- 17 Mayıs 2020
- 33
- 16
- 1
Bence senin hastalığın sorunun olsa ona derman ararsın demek senin niyetin kötü herkes kendiniz gibi fesat zannetmeyin lütfen kelimeleinize dikkat edin ve lütfen burayı terkedin sorunun bu değilse yorum yapma üşenmedin mi e posta açtık hesap açtın yorum yaptın yani bunların hesabını sor kendine ha aklıda olan aklını cebine koysun bu devirde sonra milletten akıl almayasınız önce o beyninizi kendi malınızı kullanın sonda yargı dağıtınBenim burda isim kendi hastaligim hakkinda bilgi almak istedim ilkkes bir kisinin basligina yorum attim mademki bize ne o zmn atmayin boyle seyler
Ah elini tutmamış ama kızlık kadınlık kulüplerinde hiç çıkmıyorsunuz lütfenBen nisanliyken bile nisanlimin elini tutmadim cunku hic bir seyin karantisi yok bu hattatta
Acaba sürec i detaylı anlatmanız mumkun mu, bir de ücret konusu nasıl acaba
Ben daha önce evlilik ilişki vs. yaşamadım canım bi doktora gittim muayene etti dedi hafif bir yırtığın var dedi kalıcı olarak dikti evlilik falan düşünmediğim için kalıcı olsun istedim bayılttı 20-30 dk sonra uyandım her şey bitmiş çok az hafifi ilk gün ağrın oluyor böyle ertesi günlerde kanaman sızıntı olarak geliyor sonra doktor ilaç yazıyor kullanıyorsun kendini topluyorsun yavaş yavaş öyle daha dikişlerime 40 gün sonra bakmaya gideceğim inşşşş güzel olur tutar herkes bu dertten kurtulurAcaba sürec i detaylı anlatmanız mumkun mu, bir de ücret konusu nasıl acaba
Ben nisanliyken bile nisanlimin elini tutmadim cunku hic bir seyin karantisi yok bu hattatta
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim?
Mesele el tutmak , birlikte olmak değil . Sizin hiç mi günahınız kusurunuz yok ?
Gıybet yapmıyor musunuz ( ki en büyük günahlardan) , yalan söylemiyor musunuz , koğuculuk yapmiyor musunuz ? Siz her noktada %100 muthis ,sahabe ahlakiyla ahlaklanmis bir musluman misiniz da burada bu hanimin gunahini yüzüne vurup asagiliyorsunuz
Belki bizden fazla Günahı vardır ama meseleyim2 damla kapatmaya çalişarak aklıyordur kendisini hepte böylelerinden şüphe etmişizdir zaten
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim?
Mesele el tutmak , birlikte olmak değil . Sizin hiç mi günahınız kusurunuz yok ?
Gıybet yapmıyor musunuz ( ki en büyük günahlardan) , yalan söylemiyor musunuz , koğuculuk yapmiyor musunuz ? Siz her noktada %100 muthis ,sahabe ahlakiyla ahlaklanmis bir musluman misiniz da burada bu hanimin gunahini yüzüne vurup asagiliyorsunuz
4.bin civarı ücret kalıcı olanAcaba sürec i detaylı anlatmanız mumkun mu, bir de ücret konusu nasıl acaba
Ben onun gunagini yuzune vurmamisim benim yazdiklarimi da oku o zmanOkuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim?
Ben onun gunagini yuzune vurmamisim benim yazdiklarimi da oku o zman
Mademki evleneceginiz kisiden korkuyorsunuz bunu yapmadan once kesle Allahtan da korksaydiniz benim mademki konu acip 1 fikirde bulunicaz ben de fikrimi sundum ve dogrular hep acitir
Keşke erkeklerinde ilişkiye girince pipilerinin ucu kesilse de bizde anlasak ilişkiye girip girmediğini
Kandirikcisin iste kandirikci insallah seni alan adamda bunu yicek kadar salak olur onu kandircanda Allahi nasil inandircan bakalim. namus iki bacak arasi felsefesini bnce savunmayin sizi oldugu hibi kabul edecek adamlar bulun cunku o cagdayiz biz artik. Ya da nasil biliyosaniz oyle yapin. İyiki hekimler var yoksa bunca kizin hali nice olurdu?
Kandirikcisin iste kandirikci insallah seni alan adamda bunu yicek kadar salak olur onu kandircanda Allahi nasil inandircan bakalim. namus iki bacak arasi felsefesini bnce savunmayin sizi oldugu hibi kabul edecek adamlar bulun cunku o cagdayiz biz artik. Ya da nasil biliyosaniz oyle yapin. İyiki hekimler var yoksa bunca kizin hali nice olurdu?
Hahahahah ablacım senin derdin ne 30 yaşına gelip hala bu kafayla neden birini bulamadığın ortada kuyruk acın var belli ödün kopuyor demi bu yaşta hala evlenmedin biz böyle evlenecez diyeKandirikcisin iste kandirikci insallah seni alan adamda bunu yicek kadar salak olur onu kandircanda Allahi nasil inandircan bakalim. namus iki bacak arasi felsefesini bnce savunmayin sizi oldugu hibi kabul edecek adamlar bulun cunku o cagdayiz biz artik. Ya da nasil biliyosaniz oyle yapin. İyiki hekimler var yoksa bunca kizin hali nice olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?