Kızlık zarıma bişey olmuş mudur?

leondapper

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
301
211
Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin

Yastıkta iğne veya çivi varsa bozulmuştur , yastık uyumak için başa konulan eşya ,libratör değil.

sert bi cisim değil ki yastıkla ne olabilir. ki ayrıca bu zar o kadar basit bozulan bi yapıda değil. yakın aradasım evlendikten sonra 1sene cocugu olmadı doktora gitti meğer zarı çok esnekmiş ve hala yırtılmamış... düşme çarpma vs yırtılcağına bile inanmıyorum bence korkma. çok içine sinmezse özele git ve zar kontrolu yaptır sıkıntı olmaz

Ertesi gün akıntı gelmesi tahrişten mi sizce

Bu arada bana da herkes çok anlattı koca koca bezler verdıler ama dhaa öncesinde eşimle yaşamıştık ve sadece penisine 1 damla kan bulasmıstı. Bence bünyede bünyeye farklılık gösteren bişey o.

Bu kadara ayrıntı gece saat 5 şu oldu öğlen çeyrek geçerken şu oldu 5 gün önce şu oldu bir saat sonra bu oldu
Ne fark eder saatler soru kızlık zarına bir şey oldu mu
Kızlık dışarda olan bir şey değil olucak olsa iç çamaşırı her dakka sürtünürdü olurdu
Içerde olan bir şey içeriye bir şey sokmadigin sürece olmaz
Ah keşke biraz araştırsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…