- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
kk ya bitane haydar dümen köşesi açılsın posta posta yazsınlar :)Yeni Üyeler bir süre konu açamasın yaa. Gına geldi artık şu cinsel konu sevdanizdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk ya bitane haydar dümen köşesi açılsın posta posta yazsınlar :)Yeni Üyeler bir süre konu açamasın yaa. Gına geldi artık şu cinsel konu sevdanizdan
En mantıklı cevap olmuş. Arkasında duramayacağın hic bir sey yapma.Arkasında duramayacaksan neden sevişiyorsun,hadi seviştin arkasında dur be çocuğum..
Mesajın bayağı beğeni almış 3milyar 750 milyonMadem bu kadar senin icin kiymetli akil verecek kadar ne diye yaptin.erkekler kafana silah sıkıp zorla yaptirmiyo.ayrica yeter su kizlik zari muhabbeti ya basliktan bile igrenc bi cumle olmus.ne onemliymis yahu.
Hep öyle oluyor zatenYenı üye derin mevzular
Ya bişey sorcamSevişme ehliyeti şart.
Sevişmeyi hata olarak görüyorsanız hata ettim geç de. Sonrasına bak. Kendinizi kimseye açıklamak zorunda değilsiniz. İleride hayatınıza girecek kişiyi kendi kafa yapınıza göre seçin.
Bu operasyonu olacaksanız olun tabi.
İleride sevişmedim diye kandırma olayına girecekseniz karşısınıza "sevişip sevişip bakire gelin arayan" ve "bakir olduğunu iddia eden veya sevişip övünen bir erkek" gelirse denk olursunuz.
Herkesin namusu kendine.
Overlok makinesi ayaginiza geldi. Halı,kilim,yolluk kenari,kızlık zarina overlok çekilir. 5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.
Not:Yirtilma garantilidir.
Çok kötüsünOverlok makinesi ayaginiza geldi. Halı,kilim,yolluk kenari,kızlık zarina overlok çekilir. 5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.
Yorumumdan erkeklerin namuslu olduğunu mu çıkardınız?Ya bişey sorcam
Adamlarin hepsi namuslu mu?
Onlarda evlenmeden önce yat kalk sonra evlen.
Diyor ki deneme amaçlıydı...
Ama onlarda bakır erkek olmuyorsa kadınlarda bakire olmuyor mu
Biz kadın olarak evlenince ye kadar namusumuzu serefimizi koruyoruz kızlığı evlenince sakliyoruz demi mutlu olalım diye
Rüyalar içinde evleniyorsun adam uyuz öküz çıkıyor kendine yazık oluyor bu seferde demi
Peki Adamlar ne istiyor kadınlardan.
Kadınları cinsel obje mı görüyor? . Ne arıyor ?
Kendileri yatmış kalkmış ben el değmemiş bir kız arıyorum diyip evleniyor çoğu .
Peki madem el değmemiş bir kız arıyorsa deneme amaçlı kullanmasın birilerine.
Burda kız kendini kandirilmis gibi hissediyor
O sevgilisi yarın bı gün terkedebilir bilemiyorum yani
Bu yoruma kahkaha atıp gidiyorum buralardanOverlok makinesi ayaginiza geldi. Halı,kilim,yolluk kenari,kızlık zarina overlok çekilir. 5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.
Kizlik zari dikilince normal bakabileceksin ilerdeki esinin yuzune yani :) olay yapmis olmak degilde, yaptigini bilmesi oyle mi? Kinamiyorum ama yapacagin sey cok yanlisMerhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
aman yarabbi bilimin geldigi noktaya bakk kizlik zari kapsulu su bdvde okuduklarimdan mutevellit hergun bir yasima daha giriyorum erkenden olup gidicem sorumlusu sizlersinizFake misin degilmisin bilmem ama
netten araştır yurt disindan getirtilen kızlık zarı kapsülseri var
birlikte olmadan yarım saat önce vajinana yerleştiriyosun sonra birlikte oluyosun sanki ilk defa beraber olmuşsun gibi kan geliyor karşındaki anlamıyor
insallah sevgilinde bırakmaz seni
bunlarda gerek kalmaz
Allah gecinden versin öyle demeyinaman yarabbi bilimin geldigi noktaya bakk kizlik zari kapsulu su bdvde okuduklarimdan mutevellit hergun bir yasima daha giriyorum erkenden olup gidicem sorumlusu sizlersiniz
Overlok makinesi ayaginiza geldi. Halı,kilim,yolluk kenari,kızlık zarina overlok çekilir. 5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.