- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
-
- Konu Sahibi leondapper
Okudum 23 yasindaymissin.. bence kesin olmusturİyi okumadın heralde burda konu yaş mı
Yastıkta iğne veya çivi varsa bozulmuştur , yastık uyumak için başa konulan eşya ,libratör değil.Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Ertesi gün akıntı gelmesi tahrişten mi sizcesert bi cisim değil ki yastıkla ne olabilir. ki ayrıca bu zar o kadar basit bozulan bi yapıda değil. yakın aradasım evlendikten sonra 1sene cocugu olmadı doktora gitti meğer zarı çok esnekmiş ve hala yırtılmamış... düşme çarpma vs yırtılcağına bile inanmıyorum bence korkma. çok içine sinmezse özele git ve zar kontrolu yaptır sıkıntı olmaz
Ertesi gün gelen kahverengi akıntı neydi o zamanYok bozulmaz merak etme
Ama çok sürtme yangın çıkar
Yok vurdum dedimBen şeye takıldım ablanıza ne dediniz mastürbasyon yapıyordum mu:)
Bu yorumdan pek kadin oldugunu dusunmedim benYok vurdum dedim
Senin yorumlarını kaideye almıyorum saçmalayıp duruyorsun yazma daha bişeyBu yorumdan pek kadin oldugunu dusunmedim ben
Birinizde düzgünce cevap verin yani bişey soruyoruz cevap alamıyoruzYastıktan hamile kalma ihtimaliniz bile var.
Alindim bak simdi uyku uyuyamamSenin yorumlarını kaideye almıyorum saçmalayıp duruyorsun yazma daha bişey