- 17 Ekim 2021
- 100
- -4
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sweetybaby
-
Eskiden aramız iyiydi zamanla kötü oldu ve bu yüzden bu durum beni etkiliyor bitiremiyorımEe aradan 5 sene geçmiş ne diyeceksin çocuğa? 5 yıl önce parmağın girdi ben güvenmiyorum kendime gel evlenelim mi? Ya kendinizin kıymetini bilin azıcık.
Sakin olun lütfen. Çıkarın ölüm düşüncesini aklınızdan.
Aa yuh diyecegimBenim eşimle ilk gecem şöyle çok ağrıdı ve öyle 2 damla değildi günlük pedi dolduracak kdr her ilşkide de geldi artık 4. 5. Gelmedi
Ona göre biri dediğiniz kısım %20 falandır sanırım. Ona denk gelirse ne alaO mantıkla bakarsak bakire evlenenleri de pamuklara sarmıyorlar yalnız.Millete göre mi yaşayacak insanlar hayatını ? Ona göre birini bulup seçecek eşini.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum Allah razı olsunHangi yüzyılda yaşıyoruz diye yorum yapanlar olmuş..Arkadaşlar herkesin çevresi ve görüşü bir olamaz..belki konu sahibi , dar bakış açısına sahip,tölaranssız bir ortamda yaşıyordur ..Hani şu bekareti olmadığı için evlendiği sabah baba evine geri yollanan yada çevreye rezil edillen....Bu konuda bilgi sahibi değiliz..ona göre değerlendirin..herneyse
Gelelim konuya zarınız zedelense dahi birleşme olmadığı için ister istemez zorlanacaksınız ve kanama olmasa dahi bu zorlanmadan ötürü eşiniz durumu çokta kavramayacaktır.ilişki yaşamamanız avantaj..
Ama şunuda unutmayın namus iki bacak arasında değil beyindedir..
Bu hanımefendi bu kadar pasif ruhlu olur ise buna ezilmezse başka bir şeyde ezilir.Ona göre biri dediğiniz kısım %20 falandır sanırım. Ona denk gelirse ne ala
Öyle bir çevrede yaşıyor ve bu kadar korkuyor ise cinsellik yaşamaması gerekiyor o mantıkla yalnız. Şimdi biz nasıl yardımcı olalım buradan pati ?Hangi yüzyılda yaşıyoruz diye yorum yapanlar olmuş..Arkadaşlar herkesin çevresi ve görüşü bir olamaz..belki konu sahibi , dar bakış açısına sahip,tölaranssız bir ortamda yaşıyordur ..Hani şu bekareti olmadığı için evlendiği sabah baba evine geri yollanan yada çevreye rezil edillen....Bu konuda bilgi sahibi değiliz..ona göre değerlendirin..herneyse
Gelelim konuya zarınız zedelense dahi birleşme olmadığı için ister istemez zorlanacaksınız ve kanama olmasa dahi bu zorlanmadan ötürü eşiniz durumu çokta kavramayacaktır.ilişki yaşamamanız avantaj..
Ama şunuda unutmayın namus iki bacak arasında değil beyindedir..
Bakın haklısınız diyorum. Zaten cinsellik yaşama mantığında değildim 19 yaşındaydım çok sevdim delice ve ben o zaman kaybetmemek için hayır diyememiştim ileri gitti farkedemedim zaten olan oldu bir daha asla böyle bir şey yaşamadım dersimi aldım ki zaten hayatıma mal oldu eski hayat enerjim yok ölü gibiyimÖyle bir çevrede yaşıyor ve bu kadar korkuyor ise cinsellik yaşamaması gerekiyor o mantıkla yalnız. Şimdi biz nasıl yardımcı olalım buradan pati ?
Naapsin kiz yaa, bu insanin elinde olmuyor ki.Öyle bir çevrede yaşıyor ve bu kadar korkuyor ise cinsellik yaşamaması gerekiyor o mantıkla yalnız. Şimdi biz nasıl yardımcı olalım buradan pati ?
Yapmış bir cahillik içinden çıkamıyor belliki cinsellik yaşamadığını yazmış parmakla zedelemiş onun sıkıntısında sadeceÖyle bir çevrede yaşıyor ve bu kadar korkuyor ise cinsellik yaşamaması gerekiyor o mantıkla yalnız. Şimdi biz nasıl yardımcı olalım buradan pati ?
Büşra sakin ol genceciksin. Uzun bir hayat var önünde.Bakın haklısınız diyorum. Zaten cinsellik yaşama mantığında değildim 19 yaşındaydım çok sevdim delice ve ben o zaman kaybetmemek için hayır diyememiştim ileri gitti farkedemedim zaten olan oldu bir daha asla böyle bir şey yaşamadım dersimi aldım ki zaten hayatıma mal oldu eski hayat enerjim yok ölü gibiyim
Malesef çok fazla yargılayıcı konuşuyorlarNaapsin kiz yaa, bu insanin elinde olmuyor ki.
Ne insanın elinde değil ?Naapsin kiz yaa, bu insanin elinde olmuyor ki.
İşte anlaşamadığımız nokta bu. Maalesef en cevval kadınlar bile bu ikiyüzlülüğün kurbanı olabiliyor. Açıkçası evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım ama kadın yapınca namussuz erkek yapınca elinin kiri olması ikiyüzlülüğünede tahammül edemiyorum.Bu hanımefendi bu kadar pasif ruhlu olur ise buna ezilmezse başka bir şeyde ezilir.
Allah razı olsun. Ben bu insanla evlenmeye emin değilim eskiden çok seviyordum o artık çok değişti sırf bu konu bana engel oluyorBüşra sakin ol genceciksin. Uzun bir hayat var önünde.
Namus kavramını tartışmıyoruz zaten.Yapmış bir cahillik içinden çıkamıyor belliki cinsellik yaşamadığını yazmış parmakla zedelemiş onun sıkıntısında sadece
Bizler buradan namus kavramını tartışarak ona yardımcı olamayız
Ne insanın elinde değil ?Cinsellik yaşamak mı
Olanlar var olmayanlar da var. Umarım bu kız olmayanlardan olur.İşte anlaşamadığımız nokta bu. Maalesef en cevval kadınlar bile bu ikiyüzlülüğün kurbanı olabiliyor. Açıkçası evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım ama kadın yapınca nasussuz erkek yapınca elinin kiri olması ikiyüzlülüğünede tahammül edemiyorum.
İlk taşı günahsız olanınız atsın durumu tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?