Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Herkes istediği ile ilişkiye girer buraya kadar sorun yok.
Ama diktirmek yanlıştır ve yanlışa yanlış demek zorundayız anladın mı ? Yorum yapıyoruz. Yanlıştır. Bir kadının diktirerek evlenmesi en başta kendine hakaretttir. Kötü bir şey yapiyoesunuz

Turgay Karakaya ya yaptırdım sonuç olumsuz!!!! Kanama olmadı diyorum. Dokuların esnek olabilir ben ne yapıyım diyo. Yada eşinin penisi ince olabilir diyo . Ben kanama garantisi vermedim dedi bide . Oysaki vermişti tabiki, yoksa salak değiliz boşa operasyon geçirecek. Verdiğim parayamı yanayım çektiğim acıyamı. Bide diyoki gel istersen tekrar dikiş atayım kanama olsun diye , böyle diyip güldü !!! Ne anlamı kaldı şimdiden sonra kanamanın. Aman yarabbim şimdi konuştuk ne sinir bozucu bi konuşmaydı bütün tüylerim diken diken . Gülüyo bide . Zehir zıkkım olsun .

Mrb cnm keşke erkek kadın bunu günah ve yasak olarak görse ama erkeklerin ispat zorunluluğu olmadığı ve kendilerine normal gormeseler bu durumlar yaşanmazdi erkeklere aynı bilincte yaklaşılmadigi için üzme kendini tövbe et önemli olan o.

Cok gecmıs olsun cnm yaaaa :/ cok fazla fake hesap ve sahte site olunca bende şüphelenmiştim

Son düzenleme:
hiç yadırgamıyorum neymiş zarmış erkek milleti evlenmeden her kızla yatmak kalkmak ister ama iş evlenmeye geldi mi bakire olsunmuş. Sen niye bakir olmuyorsun o zaman da her kızdan faydalanmaya çalışıyorsun. Evlilik öncesi ilişki çoğunlukla bayanlar açısından olumsuz şekilde sonuclanıyor ama madem böyle bir şey oldu karsınıza çıkan kişiyle sıfırdan başlayın diktirin de. Hiç de kandırmak olmuyor bence esas erkekler kızları kandırıp da ilişkiye girmek için milyon takla atıp alacağını aldıktan somra da ayrılıyor esas kandıran taraf erkekler....

kesinlikle katılıyorum. işin o kadar farklı boyutları var ki, bir kere zaten kadın kendini kandırmış oluyor, erkeği kandırdığını sanıyor :) ikincisi hiçbirşey gizli kalmaz.. ve onca zaman sonra o adamın yüzüne nasıl bakılacak allah aşkına? ilişkiye girmeyi sırf özürmüş gibi gösterip sırf adamla evlenmek için bunu yaptıran insan şunu sorgulaması gerekir: bu adam adam mı ki buna takılmış bir tek? yıllardır bu foruma üyeyim ve aklımın almadığı, tahammül edemediğim tek konu. kandırılmaktan ve yalandan nefret ederim, işte bu yüzden bunun yapıldığı her an ama her an insanlıktan daha da nefret ediyorum!!!

size sonuna kadar katılıyorum. helal olsun!!!!!

erkeklerin kızları tabiri caizse yatağa atana kadar her haltı yapıp kandırması alacağını aldıktan sonra bırakması normal de diktirmek mi anormal. Bence nasıl rahat edecekse bir bayan o şekilde yapabilir ve Yadırgamak kınamak da kimseye düşmez.

cok tesekurederım düşüncelerın ıcın:)

hanımlar ne bedensel olarak ne de duygusal olarak kimseye kullandırmayın kendinizi insanlar güvenilmez varlıklar. Beden sizin hayat sizin insanın basına isteyerek ya da istemeyerek pek çok şey gelebilir. Nasıl ruhsal ve bedensel olarak rahat edecekseniz öyle yasayın öyle yapın. Şunu da demek istemiyorum önünüze kim gelirse hemen ilişki yaşayın istediğinizi yapın inanın bu tarz ilişkilerin çoğunun altında bayanlar eziliyor. Duygusal olarak ruh olarak yıpranıyor. Hayat sizin seçim sizin nasıl mutlu iseniz öyle yasayın. Bir hata sonucu basınıza bi iş geldiyse de bir hal yolu bulmaya çalışmak en mantıklısı. Unutmayalım ki bekaret hala ülkemizde bir tabu düğün gecesi eşeğe ters bindirilip baba evine geri gönderilen gelinler bile olmus bu bekaret mevzusu yüzünden. Nice genç kız canına kıymış nicesi zarar görmüş. Aile çevresi yaşam tarzı kişinin psikolojik yapısı çok faktör var bu konuda.

Aynen öyle cok güzel konusuyosunuz.. ben mesela ailem belki kizar falan ama her türlü arkamda durur bunu biliyorum eminim. Ama cevre annemi babami konusur onlarin basi one egilcegine ben kendimden fedakarlik ederim daha iyi.. ne yazikki herkes sizin kadar anlamiyo bizi. Soylediklerinizde cok haklisiniz

merak ettigim bie sey var kizlik zari dikilince orayi tatmin etmek icin klitoria bolgesiyle oynasak tekrar bozulur mu cunku ben evlenneye uzak zamanda istiyorum diktirmeyi

kızlar en büyük korkum yıllar sonra vicdan yaparak bumu söylemek. çünkü ben en küçük yalandan bile hoslanmıyorum.6 aydır biriyle konusuyordum. Söyledim ilk kabul etti senin inancınla oymamıs falan teselli etti ilk. Sonra bi de Erzurumlu biri bu oralarda önem veriyorlar biliyorsunuz sonra uzak durdu daha yazmadı.Soğudu muhtemelen. 1 kaç defa daha böyle oldu hakaret bile yedim ve artık çok yoruldum.Si diktirince tüm geçmişi silmiş geçmişin izlerini silip güçlü mü hissettiniz

Tabiki tamamen diyemem. Ama insan bi rahatliyo bi umut oluyo su an dugun hazirligi yapiyorum eskiden hayalini bile kuramazdim.. nikahim oldu sonuc da aldim biliyosundur seninle konusmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…