Burada ne yapılabilir ki?Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Hay Allah iyiliğini versin. Çok güldümOverlok makinesi ayaginiza geldi. Halı,kilim,yolluk kenari,kızlık zarina overlok çekilir. 5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.
Not:Yirtilma garantilidir.
Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
En sevdiğimiz konulardan biriOo yeni üye. Oo kızlık muhabbeti. Oo bir de ustune zar diktirme.
Cayimi alip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?