Kızlık zarıma bişey olmuş mudur?

Hadi sen cahilsin de evli ablan da pek bişey bilmiyomuş.
Ya da erkek üyesin burdan uyduruk hikayenle laf almaya çalışıyosun ergen hayal gücüne :)

Buyuk ihtimal vajinal akintiyla beraber reglden kalanlar inmistir endirse edilecek bisey yok. Ablan da cok biliyomuş oyle bi kac gun kanama falan bi de regl gibi oyle bişey yok agri aci bile yok ufak bi lekelenme o kadar.

Yok canım bişey olmamıştır bn evliyim ve kızlık sarının bozulması o kadar kolay olmuyor zor bişey eğer bir cisim skmdysn içine hiç birşey olmaz merak etme canım

Hadi sen cahilsin de evli ablan da pek bişey bilmiyomuş.
Ya da erkek üyesin burdan uyduruk hikayenle laf almaya çalışıyosun ergen hayal gücüne :)
Siz çok iyi biliyosanız aydınlatın bizi madem laf sokacağınıza yorumunuzda bi anlam olurdu. Ablam onda nasıl olduğunu söyledi yalan mı söyleyecek allah allah

Buyuk ihtimal vajinal akintiyla beraber reglden kalanlar inmistir endirse edilecek bisey yok. Ablan da cok biliyomuş oyle bi kac gun kanama falan bi de regl gibi oyle bişey yok agri aci bile yok ufak bi lekelenme o kadar.
Herkeste farklıymış bi arkadaşımda da öyle olmuştu hatta ped koymuştu yalan söyleyecek halleri yok

Ya iğrenç iğrenç konuları buraya açıyorsunuz muhtemelen de kafa buluyorsunuz ama bekaret kanı kahverengi olmaz kırmızı ya da pembe olur. Reglden içerde kalan kandır o gelen. Hadi bu bilgiyi de burayı okuyan başka genç kızlarımız için vermiş olayım.

Evet ama ben çok araştırdım internette ona göre yazıyorum bazen kan içeri doğru akıp ertesi gün yada birkaç saat sonra kahverengi olarak çıkabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…