Kızlık zarı diktirme

Emin değilim evet bir kez girdim kanamam falan olmadığı için emin olamadım bulunduğum şehirden dolayı gidemedim muaneye ama riske atamam gidip muane olduğumda eğer bozulmuşsa diktirecem direkt
1 kez girdiysen bozulmamıştır büyük ihtimalle gidip muayene olursan kesin bilgin olur umarım bozulmamıştır

Lütfen bana ulaşın çok zor durumdayım

Lütfen bana ulaşın ne olur yardima ihtiyacım var

1 kez girdiysen bozulmamıştır büyük ihtimalle gidip muayene olursan kesin bilgin olur umarım bozulmamıştır
Ne alakası var kızlık zarı öyle çok derinlerde değil ki bir kereden bir şey olmamış olsun. Kanama olmadıysa muhtemelen ya esnek kızlık zarı ya da damarsız bölgeye denk gelmiştir. Penis girişi olmadan bile bozulan bir şey mesela benim hiç kimseyle ilişkim olmadı ama kızlık zarım başka bir sebepten zarar gördü.

Dijtireceginize yeni iliskiniz olursa eski nisanlimla bir kez yasadik deseniz ne okur ki? Boyle baskalarini kandiriyorsunuz. Bu zamanda kizlik arayan erkek zaten defolsn gtsn
Bende bu durumdayım sizce gerçekten kabul eden olur mu ömür boyu başımıza kakar mı

Bende bu durumdayım sizce gerçekten kabul eden olur mu ömür boyu başımıza kakar mı
Bana kalırsa kesinlikle şöyleme bak insanlar en küçük bile başına kalkıyor yediği ekmehgi bile kesinlikle soyleme

Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
Ya bacimmm he din de imanda Allah da bı size zaten biz dinsiz imansız sen mübarek imam çocuğu. Bırak da Allah yargilasin belki o affetti sen kimsin ? Ne haddine! Ayy nefret ediyorum sen ve sen gibilerden çoğunuz da her haltı yiyip ama kızlığıma dokunma diyenlerdensiniz kinamam benim haddime değil ama sinir oluyorum kendi günahlarına bakmadan başkasini yargılayan insanlara yoksa bananee kim ne yaparsa yapsın. Ayrıca sananeeee kim ne yaparsa yapsın hesabını Allah a vercez o da onunla bizim aramızda . Hayatında hiç elinden tutturmadin mi haddi tutturmadim de bir kere bile tutturduysan üzgünüm sende bakire değilsin bir kere birini öptüysen bizden farkın yok ! Kendini avutma senden kan gelecek diye. Valla bı kıza asla bunları demem bence herkes iyi olsun ama haddinizi bilin yani. Sen kulsun kendi günahlarına bak. Bakamiyorsan da kes sesini ben seni bir yargilarim yerin dibine girersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…