- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Bizim mahallede terzi hanife abla var muthis dikiyor. Paça 50 bel daraltma 100.
Dikis atilmis nakis yapiyorsa olur bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim mahallede terzi hanife abla var muthis dikiyor. Paça 50 bel daraltma 100.
Merhaba kızlar,bir hata sonucu mast yaparken parmağımı sokunca kızlık zarımı kaybettim.28 yaşıma kadar bakire kaldım.Bunu yaptığımda psikolojim hiç iyi değildi.Karşıma istediğim gibi biri çıkmıyordu.Şu an karşıma öyle biri çıktı ki,onu çok seviyorum.Ancak bu durumu kabul etmez.15 gün önce Korkut Aslan'da kalıcı dikim yaptırdım.İlk birkaç gün kanamam oldu,sonra olmadı.10.günümde namaz kılarken eğilip kalkmakta zorlandım ve lavaboya gittiğimde biraz fazla kan geldi.Endişelendiğim için aynaya bakıp bölgeyi inceledim(bunu yaparken çok tedirgindim)Alttaki kısımlarda birkaç dikiş ipi belli oluyor ve görünüm olarak da buruşuk görünüyor.Üst kısımda ise fazla boşluk var.Bakire olduğum zamanlardaki gibi küçük boşluk yok.Ben tutmadığı için endişeleniyorum.Whatsapptan doktora sorduğumda problem yok diyor.15 gün sonra düğünüm var.Kınadan 2 gün önce kontrole gidecektim ancak haftaya haftasonu akrabalarım çeyiz yerleştirmek için gelecekler.Onlar geldikten sonra şehir dışına kontrole gitmem oldukça zor.Düğün öncesi kontrole çağırdı,çağırdığında ek dikiş mi attırsam ,tekrar geçici dikim mi yaptırsam...(Tekrardan işlem ücreti bana külfet olacak)Yoksa ismini çok duyduğum Turgay Karakaya'ya geçici dikim yaptırmaya mı gitsem(2.defa ücret ödemiş olacağım)Daha önceden bu işlemi yaptıran varsa nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir mi.Az zamanım kaldı.Özelden mesajlaşabilirsek de çok iyi olur
Evet önceden yaptırdığım kalıcıCanim sen onceden kalicimi yaptrdin tutmadi turgay hoca basarili görünüyor brn 1 bucuk senedir arastiriyorum en iyisi o görünüyor brnde yaptrmayi dusunuyorum suan hayatimda kimse yok kalicimi gecicimi yaptrsam Bilmiyorum acisi falan nasil aciyor mu islem olurken
Namazında,niyazinda bir ablamízsın anlaşılan.
Bence bunu bilerek yazdı10 günümde namaz kılarken çok zorlandım yazmış
Az kaldı ablası düğün günü o kırışıklık düzelecek büzüklük gidecekSorma sen, kahvaltı hazırlıyodum. Yok büzüşük yok kırışık midem kalktı.
Abbovvv...Konu sahibi hem sahte bakire hem sahte mimar mı? Adamı resmen dolandiriyor desenize inşallah kadın olduğu doğrudurBen az önce konudan konuya atlarken, yazdığım konuda ki mimarlığı bitiremeyenin siz olduğunu yeni fark ettim. Naptınız okulu ? Nişanlınız o konuda bahsettiğiniz kişi mi ? Ortaya çıkmasından korkuyordunuz üstüne bir de bu 'kızlık' mevzusu çıkmış ortaya umarım altından kalkarsınız.
Az kaldı ablası düğün günü o kırışıklık düzelecek büzüklük gidecek
Kızımız kurtuluşa erecek damat beyde övünecek ilk benim diye
Ve mutlu son
el parmağı mı, yoksa ayak parmağı mı? ayak parmağı ile bütün bu kurgudaki ihtimaller daha mümkün görünmüyor.
Valla ben de şaşkınım. Mimarlıkta bölümün zorluğundan dolayı çok yaygındır 7-8 sene sürmesi ama konu sahibinin artık bitirme projesini verememesinden dolayı direkt kaydı silinmiş ancak herkese mimarım demiş. O konuda da yine de iş arıyordu firmalara cv gönderiyordu. Diploma fotokopisi ve mimarlar odası kaydı ister iş yerleri nasıl halletti o mevzuyu merak içinde anlatmasını bekliyorum. Biz de inşaat mühendisleri odasına kayıtlıyız sicil numaramız falan var her iş yapıldığında bir sürü evrakla uğraşıp imza atarız bunları nasıl çözdü çok merak ediyorum.Abbovvv...Konu sahibi hem sahte bakire hem sahte mimar mı? Adamı resmen dolandiriyor desenize inşallah kadın olduğu doğrudur