Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Hande buluta katiliyorum sizene yorum yapiyorsunuz sade yardim istiyene yurekli olup yardim edin canim bende dugunden iki ay once Ankarada Dr Derya korkmaz hocaya yaptirdim ilk gecede sorun olmadi esimde anlamadi mutluyum simdi

Merhaba kızlar baya uzun oku oku bitmedi başlık ile içerik farklı devamli bi sorgulama tartışma başlık amacında gibi kızlar zarı diktirdikten sonra sonuç alanlar varmı varsa kimler ve doktorlar adı nedir
Evet haklisin konu saptiriliyor acimasiz yorumlar ile arkadas ben dugunumden iki ay once diktirdim tamamen estetik ve evlendigimde kanamam oldu hic sorun yasamadim esim durumu anlamadi estetik oldugu icin Gittigim Dr Ankarada Derya Korkmaz Hocam İstersen Tlf Nu verebilirim .Sonuc aldim Mutlulugumu Derya hocama borcluyum Saygilar sevgiler

Bu konuya nerden geldim bilmiyorum ama yorum yazmak istedim. Allaha çok şükür ben böyle bir olay yaşamadım asla ama yaşayan insanların ne tür bi psikoloji içinde olduğunu bilmeden kötü yorum yazanlardan olamam. Zar önemlidir ama namusun göstergesi değildir. Belki sevdiğine güvendi aldandı sonra pişman oldu yeminler etti tövbeler etti Allah'tan bağışlanma diledi ve Allah kabul etti biz ne bilebiliriz. Bu insana sırf zarı yok diye namussuz gözüyle mi bakmalıyız. Bence ameliyat olmayı düşünen kişiler ameliyat olmaya gerek yok. Ya açıkca durumu evleneceğiniz kişiye anlatın. Eğer kaldıramayacağını düşünüyorsanız o kişiden ayrılın. Zaten bakir olmayan erkeğe açıklamaya bile gerek yok. Bide bu o kadar abartılacak bir şey yok. Ben bakire evlendim. İlk gece zaten beceremedim :) ikinci gün çok az kan geldi. Daha sonra doktora gittiğimde senin zarın yırtılmamış dedi kan geldiğini söyledim yok o kan zorlamadan dolayı gelmiş dedi. Düşünün yani zar olmadan bile kan gelebiliyor. Tabi ben vajinismus sorunundan doktora gitmiştim. Daha sonra da düzenli ilişkimiz olduktan sonra hiç kan gelmedi. Demekki zar esnekti. Milyonlarca kadın esnek zar yüzünden kan gelmeden atlatıyor ilk gecelerini. Bu kadar takmayın geçmişte hata yapmışsınız önemli olan gelecekte yapmamanız. Bence yaptığınız hatanın pişmanlığı sizi sürekli takıntılı olmaya kuruntu yapmaya sürüklüyor. Rahat olun.

bana da bu konuda yardımcı olur mususn

bana da bu konuda yardımcı olur mususn

S swlkssk bu yazdığın kişinin mesajlarına itibar etme her yere aynı şeyi yazmış zaten hesabı pasif S Senbil adlı kişinin mesajlarını önemsemeyn. Derya Korkmaz iyi yada kötü bilemeyiz ama bu hocanın reklamını yaptığı kesin. S swlkssk benimle iletişime geçebilirsin bende doktor arıyorum ankaradayım. Fikir alışverişi yaparız istersen. Eylül'de düğünüm var

özelden yazamıyorum sana bende kayseride yasıyorum ankara da degil de istanbulda turgay bey var ona cok iyi dediler ve görüstüm de garanti bile veriyo gidebilirsen oraya git ben haftaya baska bi doktora daha gidicem gecen gün muayne oldugum doktor 6000 tl istedi o kadar durumum yok malesef ve kime inanacagımı bilmiyorum

Bende sana özelden yazıyordum ulaşmak için. İyi araştıralım canım gidebilirsen git İstanbul'a yada Ankara'ya gel bende destek olurum sana Bayadır okuyorum diğer formlardan mesajlarını özelden yazabilirsen daha iyi olur yada Mailimden ulaş bana. Ben İstanbul'a gidemem maalesef aslında giderim ama bu iş için vaktim olmaz

kizlar vajina daraltma artı çift katlı flep 3500 lira turgay karakaya öyle dedi ne kadar erken o kadar iyi dedi
ya fiyatlar çok fazla bende harun ve turgay arasındayım harun da sadece dikim 3000 dedi..siz yaptırdınz mı ya da olumlu sonuç varmı bu doktorlardan ? herkes reklam peşinde kafayı yemek üzereyim ucuzuna kaçıp turgaya yaptrıyım diyorum ama bide haruna yaptırmadm die pişman olurum diye korkuyorum..

Yapmayın arkadaşlar büyük kul hakkına giriyorsunuz. Yalan ile evlenmek uygun değil. Sizi seven olduğunuz gibi sevsin. Ortaya çıkar bu durum. Yuvanız bile yıkılır. Yapmayın. Yapıyorsanız da çekinmeyin, arkasında durun. Şimdi ki yeni nesil kızların zaten bekaret saklama derdi yok. Bizim dönemimiz gibi değil. Saklamayın.

Yanlışa yanlış denir. Sırf kadınsın diye seni savunmak zorunda değiliz. Bu zihniywti bırakın.

Ben Turgay Bey'e 14haziranda yaptırdım. Dün ilişki yaşadım kan geldi. Ama acının tarifini anlatamam Neyse başarılı oldu önemi yok. Ama acı ve yanma var bundan sonrakiler nasıl olacak bilmiyorum

Gönlün rahat mı
Eşinin yüzüne rahat bakabiliyor musun

Sen aciz misin ? Seni oyle kabul eden birini bul o zaman. Kendinize saygısızlık ediyorsunuz haberiniz yok

Kendinize saygınız olsa bunu yapmazsınız. Allah'ı ağzına alma. Allah korkun olsa hayatını geçireceğin adamı kândirmazsın.
Çok varoş zihniyetlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…