Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

murat bey hakkında iyi şeyşer duydum hep. eylül ayında görüşmüştük.
iki hafta sonra olacagım inş.
bilmiyorum bakalım cok zor olacak mı

Ya okuduklarima inanamadim herkes cok dogrucu herkes tam muslumanmis resmen... yazik ya.caresiz kalmis insanlara tekmelerle taslarla sopalarla daliyorsunuz insanlik kalmamis.gunahindan eminsiniz hepiniz.ama tovbesini biliyor musunuz.Allah her tovbe eden kulunu affedecegini mujdelerken siz ne oluyorsunuz? Konuyu acan ve ayni durumda olan kardeslerim umarim caresini bulursunuz.ama ne olursa olsun unutmayin her sey insanlar icin hata da gunah da sevap da.kotu olan yorumlarla kalbinizi incitmeyin.Allah yardimciniz olsun..

Arkadaslar bende diktirdim fakat uzun vadeli tercih ettim cunki dunume iki ay vardi sonunda evlendim ve kanamam oldu hic sorun yasamadim benim gittigim dr.Derya Korkmaz tam bir hanim efendi .insani anliyan ve her konuda yardimci olan maddi manevi saygilar

Canim bende yaptirdim ve ilk gecede kanamam oldu gittigim doktor AnkaradaDR. Derya Korkmaz

Buradaki psikolojiyi öyle iyi anlıyorum ki... Ben de defalarca bunu düşündüm, asla evlenemeyeceğim ailemi kendimi rezil edeceğim sandım gençtim bir hata yapmıştım bedelini ömür boyu ödemek zorunda kalırım sandım. Eşimle tanıştıktan bir hafta sonra anlattım durumu saklamadım. Zorlansa da kabullendi üstelik o bakirdi.. Şimdi evli ve mutluyuz hiçbir zaman bu konuyu önüme getirmedi şükürler olsun. Burada yargılayan insanlara takılmayın herkesin farklı gençlik hatası olabilir. Kadını bir zarla yargılayan adamlara müstahak bu ameliyatlar. Ve eğer bir erkek ameliyattan sonra farkı anlayabilecek kadar bu işi yapmışsa size hiç bir şey demeye hakkı yoktur.

geçmişte bir şeyler yaşayıp sonra düzelttirmeye çalışarak kocalarınızı kandırmak ne kadar doğru?
Sanane be sen kimsin ahlak bekcıdımı namus bakanımısın erkek yapar eder kadın yapınca suç onlar zaten bu senın gecmısın dıye bılecek ınsan olsalardı kımsede bu cozumu secmezdı

Ha sen sutten cıkmıs ak kasık sın namusun son demisin boyle goruyorsun kendını anal sex yapanlr surtunup ıcıne kadar soktugun bozdurmayan kadınlara ne dıceksın evlendıkten sonra o ıkı damla kanmi namus sence gerci sende bunu algılıycak anlayıs yok ama yıne kekımelerıme yazık

Senın dediklerin turkıyede kı erkekler ıcın degıl amerıkadakı erkekler ıcın gecerli ınsanların yasanmıslıgına az saygı sunu algılayın artk

Benım cok guzel bır ılskım oldu bırlıktelıkte yasadık ama ayrıldık cunku anlayasamıyorduk suan da arkadasız o benden hıc vazgecemıyor ama ben onu sevmiyorum evlensemde ayrılırız cunku suan evlenmeyi dusundgm kısı komiser cok tutucu ıyı birisi ama boyle bıseye tahamulu yok bılmıyorum beli dıktrrm belkıde bukdr tutucu oldg ıcın evlenmem

Kimse burada ahlak bekçiliği yapmasın lütfen. Madem bu kadar karşınız. Okumayın bu konularda ne işiniz var bi metak ettiğiniz varki buralarda dolaşıyorsunuz. Kimse kimseyi yargılayamaz eleştiremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…