1 kez girdiysen bozulmamıştır büyük ihtimalle gidip muayene olursan kesin bilgin olur umarım bozulmamıştırEmin değilim evet bir kez girdim kanamam falan olmadığı için emin olamadım bulunduğum şehirden dolayı gidemedim muaneye ama riske atamam gidip muane olduğumda eğer bozulmuşsa diktirecem direkt
Umarım1 kez girdiysen bozulmamıştır büyük ihtimalle gidip muayene olursan kesin bilgin olur umarım bozulmamıştır
Doktora giderseniz kesin bilgi alırsın canımUmarımYani hiç kanama acı vs olmadı hiçbir şey hissetmedim o yüzden emin olamıyorum
Sonuc ne oldu acabaSorusu olan sorabilir bana ben diktirdim
Lütfen bana ulaşın çok zor durumdayımAma şuan evlilik falan yok planımda istemsiz bir kaza geçirdim başımda sadece içim rahat etsin diye oldum. Şimdi birileri çıkar birisini kandırmayın yok falan günaha girmeyin diye imam kılığına girenler olacak ama herkes ilişki yaşadı diye bişey de yok hem yaşasalar bile kimse kimseyi yargılayamaz herkes tek başına mezara girecek hesabını tek Allah’a verecek o zaman burnunu yaptırmakta günah dişini yaptırmakta vs böyle düşünelim
Lütfen bana ulaşın ne olur yardima ihtiyacım varAma şuan evlilik falan yok planımda istemsiz bir kaza geçirdim başımda sadece içim rahat etsin diye oldum. Şimdi birileri çıkar birisini kandırmayın yok falan günaha girmeyin diye imam kılığına girenler olacak ama herkes ilişki yaşadı diye bişey de yok hem yaşasalar bile kimse kimseyi yargılayamaz herkes tek başına mezara girecek hesabını tek Allah’a verecek o zaman burnunu yaptırmakta günah dişini yaptırmakta vs böyle düşünelim
Ne alakası var kızlık zarı öyle çok derinlerde değil ki bir kereden bir şey olmamış olsun. Kanama olmadıysa muhtemelen ya esnek kızlık zarı ya da damarsız bölgeye denk gelmiştir. Penis girişi olmadan bile bozulan bir şey mesela benim hiç kimseyle ilişkim olmadı ama kızlık zarım başka bir sebepten zarar gördü.1 kez girdiysen bozulmamıştır büyük ihtimalle gidip muayene olursan kesin bilgin olur umarım bozulmamıştır
Bu arkadaştan haberi olan varmı acaba arkadaşlarSiz Malatya’da mı oldunuz
Benden mi bahsediyorsunuz ?Bu arkadaştan haberi olan varmı acaba arkadaşlar
Nasıl bir süreç yaşadın diktirdikten sonra. Kalıcı mı yoksa geçici mi diktirdinSorusu olan sorabilir bana ben diktirdim
Döner misinSorusu olan sorabilir bana ben diktirdim
Lütfen bana yazar mısınız yaptırdınız miNasıl bir süreç yaşadın diktirdikten sonra. Kalıcı mı yoksa geçici mi diktirdinbende düşünüyorum ama iliskiden sonra belli olur mu vs insankorkuyor
Bende bu durumdayım sizce gerçekten kabul eden olur mu ömür boyu başımıza kakar mıDijtireceginize yeni iliskiniz olursa eski nisanlimla bir kez yasadik deseniz ne okur ki? Boyle baskalarini kandiriyorsunuz. Bu zamanda kizlik arayan erkek zaten defolsn gtsn
Bana kalırsa kesinlikle şöyleme bak insanlar en küçük bile başına kalkıyor yediği ekmehgi bile kesinlikle soylemeBende bu durumdayım sizce gerçekten kabul eden olur mu ömür boyu başımıza kakar mı
Söyledim bikeBana kalırsa kesinlikle şöyleme bak insanlar en küçük bile başına kalkıyor yediği ekmehgi bile kesinlikle soyleme
Vala söyledim rüyalarıma kabus oldu bu durum bende söyledim varsın dürüstlükten kaybedeyimBana kalırsa kesinlikle şöyleme bak insanlar en küçük bile başına kalkıyor yediği ekmehgi bile kesinlikle soyleme
Ne dedi bak ama evlenesiye kadar asla kendjne dokundurma aslaVala söyledim rüyalarıma kabus oldu bu durum bende söyledim varsın dürüstlükten kaybedeyim
Konyada nereye yaptırdınızÖzel hastanede yaptrcm ama normal baktrmak istyrm desem bakarlarmı konyada braz sornlu olur bakan hastane nerden bulcm
Ya bacimmm he din de imanda Allah da bı size zaten biz dinsiz imansız sen mübarek imam çocuğu. Bırak da Allah yargilasin belki o affetti sen kimsin ? Ne haddine! Ayy nefret ediyorum sen ve sen gibilerden çoğunuz da her haltı yiyip ama kızlığıma dokunma diyenlerdensiniz kinamam benim haddime değil ama sinir oluyorum kendi günahlarına bakmadan başkasini yargılayan insanlara yoksa bananee kim ne yaparsa yapsın. Ayrıca sananeeee kim ne yaparsa yapsın hesabını Allah a vercez o da onunla bizim aramızda . Hayatında hiç elinden tutturmadin mi haddi tutturmadim de bir kere bile tutturduysan üzgünüm sende bakire değilsin bir kere birini öptüysen bizden farkın yok ! Kendini avutma senden kan gelecek diye. Valla bı kıza asla bunları demem bence herkes iyi olsun ama haddinizi bilin yani. Sen kulsun kendi günahlarına bak. Bakamiyorsan da kes sesini ben seni bir yargilarim yerin dibine girersin .Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?