kızlık zarı

Diktirenlere hiç anlayış gösteremiyorum YAni aklım almıyor. Yaparsan karakterli ol ve arkasında dur, bu benim de, ya da yapma, bekle ve sana güvenen bir insanı kandırma. Ne kadar ayıp bir şey, karşındaki erkek anlamasın diye diktirmek.. sanki gerçeği değiştiriyor.
Bide anlamadığım şey, daha yeni yaşamışsın bunu ama buna rağmen Yeni biri olursa onun yüzüne nasıl bakarım diyorsun. Şimdiden ayrılığı düşünüyorsan zaten bir şeyler ters gidiyor? Tuhaf düşünceler... bana göre...

Yorumumdan erkeklerin namuslu olduğunu mu çıkardınız?
Sevişmek kötü bir şey değil. Evlenmeden önce sevişir veya sevişmez. Bu kişinin iradesindedir. Kadın erkek fark etmez.
Ehliyet şart dememin nedeni fiziksel olarak sevişecek erginlikteki insanların seviştikten sonra yaptığının sorumluluğunu alamaması. Kimseye hesap vermek zorunda değil sevişen kadın.
Evlenirken bakire olmamanın kendisine sıkıntı vereceğini bilen insanlar bu topa hiç girmemeli. Tecavüz taciz gibi durumların psikolojik etkilerinden dolayı hariç tutuyorum kızlık zarını diktirmek çok saçma bir şey. Bence gereksiz. Benim yorumum yargılama değil. Sadece konu sahibine yönelik hiç değil.
Herkesin namusu kendisine. Sevişti diye kimseyi namussuz görmüyorum yani.

Onlarca kadınla birlikte olup bakire bir kadınla evlenmek isteyen erkeğin kafası neyse kızlık zarı diktirip bakireyim diyen aynı kafa diyorum.

Konu sahibinin kandırılmasını da haklı bulmuyorum. Bakire olmak bu kadar önemliyse ne olursa olsun bu topa girmemek gerek. He girdi şuanki kafasıyla hata etti. Şimdi pişman. Diktirir banane! Sadece kafa yapısının tespiti. Kadın erkek fark etmiyor aynı yani.
Ben soru sordum sadece merakından. Teşekür ederim

keşke güvendiğin adamla yaşasaydın bunları en azından bitse de bitmese de arkasında durabilirdin

Evli bir insan olmama rağmen bir kere dahi eşim tüm vücudumu aydınlıkta gormedi bu ne rahatlık ya EDEP YAHU EDEP

ya şu konuya da inanmadığım için yorum yazmamıştım ama bu yargılamanız ne alaka?

sizde eşinizden dayak yiyorsunuz mesela biri kalkıp size bağıra bağıra gurur yahu gurur dese hoş olur mu?

Yaptığının arkasında dur hani diyorsun ya bundan sonra hayatıma giren insanın yüzüne nasıl bakarım diye.

Diktirdikten sonra hiç yapmamış mı sayacaksın kendini? Neticede vicdan söz konusu ise yine bakamaman lazım...

Seni öyle kabul edip saygı duyan biriyle evlen

Iste ben de bundan bahsediyorum.
Esi bir ton kadin ile olsa ve buna gelip ben bakirim dese? Sonra oyle olmadigini ogrense? Nasil hissederdi?
Kim kiminle ne yapmis beni ilgilendirmez.
Herkes ne istiyorsa nasil yasiyorsa oyle yapsin lakin yaparken de dusunmek lazim degil mi? Ben bunu yapiyorum ama ya ilerde beni birakirsa, ya ailem ogrenirse vs vs
Ha bu tarz seyleri onemsemeyen bir kitle de var dedigim gibi saygi duyarim. Benim fikrimi soran olursa; iki bacak arasi degil de, gogsunun ortasindaki kalp ve kafatasinin icindeki beyin cok daha onemli bir organdir.
Yorumum yanlis anlasilmasin.
Niye yapti demiyorum,
Niye dusunmeden yapti diyorum.
Beni anladigina eminim.
aynen, aynı fikirdeyim.. umursamıyorsa gelip burada sikayet etmesin. sonrasına dair süpheleri endiseleri varsa da bastan önlemini alsın yapmasın. ailesi cevresi yasadıgı yer ve zihniyeti rahat olsa anlarım, ama bunu da yapanlar en cok muhafazakar kesimdeki bastırılmıs genclik. yazık cok uzuluyorum. kız kendi kendine hayatını zehir ediyor. bu kızlık zarını mesele haline getirip namus görevi yükleyenlere yazıklar olsun..

Ya valla çok farklı oldu diktirince kandırmış oluyoruz ama esnek yırtılmıyor diyince gerçeği söylemiş oluyoruz sjdkdksk güzel kafa
aynen iste ben de öyle diyorum, ikisi de kandırmaca diil mi, ikisi de yalan, madem yalan soyleyecek bosuna ameliyat olmasın benim zarım esnek askım kanamıyor ben bakireyim kocacım desin gecsin. bu da yalan, bu da kandırmaca, diktirip ben bakireyim diye yutturmak da kandırmaca.

Evli bir insan olmama rağmen bir kere dahi eşim tüm vücudumu aydınlıkta gormedi bu ne rahatlık ya EDEP YAHU EDEP
Ne saçma
Eşinizin sizin tüm vucudunuzu gormemeside bi garip

Bizimki edepsizlik mi oluyor şimdi eşimiz vucudumuzu görüyor diye

Zaten konu sahibide sevgilisiyle sevişmiş:))
Bu durumu çok takan çok korkan biri buna cesaret edemez bir anda olan bişey değil ki bu... Ben evlendikten 4 ay sonra birlikte oldum eşimle bir anda pat diye olmuyor malesef ki...
kesinlikle öyle. gidisat belli degil mi yani allah askına.. sanki sinemada opusurken birden oldu. eve, otele, vs yere cagırmasından belli olur o gun neyin nasıl gelisecegi. bile bile gidip yapıyorlar ama sonra pisman oluyorlar. hos bunda pisman olacak bir sey yok sonucta sevdigi kisi ile bir seyler yasamıs ama madem bunu kaldıramıyor bastan onlemini alması lazım.. ya da takmayacaksın, umrunda olmayacak o zaman istedigini yap. karsısındaki de gerilmez hem. simdi kızlar erkeklerle yatıyor ki karsıdakine sorumluluk yuklesin yakasına yapıssın evlenmek icin koz olsun diye. herkes cakal.

Konuyla ne alakasi var allah askina sizin esinizin sizi ciplak gorup gormemesi?
Ayrica insanlarin cinsellik yasamasi edepsizlik degil. Lutfen boyle yargilamayin insanlari. İster evliyken yasarlar ister bekarken. Sizin bu sekilde yaptiginiz cikislar yuzunden iste insanlar diktireyim zarimi derdine dusuyor. Toplum olarak keske azicik sakin olabilsek edeeeep diye bagirmasak
Hocam benim esimtum vucudumu gordu
Ben simdi EDEPSIZ MIYIM YAHU :KK70: :KK70:

Konu sahibi rahat tamam da sizinki de basbayaga anormallik.. ne moda oldu bu laf da "EDEP YAHU" :işsiz: bir bitmediler moda haline getirdiler guzelim sozu olur olmaz kullanir oldular...

Hahahahahahhahah siz kesin kıyafetlerle duşa giriyosunuzdur. Ah ah banlanma olayı olmasaydı nasıl da dalga geçerdim sizinle of of :KK53::KK53:

X