Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Ben Turgay Bey'e 14haziranda yaptırdım. Dün ilişki yaşadım kan geldi. Ama acının tarifini anlatamam Neyse başarılı oldu önemi yok. Ama acı ve yanma var bundan sonrakiler nasıl olacak bilmiyorum

Kizlar allah hepinize bir yol göstersin durumunuzu yaşayan olarak siz bizden daha iyi anlarsnz kimseye kulak asmayin durumuzu kul hakki olarak adlandiran arkadaşlar haklisniz bir kul hakki ama.bu kızlar napsin nasil kapatsnlar hatasini eminim bizimde basimiza gelse didinir durrurdk nasil olack nasil yapacagz diye lütfen azck empati kurun bir kiz annesi olacagim ve bu benm kziimn başına gelse bende aynını yapardım. Napayim evladmi atamam satamam ona elimden geldiğinde yardimci olurdum rabbim bida yanlış lara düşürmesin arkadslar uzulmeyin bir yolu vardr elbet tecrübeli arkadaşlar lütfen yazin bu kızlarımızada yazik ön yargılı olmayin bütçesi yetip yaptramayan arkadaşlar ins birgun siizi kör kütük seven birisi olur genc kizlarimiz okuyun ders alin arkadslar pismn yaptgnz onlara kötü ornek degil iyi bir paylasim okuyun yapmayin hayat zor

Simdi soylede bir durum var. O erkek sevgilim bakire degilmis diyor. Bence o kiz bakire oldugunu soylememis tam aksine erkek o kizla iliskiye giriyor bakiyor ki bakire degil. Sonra da tutup bir yerde paylasiyor degilmis diye. Bu da zaten dupeduz karaktersizlik. Bir de soyle bir durum var. Bakire kizlarimiz yillarca ciktigi kisiye guvenip birlikte oluyor evlenecek diye ama o erkek napiyor; bu kizin bekareti bozuldu baska bakire istiyorum moduna giriyorlar. Keske artik bu tabular olmasa. Keske kucukken kendimizi mikroplardan koruyamayiz diye vucudun urettigi bu zari namus ornegi yapmasaydik. O zaman daha cagdas olabilirdik. Iste sirf bu yuzden milyonlarca kadinimiz namus cinayetinden gidiyor. Cunku kizlik zari olgusu tek tip bir sisteme bagli degil. Hatta cogu bakire kadinlarimiz kizlik zari esnek ve kan gelmedigi icin bakire olmadigini dusunenler yuzunden ölüp gidiyor. Gercekten cok cok üzücü...

Kizlar tum cesaretimi toplayip erkek arkadasima anlattim durumu. Aglaya aglaya hungur hungur.. cooook zor oldu ama dayanamadim bu yuke ve anlattim benim ellerimi tuttu sen aglama hic onemli degil gecmisinde yasadigin sey ben seni sen oldugun icin seviyorum dedi. Hic bisey degismicek hayatimizda korkma dedi.. inanamadim kendimi daha kotu seneryolara hazirlamistim. Simdilik durum bu insallah ileridede problem cikmaz. sizede cesaret olsun diye anlatiyorum. Eger sevgilinizi yada evlenceginiz insani cok seviyosaniz ve onunda sizi cok sevdigine inaniyosaniz anlatin.. ve banada dua edin nolur anlattigim icin pisman olmiyim hic. Boylelikle dikim yaptirmamada gerek kalmadi...

Bir omur boyu bir yalanla yasamaktansa sizi siz oldugunuz icin seven biriyle birlikte olun. Obur turlu cehennem azabi gibi gecer her saniye. Ve tasidiginiz yuk sizi hasta eder. Birliktelikler durustluk uzerine kurulmali. Yalan bir hayat yasamak iliskiyi yipratir. Tabi yine de siz bilirsiniz. Ama dogrusu bu. En azindan kendinize sayginizi yitirmemis olursunuz.

kızlar bana ankara da kızlık zarı dikimi yaptırmış ve kesin sonuç alınmış bi doktor lazım lütfen yardım eder misiniz (((

Bence bu tarz sikintilara girmemelisiniz. Birşey yasadiniz ve geçti gitti onu yasarken istekli ve ozgurdunuz peki sonradan niye bu özgürlüğü kisitlayip aman hakkimda ne derler diye dert ediniyosunuz. Bakire değilsen değilsindir diktirmeye saklamaya gerek yok Bu devirde temiz erkek mi kaldi sanki Çoğu erkek neler neler yasiyo ve bakire olmadiginiz için sizi reddetmeye haklari yok..

Konuya denk geldim yazıyorum da, nedir bu zar, kan vs takıntısı anlamadım gitti. Birde kızanlar falan var onlar daha komik. Evlilik birinin bekaretinizi bozması demek değildir, bu demek olmamalı zaten. Evlilik başka birşeydir, başka birşey olmalı. Bekaretini ilk kez kocasına verenler çokmu mutlu evliliklerinde yada daha önce ilişki yaşamış kadınlar evlendiğinde dahamı mutsuz eviliklerinde. Bence anlatılmalı, adam bunu bilmeli, kadının hayatında ben tekim diye ego gösterisine girememeli, bunu kabul etmeyen adamlada evlenilmemeli.Sanki kendisi hiç yapmamış gibi. Bunu kabul etmeyen adam zaten sizi gerçekten sevmiyor istemiyor demektir, evlenmemek için bahanesi bu ise. Sırf bu nedenle sizden vazgeçecek adam ömrü boyunca vazgeçecek 50 neden daha bulur. Rahat edecek olan diktirsin, karşlı olan diktirmesin.

Ben de çok düşündüm bu ameliyatı olmayı ancak karşıma bana gerçekten değer veren biri çıktığında vazgeçtim, hayatına bir kaç kişi girmiş ve elbet birine güvenmişsindir bunu tahmin edebiliyorum dedi. Bu kadar büyütülecek bi şey değil kızlar sizi seven olduğunuz gibi sevsin. 3 yıl sonra bu foruma bunh söylemek için girdim. Bir sürü mesaj gelmiş ameliyatı yaptırdın mı diye, hayır artık düşünmüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı.

Evet kizlar soylemek cok zor asiri sor kolay degil itiraf etmek sevgiliye. Ama o sirla yasamakta cok zor. Bir tercih yapin eger veleniceginiz kisiye soylemeyi tercih ederseniz omuzlarinizdan koca bi yuk kalkiyor bazen skntilar olmuyo degil tabi bu konu tamamen kapanmiyor ara ara aciliyor ama sabretmek lazim. Anlatin gitsin..

Ya yazilari okudum da cidden inanmiyorum yalan soyleyerek elinize ne gecicek Allah askina o ellettridiginiz gogsunuze bide cocuk mu emzirceksiniz kimseden korkunuz yoksa Allah tan korkun kizanlara hak vermiyorum herkesin kendi tercihi yapmis olabilirsiniz ama yalan la ort bas etmek cok gunah bence dogruyu soyleyin cunki eskiden beraber oldugunuz biri karsiniza cikar esinize soyler guveni kirilir adami erkek milleti napcagi belli olmaz ama evlenmeden dogruyu diyin boyle boyle yasadim diyin zaten sizi seviyosa mertce elinizden tutar ama yalan her zaman pesiniz de olur bence en bastan dogruyu diyin bisey yap zevk alip heves alip sonra nasilsa kandirirm moduna girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…