-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
isabet olmuş. kimi kandiriyorki? ya dürüst olup söylersin yalanla evlilik mi kurulurmuş. hadi kızlık zarı dikildi diyelim eski sevgilisi cıkıp eşine dese gercekleri hic bunu düşündünüz mü? herzaman dürüst olmak lazım. madem yanliş birşey ozamanda yapasınlar evlilik öncesiarkadaşlar bu konuda güvenmeniz gereken en son hekim Turgay bey olmalı,burda yazılan yorumlara güvenerek hatta kanarak arkadaşımı kızlık zarı dikimi yaptırdı ve kesinlikle kanaması olması bu yüzdende uzun süre çok zor zamanlar yaşadı evliliğinin ilk gecesinde boşanıyordu.Bence tamamen başka doktorların isimlerini karalamak adına nickler açıp kendine iyi yorumlar yapan bir hekim,herşey parasını alana kadar bizzat yaşadık biliyoruz.Kanama olmamasının sebebine bile gayet rahat ve doğal şekilde dikişler tutmamıştır deyip geçicek kadar hastasını düşünmeyen bir hekim.
madem utanılcak birsey yok dıktırılcek de birley yok amaYa allahım yarabbim. siz ne kadar düzgün mükemmel resmen namus timsalisiniz maşallah. Şu yaptığınızı hemcinsinize yapmayın bari bu kadına duygusal şiddettir. Bırakın insanlar vicdanı hesaplaşmasını kendi içinde yapsın sizin fikriniz yoksa sussun! Ben eşimle 6 yıllık birliktelikten sonra evlendim ve cinsel anlamda yakınlaşmam olmuştu olurda kaderde ayrılık olsaydı terkedilseydim ilk ve tek sevgilim bu yaşadığım şey beni mi lekelicekti? Hayır sevdim yaşadım kime ne ? sizin namus hakkında yargılarınız kadar kötü degil insanların sevmesi ve birşeyler yaşaması. Erkeklere kadınların geçmişini sorgulama hakkını bizzat kadınların hemcinslerini vermesin bir zahmet ve bu ameliyatı kadınlara yaptırmayı mecbur bırakan sistem çok daha iki yüzlü.
Herkesin kendi hayatı kendine sen süper insansın ya süper ahlaklı vicdan sahibi en iyi eşsin oldu mu bizene kardesim senin hayatından ne yaptığından ettiğinden herkesin suçu günahı kendine hesabını allaha verecek olanda kişinin kendisi parazit gibi türemeyin bi ya konu ahlak dersi için açılmamış kendinize saklayın şu ben tekte güçlüyüm şöyleyim böyleyim ezik değilim vırt zırt hikayelerinizi sözüm sadece size değil sizin gibi alakasız türeyen boş laf yapan kalabalığa forumla ilgisi olmayan kişiler ahlakını kendi içinde yasasınVicdanimi rahatlattmak ve talip istemedigim icin anneme bile söyledim cunku uzun sureli bi iliskiydi ciddiydi yaninda kaldim bi süre onun ozel sebebi var yazamiyorum ,cinsel anlamda bi birliktelik asla olmamasina ragmen hoc kimseyi istemedim onu bekleyecektim ve bekledim ilk aşkimdi evlendim ..sizde ya yaptiginizin arkasinda durun yada karsiniza cikan insana anlatin acik acik kabul etmiyorsa sevmiyordur nokta.
Herkesin kendi hayatı kendine sen süper insansın ya süper ahlaklı vicdan sahibi en iyi eşsin oldu mu bizene kardesim senin hayatından ne yaptığından ettiğinden herkesin suçu günahı kendine hesabını allaha verecek olanda kişinin kendisi parazit gibi türemeyin bi ya konu ahlak dersi için açılmamış kendinize saklayın şu ben tekte güçlüyüm şöyleyim böyleyim ezik değilim vırt zırt hikayelerinizi sözüm sadece size değil sizin gibi alakasız türeyen boş laf yapan kalabalığa forumla ilgisi olmayan kişiler ahlakını kendi içinde yasasın
Ah canım ya yazdıklarım seni çok telaşa soktu sanırım ki profilimi yanlış okumuşsun kıyamam sana bi bak şu içki konusuna aynen şöyle yazmışım eşim içki içiyor tavırları değişmiyor bağırmiyor kizmiyor gayet sakin ama sağlığına zararlı ve uyuyor demişim sen nerden buldun şu küfrüya cevap vermene bile değmez kocasını annesinden kıskanan kocası içki içip küfür eden biri haramsa günahsa kendi hayatına kendi kocasına bakacak önce
herkes kendi hayatına bakacak gelip akıl vermeden önce sabah sabah sinir oldum durduk yere
Ben tutucu bir insan değilim o sortlardan bende çok giydim mesele buda değil mesela başkasını kandırmak onun seçimine ipotek koymak madem bu kadar yaptığınızın arkasindaysaniz yine savunun ve insanları kandırıp kendinizi sevdirmeye çalışmayın biriyle birlikte olmak doğal ama bunu saklayıp birini kandırmak asla etik değil ha tatlım ben yorumum da da kul hakkı,vicdan ve dürüstlük ten bahsettim ve Allahın izniyle çocuğumu bu şekilde yetistirecegim herkes bu şekilde olsa zaten bu kötülüklerin hiç biri olmaz evet bende içki içtim istediğimi giydim dini konulara hiç takılmadım ama bunlar benimle ilgili ....lakin aslayt kimsenin hakkına girmemeye kimseyi aldatmamaya çalıştım benim hatalarım benimle ilgili ama başkalarına yaptığım kötülük varsa Allah ile benim aramda benim günahım değip çekilemem geri cunku bu baskasini ilgilendirir asıl o yüzden etik değil dedim sadece.bu konuyu ne zaman görsem beni bende alıyo gerçekten ameliyat olanlardan bahsetmiyorum kıl verip ayet verenlerden bahsediyorum arkadaşlar milletin kocasından günahından yalanından size ne ya bi kendinize gelin bakın adamın biri parkta spor yapıyor diye hamile kadının birini dövme hakkını kendinde buluyor watsons gibi dım başı mağazası olan bi firma küçücük kızın memelerine kadar açtırıp sözde hırsızlık araması yapıyor bunlara bi tepki versenize siz. herkesin kızı var kız kardeşi var gelmiş burada başkalarının vajinası hakkında atıp tutuyorsunuz size ne ya size ne? bu kadınlar siz ve sizin gibilerin yetiştirdiği erkeklerden çekiyor ne çekiyorsa. bu arada ameliyatla işim yok ama sıkı artık tepkileriniz ben de karşıt bir tepki veriyorum. biraz kendinize gelin önce hemcinslerinizden yana olmayı öğrenin
Canım sen ameliyat oldun muarkadaşlar ; düğün tarihlerimizi paylaşalım mı ilk önce kim evlencek? yakınlarda operasyon gecirip olumlu sonuç alanlar var mı?
Kime olacaksın canım dr belli mi araştıyorum bnde yorumlara göre işte bi umutcanm ben ameliyat olmadım daha ama yakınlarda olcagım inş
Nerede yaptrdın?kızar ben bu işlemi yaptırdım şuan kafam çok rahat inanın pskoljk olarak biraz rahatladım evlilk şuan yok düşünmyrumda . keşke toplum baskısı olmasada şu duruma düşmesek maalesef benim çevrem bunu kaldıramaz o yüzden mecbur kaldım yaptrdım hoşçakalın ...