- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi leondapper
AgauhahahYok estağfurullah kendi kendine vurmak olunca gerçekten o anlam da çıkıyorben düz vurdum olarak anladım. Çünkü vurmuslugum var
Hiç öpmim fakir sevmiyorumPro pro bu konuları BDV de konuşmaya hiç utanmıyor musunGit +18 de takıl gelmişsin 41 yaşına
buzlu bademini getiriyorum hemenHiç öpmim fakir sevmiyorum
Vurdurdum kelimesini bir yere çarpmak anlamında kullandığını düşündüm ben, bekaretinden endişe eden insan ablasına seviştim anlamında kullanmış olamaz o kelimeyi benceOha öyle mi demiş yorumu kaçırdım
Vurdurdum kelimesini bir yere çarpmak anlamında kullandığını düşündüm ben, bekaretinden endişe eden insan ablasına seviştim anlamında kullanmış olamaz o kelimeyi bence
Ablana tam olarak ne dedin yawMerhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
sadece surtunmeyle zara bir sey olmaz, gelen kahverengi sivi kalan adet kanidir muhtemelen. icine bir sey sokmadigin surece zarar vermen zor.Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Ya içine kuş kaçtıysa
adetiniz yeni bitmiş o yüzden gelmiştir, kızlık zarının bozulması o şekilde olmaz, ayrıca yastığa sürtmekle de olmaz.Ertesi gün akıntı gelmesi tahrişten mi sizce
Bozulursa bozulsun ne olacak aş artık bunlarıMerhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Bu herkese göre değişen bişey aşırı akmamakla birlikte 3 gün leke şeklinde gelen tanıdıklarım var hatta bi çoğu öyle ped koyma ihtiyacı duyacak kadar kimisinde de hiç gelmiyomuş sizde öyle diye kesin diyemeyizKızlık zarı kanamasını öyle bir abartıyorlar ki. Benim yarım saat sürmüştü o da kesinlikle abartılacak bir kanama değil sonra da geçmişti zaten. Birkaç gün falan sürmüyor ama nadiren sürebilir. Bekaretin gitmesi de o kadar kolay değil.
Gebelik testi şartYastıktan hamile kalma ihtimaliniz bile var.
Ben ped koymuştum kimisinde de damla damla geliyormuş herkeste farklı dediğiniz gibi. Akmayan da var.Bu herkese göre değişen bişey aşırı akmamakla birlikte 3 gün leke şeklinde gelen tanıdıklarım var hatta bi çoğu öyle ped koyma ihtiyacı duyacak kadar kimisinde de hiç gelmiyomuş sizde öyle diye kesin diyemeyiz
Bence onlar zorlayarak yapanlar.Bu arada bana da herkes çok anlattı koca koca bezler verdıler ama dhaa öncesinde eşimle yaşamıştık ve sadece penisine 1 damla kan bulasmıstı. Bence bünyede bünyeye farklılık gösteren bişey o.
Tabiki...içe bisey gitmeden bozulmaz...rahat olErtesi gün akıntı gelmesi tahrişten mi sizce