çıkıyor ben düz vurdum olarak anladım. Çünkü vurmuslugum var
Agauhahah valla oraya buraya vurmayla kan gelmesi
Ihtimali hic gelmedi aklima..cidden basina buyuk birsey gelmis olmasi gerekir herhalde..

Bozulmuş muhtemelen ertesi gün hapı alın da hamile kalmayın yastıktan

Ablana tam olarak ne dedin yaw

sadece surtunmeyle zara bir sey olmaz, gelen kahverengi sivi kalan adet kanidir muhtemelen. icine bir sey sokmadigin surece zarar vermen zor.

Bu ayın sürtünmeli, zara zeval gelmeli konusu nerede kaldı diyordum, artık gençlerimiz sürtünmez mi oldu, daha mı bilinçli sürtünüyorlar diyordum ki nihayet açılmış.

Şimdi o yastığına göre değişir, siz ne yastığı kullandınız? Hava yastığıysa, aniden açılınca basınçla birlikte gider o. Kaynımdan biliyorum, onun öyle gitti.

Bozulursa bozulsun ne olacak aş artık bunları

Kızlık zarı kanamasını öyle bir abartıyorlar ki. Benim yarım saat sürmüştü o da kesinlikle abartılacak bir kanama değil sonra da geçmişti zaten. Birkaç gün falan sürmüyor ama nadiren sürebilir. Bekaretin gitmesi de o kadar kolay değil.

Bu herkese göre değişen bişey aşırı akmamakla birlikte 3 gün leke şeklinde gelen tanıdıklarım var hatta bi çoğu öyle ped koyma ihtiyacı duyacak kadar kimisinde de hiç gelmiyomuş sizde öyle diye kesin diyemeyiz

Ben ped koymuştum kimisinde de damla damla geliyormuş herkeste farklı dediğiniz gibi. Akmayan da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…