Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

kusura bakma ama muhatabim degilsin. yorumlarin son derece seviyesiz. benim kimseye birsey dedigim yok. kimse kimseyi kandirmasib dedim ve arkasindayim

kusura bakma ama muhatabim degilsin. yorumlarin son derece seviyesiz. benim kimseye birsey dedigim yok. kimse kimseyi kandirmasib dedim ve arkasindayim
Sen cok seviyelı cok ama cok ıyı niyetlisin kesın:)) sen bırıyle ılıskı yasarsn solersın karsına yenı cıkacak kısıye

madem bukadar dürüstun herkese burda laf atiyordunbu konuda niye dürüst degilsin?? evlencegin kisiyi kandirdigin zaman eline ne gececek? seviyorsa seni her halinle kabul eder illerde cinselik iliskiye girdigin eski sevgilin bunu esine demiceginin garantisi var mi hayir herzaman dürüst ol:)

Sen cok seviyelı cok ama cok ıyı niyetlisin kesın:)) sen bırıyle ılıskı yasarsn solersın karsına yenı cıkacak kısıye
ben senin gibi degilim bir kere egitim seviyen 0. konusmadan belli. 2 sinde evlenip öyle iliski yasadim. 3 süde arkdasinda durmicagim hic birseyi yapmam. bos laf yetistirip polemik yaratmaga calisma.

ben senin gibi degilim bir kere egitim seviyen 0. konusmadan belli. 2 sinde evlenip öyle iliski yasadim. 3 süde arkdasinda durmicagim hic birseyi yapmam. bos laf yetistirip polemik yaratmaga calisma.
Ha burasıda evlılık programı senle takıpcı sayım artacak bıraz zeka ya lütfen bıraz arkasındaym yasadıklrımin zaten
Eskı sevgılıme ben ıstemedıgımden evlenmıyoruz yenı sevgılımde bunu İnan hakedıyor etmeseydi durstce solerdım kendisi yapmıs etmıs benm yapma ıhtımalıme bıle dayanamıo

Ben kimseyi kırmak incitmek ıstemiyrm sadece ınsanların karsındakı ınsanları yargılmasını ıstemıyorum sonucta yasandı ve bitti karsımdakı kısı aynı seyı defalarca yasamıs kaç kızın kımbılır evlılık hayalini yıkmış o mu masum benm ona yapacagm sey devede kulak kalır

Bende seninle ayni sekilde dusunuyordum diktircektim ama allahtanki anlattim herseyi ve evlenicez artik bekledigim gibi buyuk tepkiler vermedi bendende vazgecmedi sadece tek korkum ilk gecemizde ne olcagi nasi bi duygu yasayacagim

Bende seninle ayni sekilde dusunuyordum diktircektim ama allahtanki anlattim herseyi ve evlenicez artik bekledigim gibi buyuk tepkiler vermedi bendende vazgecmedi sadece tek korkum ilk gecemizde ne olcagi nasi bi duygu yasayacagim
Ben duş aldım giyindim ve mumlar yaktım. Pek çok insanın ilk gecesinden güzel ve heyecanlı oldu öyle inanıyorum..

Canim bence ayrildigin arkadasinla iliskini kes mutlulugun yolunu ciz biran once diktirki esin olacak sahisa sakin soz konusu yapma anlayisli erkekler bile bir sure sonra basina kakiyorlar ben diktirdim dugunden once ve ilk gece kanamam oldu cok mutlu evliligim var hekimi oneririm istersen Ankarada

Bu kızlık zarını sorun eden aileler, ve erkeklerden nefret ediyorum. Cehalet'ten başka bişey değil bence, kapıda bekleyip çarşaf almalar falan. Iyy. Bizim KV de aşağıda bekliyordu çarşaf'ı. Eşim de "Çok önemli, çok önemli" diye diye, kafa şişirmişti

Ay inanmiyorum nasil bir ailenin ogluyla evlisin. Ta bastan kendini belli etmis. Neymis o önemli olan, kanli carsaf mi? Senin kv iyi asagida beklemis, kapinin önünde degil.

Ay inanmiyorum nasil bir ailenin ogluyla evlisin. Ta bastan kendini belli etmis. Neymis o önemli olan, kanli carsaf mi? Senin kv iyi asagida beklemis, kapinin önünde degil.

Aynen, ama ne yazık ki ne gıcık olduklarını evlendiğim gece anladım. Pişmanlıktan ölmek istedim

Hande buluta katiliyorum sizene yorum yapiyorsunuz sade yardim istiyene yurekli olup yardim edin canim bende dugunden iki ay once Ankarada Dr Derya korkmaz hocaya yaptirdim ilk gecede sorun olmadi esimde anlamadi mutluyum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…