Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Nedensé böyle yorum yapanları görünce üzülüyorum. İnsanın nelerle uğraştığını ne hissettiğini ve nasıl bu duruma geldiğini bilmeden saydirmalar hoş değil
Hakkli olabilirsiniz ama hiç kimse bi kişinin kararını yargılayamaz yanlış olsa yanlış olduğunu biliyordur Bunu sizden ogrenecek değildir. Allahtan korkumuz var çok şükür Peki sizin var mı ? Bu durumda olanların hakkına giriyorsunuz
Boyle uslub kullanarak S sinir

Herkesin yolu bahtı açık olsun inşaAllah

Hanimefendi yazdigimi iyi okursaniz iyi olur kimseyi yargiladigim yok bi oneri tavsiye verdim yalan soylemek le ort bas etmeyib dedim dogrunun arkasinda olun dedim afedersiniz yapan arkadaslari itin bi tarafina sokup cikarmadim normal tavsiyemi belirttim arti Allah tan korkum olmasaydi buraya boyle bisey degil iyiki yapmissiniz arkanizdayim derdim bilmem anlabildimmi...

günah örtülür.sadece bu durum için degil.günah işleyen bir daha yapmayacagına inanarak tövbe ederse , yapmazsa günahını da örtmeli dinen bu böyle. kimse Allah ı işe karıştırarak anlatın kandırmayn demesin . çok biliyosunuz ya dini araştırın bakalım . geçmiş zamanda böyle bi olay oldgunda insanlar nasıl hareket etmiş. insanlar burda cözüm arıyo öneri almaya gelmiyo olayı basına gelmemiş insanlardan .bu anlatın konusuyle ilgili tek mesajım. cevap verenlere de cevap vermicem . iyi günler

Allah tan korkunuz yoksa diye bi tabir kullanmışsın o yüzden söyledim yargılıyorsunuz diye.
Neyse
Siz durustlugunuzle devam edin

Hanimefendi siz asil dini arastirin dinizmiz de esine mi kendini sunmak ilkleri yasamak var yoksa herkese mi kendini sunmak var evet biz cok sukur boyle bisey yasamadik insallah ta yasamayiz ama burda yasayanlari yalanla ort bas edilmemesini oneriyoruz ici rahat olsun hic degilse dinimiz de o isi tovbe edip gunaha bir daha girmemek var zari diktirip kocayi kandirmak dinimiz de yok bilinc li yorum yaparsaniz iyi olur 19 yasindayim benden daha kucukler var kk da normal bisey mi yaparim tovbe ederim moduna giricekler lutfen bilincli yorum yapin...

benim bu olay basıma 15 yasında geldi, su an 24 yasındaydım. 9 yıl bakire degildüm kendimi de herkese sunmadım dini senden ögrenmicem canım , herkesin aklı da kendine , sen kendine dikkt et bak ne güzel bakireymişsin.

Siz niye ustunuze aliniyosunuz ki benim lafim size degil arti benim dini ogretmek gibi bi amacim yok herkesin dini kendine yalanla hayatlarina devam etmemelerini oneriyorum 24 yasindasiniz burda kucuklerin oldugunu bile bile boyle rahat biseymis gibi konusuyosunuz ya size dicek baska bi lafim yok benim burda lafim o isi zevkle yapip sonra kocayi kandirmak isteyenlere ve siz burda dogruyu diyeceginize gelmis ne diyosunuz bu olay basiniza gelmis olabilir belki isteyerek istemeyerek bilemem ve siz ben biriyle beraber olmafim diye yazdiklarima ters cevaplar veriyosunuz ilk yazdigim mesaja bak ta koyuleyerek mi yazmisim yoksa iyiliklerini mi dusunmusum yasinix buyumus ama akliniz degil galiba

Bence çok saçma, şöyle saçma;
1. Kendinizi kandırırsınız, evleneceğiniz, eşiniz olacak adamı değil.
2. Ki bunu erkek zaten anlayacaktır, farz edelim ki diktirme oldu, ilişki sonucu kanama azıcık başka yerinden yırtıldığı için var, veyahut hiç yok. Şüphe uyandırmaz mı?
3. Bunu bekâreti gitmeden önce düşünmeli insan, 'acaba sonra ne olacak' diye.

Ha rahatlatacaksa son olarakta;
Seni seven adam, olduğun gibi kabullenmeli. Kimse için değişemezsin.
İnsanları biraz da eksikleriyle sevilebilmeli

Nasıl uyandıracak başka yerden kan geldiği anlamadım

Diyorum ki;
Hani kızlık zarı dikilirse, aynı yerinden yırtılma olma ihtimâli %60. Biz geri kalan %40'lık kesimden bahsedelim. Yani Söz temsili dikiş 2 cm ise, yarım milim sağından yırtılma olur, bu sadece bir ihtimâl. Farklı yerden yırtılma olup kan gelmiş olsa bile yani, ilk yırtılma gibi olmaz

Yadırgamak için değil sadece fikrimi söylüyorum. Bütün bir hayatı paylaşacağı hayat arkadaşına yalan söyleyen biri ne kadar güvenilir olurki etrafımda yaptıran olsa çok kötğ karşılardım herhalde yalan yüzünden tabi.
Mecburi sebepler dışında konuşuyorum tabiki. Bazıları var ailesi duysa belki öldürecek görücü usulü evlenenler var mesela baba evine geri dönme ihtimali olamlar... Var böyle zor durumda olanlar. Umarım sizinde yalan söylemek için çoook geçeerli bir mazeretiniz vardır.

Ya allahım yarabbim. siz ne kadar düzgün mükemmel resmen namus timsalisiniz maşallah. Şu yaptığınızı hemcinsinize yapmayın bari bu kadına duygusal şiddettir. Bırakın insanlar vicdanı hesaplaşmasını kendi içinde yapsın sizin fikriniz yoksa sussun! Ben eşimle 6 yıllık birliktelikten sonra evlendim ve cinsel anlamda yakınlaşmam olmuştu olurda kaderde ayrılık olsaydı terkedilseydim ilk ve tek sevgilim bu yaşadığım şey beni mi lekelicekti? Hayır sevdim yaşadım kime ne ? sizin namus hakkında yargılarınız kadar kötü degil insanların sevmesi ve birşeyler yaşaması. Erkeklere kadınların geçmişini sorgulama hakkını bizzat kadınların hemcinslerini vermesin bir zahmet ve bu ameliyatı kadınlara yaptırmayı mecbur bırakan sistem çok daha iki yüzlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…