kızlık zarı

Offf of aşamadık bunları.
Yırtılma nedir
Kızlığın bozulması nedir
Yapmayın etmeyin ne olur ya

Diktir et gitsin

Yapıp edip burada vahlanman pek işe yaramaz eğer senin için hayati önem taşıyorsa diktirirsin.
Eğer önemsizse ve vicdanen de rahatım diyorsan ileride evleneceğin kişiye baki

Yapıp edip vahlanmana anlam veremiyorum.
Eğer vicdanın el veriyorsa evleneceğim kişi beni bakire sansın diyorsan gidip diktirirsin.

Olurda vidanın el vermezse ki ben olayın bu yönünü doğru buluyorum. Diktirmezsin evleneceğim kişiye durumu en başında açıklarsın

Dalga geçen arkadaşlara da anlam veremiyorum yarın birgün sizin basınıza gelmeyeceğinin bir garantisi var mı yok.

Bunu bende gormustum hatta cinliler bulmus bunu..

Meraktan soruyorum kızlık zarı bozulmuş olmasa başkasıyla evlenmeniz gerekse yüzüne daha rahat bakacak miydiniz, bı Zara bu derece takılma bence sen bu yüzden adama mecbur gibi davranirsan muhtemelen elinin altında gibi hisseder

S.çayım kızlık zarınıza beee , Offf !!!

Bugün bir kadın öldü. Kendi yaşamına son verdi . Hem de çocuğu olmuyor diye .. lanet olsun çocuk diye , zar diye yırtınan pislik adamlara .. şeyleri kopsun ..

Gercekten "sevgili" olsaydi kizlik zarinin bozulacagi bir iliski yasamazdi seninle !

Ah ne denir ki fake degilsen buyuk ihtimal de yasin kucuktur yapmissin bir hata ama ders al ! Ve bana kalirsa sevgili dedigine pek guvenme..cok diktirmek istiyorsan buralarda vakit kaybetme doktora git

Düğündən hemen önce yapman lazm. 1 haftadan fazla kalmyor. Gürcistanda ucuz. 300 dolar. birzamanlar bende araşdırdm senin gbi. Sonra önemsemedm. Beni seven zarm içn diğl huyum içn sevsin. Buldumda. Kocama kabulum. Hamileym mutlym. Sanada kısmet

Maşallah şimdiki gençler ne hızlı bir anda oluveriyor.gerdegimi duymayan kalmamisti

Şakası bir yana "kızlık diktirme" basligindan midem bulanıyor!

Evli bir insan olmama rağmen bir kere dahi eşim tüm vücudumu aydınlıkta gormedi bu ne rahatlık ya EDEP YAHU EDEP
Konuyla ne alakasi var allah askina sizin esinizin sizi ciplak gorup gormemesi?
Ayrica insanlarin cinsellik yasamasi edepsizlik degil. Lutfen boyle yargilamayin insanlari. İster evliyken yasarlar ister bekarken. Sizin bu sekilde yaptiginiz cikislar yuzunden iste insanlar diktireyim zarimi derdine dusuyor. Toplum olarak keske azicik sakin olabilsek edeeeep diye bagirmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…