İyi sen iyi yapmışsın tebrik ediyoruz ne diyeyimBenim burda isim kendi hastaligim hakkinda bilgi almak istedim ilkkes bir kisinin basligina yorum attim mademki bize ne o zmn atmayin boyle seyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi sen iyi yapmışsın tebrik ediyoruz ne diyeyimBenim burda isim kendi hastaligim hakkinda bilgi almak istedim ilkkes bir kisinin basligina yorum attim mademki bize ne o zmn atmayin boyle seyler
Bence asıl acıtan sizi başka Şeyler :) smacınız da çok güzel belli bir psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim aşağılık kompleksi tanınız :) en çok sizin gibi hastalar geliyor bize o yüzden bu leş laf atmalarla sadece kendinizi kandırıyorsunuz :)Ben onun gunagini yuzune vurmamisim benim yazdiklarimi da oku o zman
Mademki evleneceginiz kisiden korkuyorsunuz bunu yapmadan once kesle Allahtan da korksaydiniz benim mademki konu acip 1 fikirde bulunicaz ben de fikrimi suzdum ve dogrular hep acitir
Bana göre de sevgilisinin kankasına ilgi duyan kandırıkçı hahaha siz iyi bilirsiniz :) sizin gibilere çok gülüyorum çünkü herkes yazdığı şeyle ne mal olduğunu ortaya koyuyor zaten. Hadi ablacım sen bulduğun 33 Yaşındaki adama acele evlilik planı yap sabahtan akşama kızlık zarı başlığına yorum yapmanın Nedeni belli oldu :) şimdi biraz yüzün varsa bir daha bu başlığa yorum yapmazsın. 30 yaşına gelmiş 5 yaşında kafası var arkadaşlar böyle salaklara cevap yazmayın amaçları belli aşağılık komplekslerini bu şekilde bastırıyorlar. Size burda yorum yapmak yerine biraz adler, Freud okumanızı tavsiye ederim o zaman kendinize biraz yardımcı olursunuz belki. İyi günlerDijtireceginize yeni iliskiniz olursa eski nisanlimla bir kez yasadik deseniz ne okur ki? Boyle baskalarini kandiriyorsunuz. Bu zamanda kizlik arayan erkek zaten defolsn gtsn
Üzüldüm umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur ama bazen insanlar değer bilmiyor nişanlımdan önce kimse hayatımda olmadı kimseyle erkek arkadaş anlamında konuşmadım bile ama hem beni aldattı hem aileme rezil oldum hem böyle bir durumda kaldım. Neyseki ben evlenmeden görmüş oldumBiz de sadece eşimizi bekledik kimsenin elini bile tutmadık. Sonuç bizim kıymetimiz bilinmedi. Yaşayın anasını ne varsa. Boşverin.
Benim anladığım kimseye değer vermeyeceksin pişkin olacaksın. Hatalarınla pişkin olacaksın. Ezilip büzülmeyeceksn. Ben hatasız davranmaya çalışıyorum. Yine de yaranamıyorum.Üzüldüm umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur ❤ ama bazen insanlar değer bilmiyor nişanlımdan önce kimse hayatımda olmadı kimseyle erkek arkadaş anlamında konuşmadım bile ama hem beni aldattı hem aileme rezil oldum hem böyle bir durumda kaldım. Neyseki ben evlenmeden görmüş oldum
Maalesef bu zamanda öyle olmak gerekiyor fedakarlık yaramıyor bu zamandaBenim anladığım kimseye değer vermeyeceksin pişkin olacaksın. Hatalarınla pişkin olacaksın. Ezilip büzülmeyeceksn. Ben hatasız davranmaya çalışıyorum. Yine de yaranamıyorum.
Peki akil vermiyorum bizimkisi kizlik degil herhade
Muayeneyi nasıl yaptırıyoruz her doktor yapıyırmuBen Ankara’da olmayı düşünüyorum gerçek kalıcı orada yapıyorlarmış İstanbul daha uzak olduğu için günübirlik Ankara’da yapıp dönücem
Kadın doğum uzmanları yapıyor kontrolü ama kayıtlara geçiyor özelde yapmanız daha iyi olur muaneyiMuayeneyi nasıl yaptırıyoruz her doktor yapıyırmu
Ne oldu gerçekler zoruna mı gitti ? Bu kadar allah kitap biliyorsan başkalarının kınamayayı da öğren önce. Allah’a hesap ben vericem sen değil zavallı. Allah’ın ağzınıza doladığınız kadar kalbinizde yaşasanız böyle cahil ve boş konuşmazdınız. Anladık bir şey açıp okumuyorsunuz bari allah allah diyorsunuz açıp biraz kuran falan okuyun boş allah demekle olmuyor o zaman anlarsınız. Ben size acıyorum tedavi olmanız gerekiyor. Kendi mutsuzluğunuzu bizim üzerimizden tatmin etmeye çalışmayın komik oluyorsunuzSiz ler burda boyle avukatlik yapiyorsunuz da Allah katinda nasil hesap vericeksiniz merak ediyorum aciyorum size
Kuranimi okumadigimi nerden biliyorsun ben size aciyorum gercekler sizin zorunuza gidiyor bence cok sukur dinime de namusuma da serefime de sagip cikiyorum ben burda kimseyi de kinamadim bence siz yazdiklarimi okumamissinizNe oldu gerçekler zoruna mı gitti ? Bu kadar allah kitap biliyorsan başkalarının kınamayayı da öğren önce. Allah’a hesap ben vericem sen değil zavallı. Allah’ın ağzınıza doladığınız kadar kalbinizde yaşasanız böyle cahil ve boş konuşmazdınız. Anladık bir şey açıp okumuyorsunuz bari allah allah diyorsunuz açıp biraz kuran falan okuyun boş allah demekle olmuyor o zaman anlarsınız. Ben size acıyorum tedavi olmanız gerekiyor. Kendi mutsuzluğunuzu bizim üzerimizden tatmin etmeye çalışmayın komik oluyorsunuz
Özel hastanede yaptrcm ama normal baktrmak istyrm desem bakarlarmı konyada braz sornlu olur bakan hastane nerden bulcmKadın doğum uzmanları yapıyor kontrolü ama kayıtlara geçiyor özelde yapmanız daha iyi olur muaneyi
Eee okumuşsunuz ama demekki okumakla olmuyor uygulamak gerekiyor bu arada dikkatimi çekti her mesajda size acıyorum acıyorum yazmışsınız yaranız var galiba bu konuda bence siz kendinize acıyorsunuz o yüzden hastalıklı fikirleriniz ve açıma duygunuzu alıp birazda kendi hayatınıza odaklanın.Kuranimi okumadigimi nerden biliyorsun ben size aciyorum gercekler sizin zorunuza gidiyor bence cok sukur dinime de namusuma da serefime de sagip cikiyorum ben burda kimseyi de kinamadim bence siz yazdiklarimi okumamissiniz
Valla sizin namusunuz şerefiniz beni alakadar etmiyor ben allah değilim namusunuz allahı ve kocanızı bağlar o yüzden benim hayatımda sizi bağlamıyor haddiniz olmayan konulara yorum yapmayın benceKuranimi okumadigimi nerden biliyorsun ben size aciyorum gercekler sizin zorunuza gidiyor bence cok sukur dinime de namusuma da serefime de sagip cikiyorum ben burda kimseyi de kinamadim bence siz yazdiklarimi okumamissiniz
İnternetten araştırabilirsinizÖzel hastanede yaptrcm ama normal baktrmak istyrm desem bakarlarmı konyada braz sornlu olur bakan hastane nerden bulcm