Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Arkadaşlar Gökçen Erdoğan Ankara'da bir bilginiz var mı? Ben bayan doktor istiyordum ama erkek doktordan çekiniyordum ama bi de bayıltarak yapılsın istiyorum genell anestezi mi ney o anı hatırlamak istemiyorum Turgay bey lokal anestezi mi yapıyor?

Canım ben lokal anestesi yaptırmıstım zaten hıc birsey anlamıyorsun
Gökçen hanımın gecıcı yaptırgını söylüyorlar Turgay beyinde lokal anestesi yaptığını duymuştum
Gökçen mi Turgaymı diyecek olursan Turgay beye git bence
Gökçen hanıma giden bir arkadasım vardı kalıcı yaptırmıstı sözde gecıcı yapmıslar komple acıktı valla

Genel anestezi yapan doktor bulmak çok zor olur. Bir yerde okumuştum bende. Hassas bir konu olduğu için farklı noktalara çekilme ihtimali olmasından kaynaklı doktorlar lokal anestezi yani o bölgeyi uyuşturuyorlar. Sen öncelikle kafanı toparlamalısın dikim anını hatırlamak istemiyorum diyerek gidersen zaten yenik başlarsın. Süreç ne kadar basit gibi anlatılsada herkes için aynı olmuyor ne yazıkki. Turgay bey lokal anestezi yapıyor.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler kızlar. 5 yıl geçti ama etkisini hala atamadım açıkçası bi travma gibi bişe oldu hassas bir insan olduğum için. Şuan 24 yaşındayım ve evlenecek adayı henüz bulamadım. Düğüne yakın diktirmeyi düşünüyorum. mast ile bozulur diye. 5 yıldır kimseyle yakınlasmadığımdan mast yapıyorum ve bağımlılık gibi bise oldu. Ameliyattan ne kadar süre sonra ilişkiye girebiliyoruz nişanlanırsam sürtünmeyi göze alamam.

çok teşekkür ederim kendimi erkek doktora hazırlamalıyım

Esra demir yazer bayıltıyormuş tamamen kalıcı da öyle konuşmuştum ama son bi dikiş atıyormuş galiba gerek görünce

Şöyle akıl verenler umarım bu duruma düşmezsiniz. Seviyorum deyipte anlattığınız adamlar umarım sizi terketmezler de g.t gibi ortada kalmazsınız. Çok bilmişler ahlak bekçileri sizi. Anca akıl verirsiniz öyle tepeden tepeden bakıp düşün bu durumda nasıl tutuşuyor o etekler ben bir göreyim sizi. Dha kendi söküğünüzü dikemezsibiz yok özgürlük yok irade yok size saygı duyup kabul edenle evlenin bilmem ne. Kusura bakmayın ama ben bana bu konuda saygı duyan biriyle beraberim ama söylemedim. Nedennnn kabuk etmez diye değil ediyorda ama ben kendime bunu yediremiyorum. Ve bu şekilde de onun karşısına çıkmak istemiyorum. Bunu onun için değil kendim için yi h÷ss etmek için istiyorum yani. İnsanların neler yaşadığını anlayıp bilmeden ötmeyşn burda. Gün gelir biri bir gelir hayatına çok sevdiğin kızlık zarını verirsin gider sonra bak bakalım neler yaşıyorsun. Hayat insana kınadığını yaşatırrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…