- 17 Mayıs 2020
- 33
- 16
- 1
Haklısın canımKeşke o zaman belki bu şey sadece bize yüklenmezdi ve erkeklerde bu kadar rahat olamazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canımKeşke o zaman belki bu şey sadece bize yüklenmezdi ve erkeklerde bu kadar rahat olamazdı
Benim isteğimle olmadı bile ben çok sonra farkettim herkesin yaşadığı yer Farklı benim nişanlım beni aldattı bir şey olmamış gibi hayatına bakacak ama ben burda görüştüğüm kime söylersem söyleyeyim beni kabul etmeyecek kabul edende belki yüzüme vuracak ben bunları unutup yoluma devam etmek istiyorum. Başlıktada söylediğim gibi salak değiliz kaç yaşına geldik kandırmanın kötü bir şey olduğunu biliyoruz zaten o yüzden sadece fikir vermek isteyen bu işlemi yapan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Peki akil vermiyorum bizimkisi kizlik degil herhadeİnan ki senin için söylemesi kolay ama bu sorunun kaç can aldığını bilemezsiniz ondan kimseye akıl vermeyin lütfen
Sizinki Kızlık değilse bu başlıkta ne işiniz var ? Sizin gibi insanlara laf anlatamam kendi kendinize yazın o yüzdenPeki akil vermiyorum bizimkisi kizlik degil herhade
Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsinAma şuan evlilik falan yok planımda istemsiz bir kaza geçirdim başımda sadece içim rahat etsin diye oldum. Şimdi birileri çıkar birisini kandırmayın yok falan günaha girmeyin diye imam kılığına girenler olacak ama herkes ilişki yaşadı diye bişey de yok hem yaşasalar bile kimse kimseyi yargılayamaz herkes tek başına mezara girecek hesabını tek Allah’a verecek o zaman burnunu yaptırmakta günah dişini yaptırmakta vs böyle düşünelim
Siz gidip o namusunuzla yaşayın size bir şey diyen yok zaten ama burda ne işiniz var bende onu anlayamıyorum? Özellikle bu başlıkları arayıp altına üşenmeden yorum yapıyorsunuz birde. Sizinde kendiniz nasıl avuttuğunuz ortada kişi kendinden bilir işi :) sizede kolay gelsinCanim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
Madem mesele namussa senin burda ben işin var buda muammaCanim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
Seninki kızlık olsa bence sen burda olmazdın yoksa kızlığında sorun olmayanın Burda ne işi var ben 3. Kattan düşmeden önce bu siteleri bilmezdim bilene demek şende de bişeyler varPeki akil vermiyorum bizimkisi kizlik degil herhade
İlişki yaşamadım için hesapta çok rahat veririm ben binadan düştüm ha ama gel gör ki birilerini bunu açıklamak çok Güç içim rahat ama yine de işimi garantiye alayım dedim yoksa zaten Allah’ın bildiğini kulda saklayacak değilim ama sen böyle namuslusun burda ne ayaksınCanim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
Çok güzel özetlemişsin herkes işine baksın şimdi demiSiz gidip o namusunuzla yaşayın size bir şey diyen yok zaten ama burda ne işiniz var bende onu anlayamıyorum? Özellikle bu başlıkları arayıp altına üşenmeden yorum yapıyorsunuz birde. Sizinde kendiniz nasıl avuttuğunuz ortada kişi kendinden bilir işi :) sizede kolay gelsin
Namus öyle olmuyor yalnız. Zihninde ne pislikler geçirip zarı marı yerinde olan ne kadar çok insan gördüm . Diyor ya " ilk taşı günahsız olan atsın " . Siz günahsız misiniz ? Bu arkadaş bir kaza geçirmiş velev ki geçirmeseydi isteğiyle olsaydı gene de diktirmek isteseydi size ne ? Siz hiç hata yapmadınız mi ? Dedikodu , yalan ,koğuculuk hiç yapmadınız mi ?Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
Her zaman çıkar maydanoz malesef böyle platformlarda normal
[/böyleleri salata olur sonra namusluyuz derler
Namus öyle olmuyor yalnız. Zihninde ne pislikler geçirip zarı marı yerinde olan ne kadar çok insan gördüm . Diyor ya " ilk taşı günahsız olan atsın " . Siz günahsız misiniz ? Bu arkadaş bir kaza geçirmiş velev ki geçirmeseydi isteğiyle olsaydı gene de diktirmek isteseydi size ne ? Siz hiç hata yapmadınız mi ? Dedikodu , yalan ,koğuculuk hiç yapmadınız mi ?
Acaba sürec i detaylı anlatmanız mumkun mu, bir de ücret konusu nasıl acabaSorusu olan sorabilir bana ben diktirdim
Namus neyle oluyor dille mi? bu hayatta kimse günahsız degil ama boyle biseyi yapip taNamus öyle olmuyor yalnız. Zihninde ne pislikler geçirip zarı marı yerinde olan ne kadar çok insan gördüm . Diyor ya " ilk taşı günahsız olan atsın " . Siz günahsız misiniz ? Bu arkadaş bir kaza geçirmiş velev ki geçirmeseydi isteğiyle olsaydı gene de diktirmek isteseydi size ne ? Siz hiç hata yapmadınız mi ? Dedikodu , yalan ,koğuculuk hiç yapmadınız mi ?
Ben demekki gunagsizim ki tepki vermisim .Namus öyle olmuyor yalnız. Zihninde ne pislikler geçirip zarı marı yerinde olan ne kadar çok insan gördüm . Diyor ya " ilk taşı günahsız olan atsın " . Siz günahsız misiniz ? Bu arkadaş bir kaza geçirmiş velev ki geçirmeseydi isteğiyle olsaydı gene de diktirmek isteseydi size ne ? Siz hiç hata yapmadınız mi ? Dedikodu , yalan ,koğuculuk hiç yapmadınız mi ?
Ben nisanliyken bile nisanlimin elini tutmadim cunku hic bir seyin karantisi yok bu hattattaNamus öyle olmuyor yalnız. Zihninde ne pislikler geçirip zarı marı yerinde olan ne kadar çok insan gördüm . Diyor ya " ilk taşı günahsız olan atsın " . Siz günahsız misiniz ? Bu arkadaş bir kaza geçirmiş velev ki geçirmeseydi isteğiyle olsaydı gene de diktirmek isteseydi size ne ? Siz hiç hata yapmadınız mi ? Dedikodu , yalan ,koğuculuk hiç yapmadınız mi ?
Benim burda isim kendi hastaligim hakkinda bilgi almak istedim ilkkes bir kisinin basligina yorum attim mademki bize ne o zmn atmayin boyle seylerMadem mesele namussa senin burda ben işin var buda muamma
ŞahaneyseBenim burda isim kendi hastaligim hakkinda bilgi almak istedim ilkkes bir kisinin basligina yorum attim mademki bize ne o zmn atmayin boyle seyler