- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
Ne oldu şimdi sayın beyinsiz laf mı koydugunumu sandın sala seyya şu konuya da inanmadığım için yorum yazmamıştım ama bu yargılamanız ne alaka?
sizde eşinizden dayak yiyorsunuz mesela biri kalkıp size bağıra bağıra gurur yahu gurur dese hoş olur mu?
hesabım fake degıl ben 28 yaşındayımm bugune kadarr başkasıyla öpüşmedım bılee ama karşımdakı kısıı o kadar akıllıkıı yavas yavas sızı o yataga ıtıyor ve ne oldugunu bıle anlamıyorsunuz yapma dedım halde boyle bırsey olduBenden daha uzun süreli üye değilsiniz ama bu da önemli değil. haklı olabilirsiniz. Bu kişi fake olmayabilir, gerçekten çare arıyor olabilir. bu kişi olmasa bile aslında bunu yaşayan çok kız çocuğu var.
Sizin İsteğiniz dışında mı oldu? Gerçekten böyle birşey olduysa çok üzücü diktirme işlemi vs nasıl oluyor bilmiyorum ama kendine güvenin olsun ve kimseyi kandırma. Korunma vs oldumuhesabım fake degıl ben 28 yaşındayımm bugune kadarr başkasıyla öpüşmedım bılee ama karşımdakı kısıı o kadar akıllıkıı yavas yavas sızı o yataga ıtıyor ve ne oldugunu bıle anlamıyorsunuz yapma dedım halde boyle bırsey oldu
sen de mutsuzsun galiba hırsını gelip burada cıkardıgına göre amacın milletin canını sıkmak olmus, seni zavallıSenin canın sıkıldı ise ne mutlu bana
hesabım fake degıl ben 28 yaşındayımm bugune kadarr başkasıyla öpüşmedım bılee ama karşımdakı kısıı o kadar akıllıkıı yavas yavas sızı o yataga ıtıyor ve ne oldugunu bıle anlamıyorsunuz yapma dedım halde boyle bırsey oldu
Bende aynı şekilde senin gibi evlilik öncesi birlikteliği onaylamıyorum ama sen direkt "benim koca beni aydınlıkta bile görmedi" deyince garip geldi belki utanıyordur dedim...Görenler edepsiz demedim düzgün okuyun ama cinsel birliktelik için evliliği beklemesi gerekirdi bunu cahillik geri kafalilik diye algilamayin
Şimdi ne yazsam o kadar boş kalacak ki.. 28 yaşına kadar bir erkekle görüşmemiş olmanız ve sonrasında belki de ilk sevgilinizle bir şeyler yaşamanız. Seni kınayamam çünkü senden çok daha büyük hatalar yaptım ben hayatta. O yüzden ilk söyleyeceğim şey, bu adamdan uzak dur. Onun seni bırakmasından korkman o kadar saçma ki. Esas yapman gereken bu adamdan kaçmakken, senin kendi 2 bacağın arasında kendi namusunu araman.hesabım fake degıl ben 28 yaşındayımm bugune kadarr başkasıyla öpüşmedım bılee ama karşımdakı kısıı o kadar akıllıkıı yavas yavas sızı o yataga ıtıyor ve ne oldugunu bıle anlamıyorsunuz yapma dedım halde boyle bırsey oldu
hayır görmeden nasıl yapıyolar ben onu çözemedim, el yordamıyla buluyo zaarHocam benim esimtum vucudumu gordu
Ben simdi EDEPSIZ MIYIM YAHU
Hihihihihayır görmeden nasıl yapıyolar ben onu çözemedim, el yordamıyla buluyo zaar
Bana göre arkadaş öyle demek istemedi."Demek istediği eşimle bu kadar rahat olamazken ,yeni tanıdığı veya sevgilisiyle nasil bu kadar rahat olabiliyorlar.hayır görmeden nasıl yapıyolar ben onu çözemedim, el yordamıyla buluyo zaar
Kendimden yola çıkayım. Ben eşimle rahat olamıyorsam, orda sorun var demektir. Bana göre böyle. Ama arkadaşın bakış açısı farklı, o da öyle yetişmiş, ona bunun doğru olduğu söylemişler, bana da farklı şeylerin doğru olduğunu söylediler. Bakış açısı dediğimiz olay bu. Onun söylediği bana ters, benim söylediğim ona.Bana göre arkadaş öyle demek istemedi."Demek istediği eşimle bu kadar rahat olamazken ,yeni tanıdığı veya sevgilisiyle nasil bu kadar rahat olabiliyorlar.
Olursan lütfen bana da bilgi verMerhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?