Ben dalga gecmedim ama acikcasi sinirlendim.Ya erkek yapınca milli oluyor gurur duyuyor orada burada onurla gururla anlatıyor
Kadın yapınca utanıyor dalga konusu oluyor işkence görüyor öldürülüyor
Ben yaptığını yargılama hakkını kendimde görmüyorum açıkçası
Varsa bir bilgim fikrim eleştirim yaparım o kadar dalga geçmem yargılamam
Ya valla çok farklı oldu diktirince kandırmış oluyoruz ama esnek yırtılmıyor diyince gerçeği söylemiş oluyoruz sjdkdksk güzel kafayahu sanki adam öldürmüssün bence rahat ol bosver madem kandırmayı dusunuyorsun ileride esini esnek zarım kanamıyor falan dersin ne ameliyatı ya sacmalamayın lutfen
Zaten konu sahibide sevgilisiyle sevişmiş:))ya evet bence de ben de anlamıyorum. madem yapacak kadar umursamıyor o zaman yaptıktan sonra neden buraya gelip söyleniyorlar. tamam belki bir an ama bu kadar kafaya takıp buyutulecek bir sey degil ki. hani madem takan biri muhafazakar biri o zaman nasıl cesaret ediyor. gayet rahat birlikte olabilecek biriyse o zaman niye takıyor. kafamda deli sorular.
bence herkes sevgilisiyle sevissin boylece kızlık zarı problemi kalmaz en azından bizim cocuklarımız aynı sıkıntıyı cekmesin.
ayrıca diktirmek kadar saçma br sey daha duymadım, resmen yalanın en kuyruklusu yani. ileride kocası da biriyle yatar bir sey yapmadım der o zaman aynı sey.
Yav çok komik yazdıklarınız he. Hepiniz çok namuslusunuz, hayatlarınız harika, en ahlaklı, birinci sizsiniz.
Yorumları okurken midem bulandı.
Hemen diktirme
Acuk tadini cikar :)