- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.458
Ooo birinin sevgilisi poposundan sıkıca tutmus gerdirmisti o zman kizligi bozulmustu hamile bile olabilirdibir anda mı bozuluyor bir anda mı yırtılıyor. Yaklaşık 10 gün sürdü kendimi beceriksiz hissettirdin bacım
Yaa marla yaa :))Ooo birinin sevgilisi poposundan sıkıca tutmus gerdirmisti o zman kizligi bozulmustu hamile bile olabilirdio sizin beceriksizligniz
Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Diktir et gitsinMerhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Ahahahhah üstüme iyilik sağlık popişten bozulanı ilk duydumOoo birinin sevgilisi poposundan sıkıca tutmus gerdirmisti o zman kizligi bozulmustu hamile bile olabilirdio sizin beceriksizligniz
Bunu bende gormustum hatta cinliler bulmus bunu..Fake misin degilmisin bilmem ama
netten araştır yurt disindan getirtilen kızlık zarı kapsülseri var
birlikte olmadan yarım saat önce vajinana yerleştiriyosun sonra birlikte oluyosun sanki ilk defa beraber olmuşsun gibi kan geliyor karşındaki anlamıyor
insallah sevgilinde bırakmaz seni
bunlarda gerek kalmaz
Meraktan soruyorum kızlık zarı bozulmuş olmasa başkasıyla evlenmeniz gerekse yüzüne daha rahat bakacak miydiniz, bı Zara bu derece takılma bence sen bu yüzden adama mecbur gibi davranirsan muhtemelen elinin altında gibi hissederMerhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Ooo birinin sevgilisi poposundan sıkıca tutmus gerdirmisti o zman kizligi bozulmustu hamile bile olabilirdio sizin beceriksizligniz
S.çayım kızlık zarınıza beee , Offf !!!Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
AynenOo yeni üye. Oo kızlık muhabbeti. Oo bir de ustune zar diktirme.
Cayimi alip geliyorum
Aaa çok üzüldüm ya, haberlerdemi gordun? mümkünse bi link atsanaS.çayım kızlık zarınıza beee , Offf !!!
Bugün bir kadın öldü. Kendi yaşamına son verdi . Hem de çocuğu olmuyor diye .. lanet olsun çocuk diye , zar diye yırtınan pislik adamlara .. şeyleri kopsun ..
Haberlerde olacağını sanmam . Tanıdığım biri ..Aaa çok üzüldüm ya, haberlerdemi gordun? mümkünse bi link atsana
Konuyla ne alakasi var allah askina sizin esinizin sizi ciplak gorup gormemesi?Evli bir insan olmama rağmen bir kere dahi eşim tüm vücudumu aydınlıkta gormedi bu ne rahatlık ya EDEP YAHU EDEP