- 27 Şubat 2011
- 789
- 288
- Konu Sahibi birdahaaslaa
NE KADAR COK AKIL VEREN OLMUŞ :) PARDON DA SİZİN BURADA NE İŞİNİZ VAR. HERKESİN KENDİ HAYATI. SİNİR OLUYORUM SU AKIL VERENLERE MADEM SEN COK İYİ DURUSTSUN BU SAYFAYI NERDEN BULDUN NE İŞİN VAR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
murat aslan a olacagım ben inş
Oldunuz mu nasıl iyi hoca mımurat aslan a olacagım ben inş
Yakın zamanda düğün falan var mı sonucu bizimle paylaşabilir misinmurat bey hakkında iyi şeyşer duydum hep. eylül ayında görüşmüştük.
iki hafta sonra olacagım inş.
bilmiyorum bakalım cok zor olacak mı
Merhaba arkadaşlar. Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi acaba. Hangi doktora dikrdiklerini de tabiki
Arkadaslar bende diktirdim fakat uzun vadeli tercih ettim cunki dunume iki ay vardi sonunda evlendim ve kanamam oldu hic sorun yasamadim benim gittigim dr.Derya Korkmaz tam bir hanim efendi .insani anliyan ve her konuda yardimci olan maddi manevi saygilarCanim 600 sayfalik bi konu var onu oku derimbende onu okudum ozetlicek olursak ebru hanim ve harun ozkan basarili ameliyatlar yapmis genelde bu drlarin isimleri on planda ebru hamim dugunden oncede bazi hastalarini kontrole cagiriyomus ama harun ozkan garanti veriyo kimse anlayamaz islemi bakire bi bayandan farkiniz olmaz benim yaptigim islemde diyo bende onu dusunuyorum ama maddi acidan musait olmadigim icin para biriktirme asamasindayim
Canim bende yaptirdim ve ilk gecede kanamam oldu gittigim doktor AnkaradaDR. Derya KorkmazCaresizde sonradan oktora gitmis ama anlasilmamis dikim oldugu doktor herkesin kanamayabilir herkesin demis oyuzden onunda problem olmamis yani yaptiran biri vardi kanamasi olmustu biri daha
Caresizde sonradan oktora gitmis ama anlasilmamis dikim oldugu doktor herkesin kanamayabilir herkesin demis oyuzden onunda problem olmamis yani yaptiran biri vardi kanamasi olmustu biri daha yaptirmis ayni doktora onunda evlilik durumu yok daha ben bu kadar biliyorum yani
yaptirmis ayni doktora onunda evlilik durumu yok daha ben bu kadar biliyorum yani
Buradaki psikolojiyi öyle iyi anlıyorum ki... Ben de defalarca bunu düşündüm, asla evlenemeyeceğim ailemi kendimi rezil edeceğim sandım gençtim bir hata yapmıştım bedelini ömür boyu ödemek zorunda kalırım sandım. Eşimle tanıştıktan bir hafta sonra anlattım durumu saklamadım. Zorlansa da kabullendi üstelik o bakirdi.. Şimdi evli ve mutluyuz hiçbir zaman bu konuyu önüme getirmedi şükürler olsun. Burada yargılayan insanlara takılmayın herkesin farklı gençlik hatası olabilir. Kadını bir zarla yargılayan adamlara müstahak bu ameliyatlar. Ve eğer bir erkek ameliyattan sonra farkı anlayabilecek kadar bu işi yapmışsa size hiç bir şey demeye hakkı yoktur.
Buradaki psikolojiyi öyle iyi anlıyorum ki... Ben de defalarca bunu düşündüm, asla evlenemeyeceğim ailemi kendimi rezil edeceğim sandım gençtim bir hata yapmıştım bedelini ömür boyu ödemek zorunda kalırım sandım. Eşimle tanıştıktan bir hafta sonra anlattım durumu saklamadım. Zorlansa da kabullendi üstelik o bakirdi.. Şimdi evli ve mutluyuz hiçbir zaman bu konuyu önüme getirmedi şükürler olsun. Burada yargılayan insanlara takılmayın herkesin farklı gençlik hatası olabilir. Kadını bir zarla yargılayan adamlara müstahak bu ameliyatlar. Ve eğer bir erkek ameliyattan sonra farkı anlayabilecek kadar bu işi yapmışsa size hiç bir şey demeye hakkı yoktur.
Sanane be sen kimsin ahlak bekcıdımı namus bakanımısın erkek yapar eder kadın yapınca suç onlar zaten bu senın gecmısın dıye bılecek ınsan olsalardı kımsede bu cozumu secmezdıgeçmişte bir şeyler yaşayıp sonra düzelttirmeye çalışarak kocalarınızı kandırmak ne kadar doğru?
Ha sen sutten cıkmıs ak kasık sın namusun son demisin boyle goruyorsun kendını anal sex yapanlr surtunup ıcıne kadar soktugun bozdurmayan kadınlara ne dıceksın evlendıkten sonra o ıkı damla kanmi namus sence gerci sende bunu algılıycak anlayıs yok ama yıne kekımelerıme yazıkisabet olmuş. kimi kandiriyorki? ya dürüst olup söylersin yalanla evlilik mi kurulurmuş. hadi kızlık zarı dikildi diyelim eski sevgilisi cıkıp eşine dese gercekleri hic bunu düşündünüz mü? herzaman dürüst olmak lazım. madem yanliş birşey ozamanda yapasınlar evlilik öncesi
Senın dediklerin turkıyede kı erkekler ıcın degıl amerıkadakı erkekler ıcın gecerli ınsanların yasanmıslıgına az saygı sunu algılayın artkBen tutucu bir insan değilim o sortlardan bende çok giydim mesele buda değil mesela başkasını kandırmak onun seçimine ipotek koymak madem bu kadar yaptığınızın arkasindaysaniz yine savunun ve insanları kandırıp kendinizi sevdirmeye çalışmayın biriyle birlikte olmak doğal ama bunu saklayıp birini kandırmak asla etik değil ha tatlım ben yorumum da da kul hakkı,vicdan ve dürüstlük ten bahsettim ve Allahın izniyle çocuğumu bu şekilde yetistirecegim herkes bu şekilde olsa zaten bu kötülüklerin hiç biri olmaz evet bende içki içtim istediğimi giydim dini konulara hiç takılmadım ama bunlar benimle ilgili ....lakin aslayt kimsenin hakkına girmemeye kimseyi aldatmamaya çalıştım benim hatalarım benimle ilgili ama başkalarına yaptığım kötülük varsa Allah ile benim aramda benim günahım değip çekilemem geri cunku bu baskasini ilgilendirir asıl o yüzden etik değil dedim sadece.