Kızlık zarı diktirme

İnan ki senin için söylemesi kolay ama bu sorunun kaç can aldığını bilemezsiniz ondan kimseye akıl vermeyin lütfen
Peki akil vermiyorum bizimkisi kizlik degil herhade

Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin

Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
Siz gidip o namusunuzla yaşayın size bir şey diyen yok zaten ama burda ne işiniz var bende onu anlayamıyorum? Özellikle bu başlıkları arayıp altına üşenmeden yorum yapıyorsunuz birde. Sizinde kendiniz nasıl avuttuğunuz ortada kişi kendinden bilir işi :) sizede kolay gelsin

İlişki yaşamadım için hesapta çok rahat veririm ben binadan düştüm ha ama gel gör ki birilerini bunu açıklamak çok Güç içim rahat ama yine de işimi garantiye alayım dedim yoksa zaten Allah’ın bildiğini kulda saklayacak değilim ama sen böyle namuslusun burda ne ayaksın

Çok güzel özetlemişsin herkes işine baksın şimdi demi

Namus öyle olmuyor yalnız. Zihninde ne pislikler geçirip zarı marı yerinde olan ne kadar çok insan gördüm . Diyor ya " ilk taşı günahsız olan atsın " . Siz günahsız misiniz ? Bu arkadaş bir kaza geçirmiş velev ki geçirmeseydi isteğiyle olsaydı gene de diktirmek isteseydi size ne ? Siz hiç hata yapmadınız mi ? Dedikodu , yalan ,koğuculuk hiç yapmadınız mi ?

Namus neyle oluyor dille mi? bu hayatta kimse günahsız degil ama boyle biseyi yapip ta
Ben demekki gunagsizim ki tepki vermisim .
Ama senin gunagin oldugu icin hemen savunmaya basladin canim

Ben nisanliyken bile nisanlimin elini tutmadim cunku hic bir seyin karantisi yok bu hattatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…