Size daha fazla cevap vermiycem iyi günler. Sizin gibilere en büyük ceza kendiniz şimdi istediğiniz kadar kendi kendinize yorum yapabilirsinizBide yaptiginin arkasinda duruyorsun ya yazık
Bide yaptiginin arkasinda duruyorsun ya yazık
Birilerini yargılamak size düşmedi neden hala burda yer alıyorsun bunu çözümlemedim bu kadar temiz bir insansan yardımcı ol ya san burayı terket kendi sorunlarına yönel bak allah dert vermiş git dermanını ara güzel kardeşimBide yaptiginin arkasinda duruyorsun ya yazık
Bide yaptiginin arkasinda duruyorsun ya yazık
Neden sadece kadına? Bakire değilim ben namussuz muyum? Sanane yani?Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
Sonuç nasilSorusu olan sorabilir bana ben diktirdim
Toplum baskılarını üzerinize yük olarak almayın siz de. Bize yüklenen hiçbir şey yok. Geri kafalılar topluluğunun sığ fikirlerini üzerimize yük falan alamayız siz de öyle olun. Ne ilişki yaşayan ne ilişki yaşamayan hiçbiri umrumda değilde kızlıkzarı diktirip burda bize yüklenen yük vs demenizKeşke o zaman belki bu şey sadece bize yüklenmezdi ve erkeklerde bu kadar rahat olamazdı
ne diyosun sen ya cahil gibi. Namus sadece kadına ait bi şey mi. Bir kadını güzel yapan biriyle ilişki yaşayıp yaşamaması değildir sen kendini böyle mi avutuyosunCanim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
ne diyosun sen ya cahil gibi. Namus sadece kadına ait bi şey mi. Bir kadını güzel yapan biriyle ilişki yaşayıp yaşamaması değildir sen kendini böyle mi avutuyosunAyrıca namus insanlıkla karakterle olur başka şeyle değil. Yallah arabistana ya. Orda bol bol allaha hesap verirsiniz.
Beklemedeyim daha muayene dah 1 ay varSonuç nasil
Canım ilişkiye 1 kez mi girdiniz emin misin kızlığınin bozuldugunaSizinki Kızlık değilse bu başlıkta ne işiniz var ? Sizin gibi insanlara laf anlatamam kendi kendinize yazın o yüzden
Kesinlikle bu düşünceniz de haklısınızBenim isteğimle olmadı bile ben çok sonra farkettim herkesin yaşadığı yer Farklı benim nişanlım beni aldattı bir şey olmamış gibi hayatına bakacak ama ben burda görüştüğüm kime söylersem söyleyeyim beni kabul etmeyecek kabul edende belki yüzüme vuracak ben bunları unutup yoluma devam etmek istiyorum. Başlıktada söylediğim gibi salak değiliz kaç yaşına geldik kandırmanın kötü bir şey olduğunu biliyoruz zaten o yüzden sadece fikir vermek isteyen bu işlemi yapan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Sen başlığı iyice oku ona göre hareket et bundan sonra...Ben onun gunagini yuzune vurmamisim benim yazdiklarimi da oku o zman
Mademki evleneceginiz kisiden korkuyorsunuz bunu yapmadan once kesle Allahtan da korksaydiniz benim mademki konu acip 1 fikirde bulunicaz ben de fikrimi suzdum ve dogrular hep acitir
Toplum baskılarını üzerinize yük olarak almayın siz de. Bize yüklenen hiçbir şey yok. Geri kafalılar topluluğunun sığ fikirlerini üzerimize yük falan alamayız siz de öyle olun. Ne ilişki yaşayan ne ilişki yaşamayan hiçbiri umrumda değilde kızlıkzarı diktirip burda bize yüklenen yük vs demenizŞu zihniyetinize kadınların üzerine yük bindirmeye çalışan sizsiniz aslında.
Emin değilim evet bir kez girdim kanamam falan olmadığı için emin olamadım bulunduğum şehirden dolayı gidemedim muaneye ama riske atamam gidip muane olduğumda eğer bozulmuşsa diktirecem direktCanım ilişkiye 1 kez mi girdiniz emin misin kızlığınin bozulduguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?