-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Hande buluta katiliyorum sizene yorum yapiyorsunuz sade yardim istiyene yurekli olup yardim edin canim bende dugunden iki ay once Ankarada Dr Derya korkmaz hocaya yaptirdim ilk gecede sorun olmadi esimde anlamadi mutluyum simdi
AynenVay konu ne hale gelmiş arkadaş, bırakında isteyen istediğini sorsun paylaşşın.
Evet haklisin konu saptiriliyor acimasiz yorumlar ile arkadas ben dugunumden iki ay once diktirdim tamamen estetik ve evlendigimde kanamam oldu hic sorun yasamadim esim durumu anlamadi estetik oldugu icin Gittigim Dr Ankarada Derya Korkmaz Hocam İstersen Tlf Nu verebilirim .Sonuc aldim Mutlulugumu Derya hocama borcluyum Saygilar sevgilerMerhaba kızlar baya uzun oku oku bitmedi başlık ile içerik farklı devamli bi sorgulama tartışma başlık amacında gibi kızlar zarı diktirdikten sonra sonuç alanlar varmı varsa kimler ve doktorlar adı nedir
Evet haklisin konu saptiriliyor acimasiz yorumlar ile arkadas ben dugunumden iki ay once diktirdim tamamen estetik ve evlendigimde kanamam oldu hic sorun yasamadim esim durumu anlamadi estetik oldugu icin Gittigim Dr Ankarada Derya Korkmaz Hocam İstersen Tlf Nu verebilirim .Sonuc aldim Mutlulugumu Derya hocama borcluyum Saygilar sevgiler
Evet haklisin konu saptiriliyor acimasiz yorumlar ile arkadas ben dugunumden iki ay once diktirdim tamamen estetik ve evlendigimde kanamam oldu hic sorun yasamadim esim durumu anlamadi estetik oldugu icin Gittigim Dr Ankarada Derya Korkmaz Hocam İstersen Tlf Nu verebilirim .Sonuc aldim Mutlulugumu Derya hocama borcluyum Saygilar sevgiler
sonucu yazarm ısın ne oldu kan geldi miKime yaptirdin canim
bana da bu konuda yardımcı olur mususnEvet haklisin konu saptiriliyor acimasiz yorumlar ile arkadas ben dugunumden iki ay once diktirdim tamamen estetik ve evlendigimde kanamam oldu hic sorun yasamadim esim durumu anlamadi estetik oldugu icin Gittigim Dr Ankarada Derya Korkmaz Hocam İstersen Tlf Nu verebilirim .Sonuc aldim Mutlulugumu Derya hocama borcluyum Saygilar sevgiler
bana da bu konuda yardımcı olur mususn
S swlkssk bu yazdığın kişinin mesajlarına itibar etme her yere aynı şeyi yazmış zaten hesabı pasif S Senbil adlı kişinin mesajlarını önemsemeyn. Derya Korkmaz iyi yada kötü bilemeyiz ama bu hocanın reklamını yaptığı kesin. S swlkssk benimle iletişime geçebilirsin bende doktor arıyorum ankaradayım. Fikir alışverişi yaparız istersen. Eylül'de düğünüm var
özelden yazamıyorum sana bende kayseride yasıyorum ankara da degil de istanbulda turgay bey var ona cok iyi dediler ve görüstüm de garanti bile veriyo gidebilirsen oraya git ben haftaya baska bi doktora daha gidicem gecen gün muayne oldugum doktor 6000 tl istedi o kadar durumum yok malesef ve kime inanacagımı bilmiyorumS swlkssk bu yazdığın kişinin mesajlarına itibar etme her yere aynı şeyi yazmış zaten hesabı pasif S Senbil adlı kişinin mesajlarını önemsemeyn. Derya Korkmaz iyi yada kötü bilemeyiz ama bu hocanın reklamını yaptığı kesin. S swlkssk benimle iletişime geçebilirsin bende doktor arıyorum ankaradayım. Fikir alışverişi yaparız istersen. Eylül'de düğünüm var
özelden yazamıyorum sana bende kayseride yasıyorum ankara da degil de istanbulda turgay bey var ona cok iyi dediler ve görüstüm de garanti bile veriyo gidebilirsen oraya git ben haftaya baska bi doktora daha gidicem gecen gün muayne oldugum doktor 6000 tl istedi o kadar durumum yok malesef ve kime inanacagımı bilmiyorum
ya fiyatlar çok fazla bende harun ve turgay arasındayım harun da sadece dikim 3000 dedi..siz yaptırdınz mı ya da olumlu sonuç varmı bu doktorlardan ? herkes reklam peşinde kafayı yemek üzereyim ucuzuna kaçıp turgaya yaptrıyım diyorum ama bide haruna yaptırmadm die pişman olurum diye korkuyorum..kizlar vajina daraltma artı çift katlı flep 3500 lira turgay karakaya öyle dedi ne kadar erken o kadar iyi dedi
Niye bu sayfa yalancı sahtekâr insanlarin sayfası mi ?NE KADAR COK AKIL VEREN OLMUŞ :) PARDON DA SİZİN BURADA NE İŞİNİZ VAR. HERKESİN KENDİ HAYATI. SİNİR OLUYORUM SU AKIL VERENLERE MADEM SEN COK İYİ DURUSTSUN BU SAYFAYI NERDEN BULDUN NE İŞİN VAR.
bu konuyu ne zaman görsem beni bende alıyo gerçekten ameliyat olanlardan bahsetmiyorum kıl verip ayet verenlerden bahsediyorum arkadaşlar milletin kocasından günahından yalanından size ne ya bi kendinize gelin bakın adamın biri parkta spor yapıyor diye hamile kadının birini dövme hakkını kendinde buluyor watsons gibi dım başı mağazası olan bi firma küçücük kızın memelerine kadar açtırıp sözde hırsızlık araması yapıyor bunlara bi tepki versenize siz. herkesin kızı var kız kardeşi var gelmiş burada başkalarının vajinası hakkında atıp tutuyorsunuz size ne ya size ne? bu kadınlar siz ve sizin gibilerin yetiştirdiği erkeklerden çekiyor ne çekiyorsa. bu arada ameliyatla işim yok ama sıkı artık tepkileriniz ben de karşıt bir tepki veriyorum. biraz kendinize gelin önce hemcinslerinizden yana olmayı öğrenin
Ben Turgay Bey'e 14haziranda yaptırdım. Dün ilişki yaşadım kan geldi. Ama acının tarifini anlatamamNeyse başarılı oldu önemi yok. Ama acı ve yanma var bundan sonrakiler nasıl olacak bilmiyorum
Ne yapsın millet. Hata yaptık deyip intihar mı etsin, kimseyle evlenmesin mi?
Her günah içki gibi sarhoşluk verse idi, ayık gezen bulunamazdı derler.
Yani dediğim gibi, birileri de size kıyafetiniz ile ahlak puanı verse, hoşunuza gider mi?
Sen aciz misin ? Seni oyle kabul eden birini bul o zaman. Kendinize saygısızlık ediyorsunuz haberiniz yokSevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vs
bu namus bekcılerı en basta kınamanın gunah oldugunu bılselerdı
ınsanların dinine kufreden musluman olsa
kıme ne ya ıster oydurur ıster dıktırır hala konusuluyor mu bu konu
bu arada dinci gecınenlere uzuleceklerı bı konudan bahsedım
cok bılıyorlar ya ama atlamıslar bellıkı
kadının kocası bıle kadına bekaretı hakkında soru sorma hakkına sahıp degıldır